![]() |
Απάντηση: Στην τελική πάμε και βλέπουμε!!!
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε και μην ανχώνεσαι θα έρθουμε και από σένα.... Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε φίλε!!!! Απόσπασμα:
Danke Χρηστάρα...του χρόνου μπορείς να είσαι και εσύ μαζί....σε περιμένω... |
Απόσπασμα:
Τα έχω άχτι, γιατί στην κοπάνα του aleckan, νόμισα πως ήταν κοκορέτσι :D Απόσπασμα:
ΥΓ: Ο serkostas, θα μας τα "ψάλει", με τον δικό του τρόπο; |
Απόσπασμα:
1ον Ευχαριστώ για τα κουλουράκια..Η συνταγή κατεβένει και πάει γιαγιά αύριο... 2ον Να ΄σαι καλά και όλοι μας να ζούμε την κάθε μας εμπειρία στο full...δεν χωράνε μάρκες χώρες και ήπειροι στην δική μας χαρά!!! 3ον Ο Κωστάκης μόνο να ψάλει έχει...Photo ούτε για δείγμα!!!:u58::u58: |
:re27: Ταξιδιωτικο....οι φωτο τα λενε ολα!!!
Με το καλο το επομενο!!!:ye33: |
Μπράβο Στεφανάκο ;)
Έτσι, να του δίνεις να καταλαβαίνει, πάντα :) |
Μπράβο Στεφανή και του χρόνου με υγεία :)
|
Ευχαριστώ παιδιά!!! Αντώνη ευχαριστώ για τα info των άλπεων πρίν το ταξίδι... Σοφία ετοίμαζε έχουμε καλοκαίρι μέσα μας 2!!! :D:D:D |
Απόσπασμα:
Έτοιμη είμαι ξεκινάμε το καλοκαίρι 2 με τον Οκτώβρη :D |
Στέφανε καταρχήν να σου πω πως το ταξιδιωτικό σου το "ρούφηξα" με μιας έχοντας ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου που μάλλον με αυτό θα πάω για ύπνο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπειρία που μοιράστικες μαζί μας μέσα από τις όμορφες φωτογραφίες σου και από την σπαρταριστή περιγραφή σου. Και τέλος μια ευχή πως κάπου, κάποτε να συνταξιδέψουμε. Να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά και να ταξιδεύεις φίλε. |
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ Βαγγέλη!!! Εκείνος ο χάρτης της Ρουμανίας είναι εύκαιρος? |
Στεφανε ωραιο το ταξιδακι σας και με το καλο στο επομενο:ye02:
|
Απόσπασμα:
Πες μου ότι το σχεδιάζεις για εφέτος για να πηδηχθώ από το παράθυρο !!!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
Μπραβο παιδια παντα τετοια...ναστε καλα και στα επομενα!!!!!:ye28::ye02::ye30:
|
Απόσπασμα:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
Μπράβο ρε παιδιά.:re26:Πάντα τέτοια.Εμείς τα βλέπουμε και ταξιδεύουμε μαζί σας.
|
Απόσπασμα:
Σ' ευχαριστούμε!!!Γεροί να είμαστε να ταξιδεύουμε ο ένας τον άλλο!!!:) |
Μπράβο ρε Στεφανάκο! Μπράβο αγόρι μου!! Σήμερα αξιώθηκα να σε διαβάσω. Πολύ ωραία αφήγηση, πολύ ωραίες φώτος, λες και είμαστε εκεί. Μπράβο αγόρι μου, πολύ το χάρηκα. Άντε και στα επόμενα τώρα...!!!
:ye33::ye02::ye02: |
Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά ρε φίλε!!!Αναμένουμε το Nepal... |
:ye02::ye02:
|
####### Σταφανακο μια χαρα τα περασες!!!!!!
Μπραβο αδερφε και να σαι καλα να τριγυρνας!!! :ye33: Θελω το "στιγμα" απο το night gym!!!!!! :cool: |
Το ξεκοκάλισα.....!!!!!
Μπράβο φιλαράκια!!!! Σας αρέσει να ταξιδεύεται ...ήταν να μην γίνει απο πέρυσι αν θυμάμαι η πρώτη!!! Τώρα ποιος σας πιάνει!!!! Στα επόμενα φιλαράκια!! |
Απόσπασμα:
Με το που το είδα σε θυμήθηκα!!!Κολομπαριζέ γυμναστήριο!!!Καράκεντρο είναι δεν το χάνεις!!!!:D:D Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά Ιταλέ!!!Αν κάνετε καμιά εξόρμιση στην Ρουμανία από αυτές που κάνεις για ξελαμπικάρισμα σας περιμένουμε!!! |
Φίλε Συνταξιδιώτη, πολύ καλό το οδοιπορικό σου και γρήγορο!!!
Φαντάζομαι πως θα σας φανεί παράξενο, αλλά μόλις σήμερα το διάβασα. Άλλωστε, μόλις χθές, τελείωσα το οδοιπορικό του ταξιδιού στα Highlands, το οποίο πραγματοποιήθηκε το 2010. Φίλε το ταξίδι ήταν πολύ καλό και η παρέα σου ακόμα καλύτερη. Άν έχεις αμφιβολίες γι' αυτό, θα τις ξεδιαλύνουμε στο επόμενο ταξιδάκι του 2013. Είμαι σε δίλημμα. Νότια Σκανδιναβία ή Ολλανδία-Βέλγιο-Β.Δ. Γαλλία? Έτσι, για να σου υπενθυμίσω την τροφοδοσία του κουμπαρά. Όσο για φωτογραφίες, έχω πολλές. Απλώς δεν έχω καλώδιο USB, για να τις κατεβάσω από τον εγκέφαλό μου. Διάβασα και κάποια κακεντρεχή σχόλια από τον φίλο τον Νικόλα. Αλλά δεν του κρατάω κρατάω κακία. Είμαι σίγουρος πως θα ήταν άδειο το στομαχάκι του όταν τα έγραφε. :u58::u58::u58::u58::u58::u58::u58::u58::u58: |
Απόσπασμα:
:ye33: Άλπεις έχει πάει ή μόνο έχεις περάσει??? |
Όμορφες φωτο......!!!!
Πάντα τέτοια.....!!!!:ye32: |
Απόσπασμα:
|
Στεφανακο ειχα παρει μια μικρη γευση για το ταξιδι αυτο, οταν ειμουν πανω και τα λεγαμε.. Ευχομαι να ταξιδευεις σε μερη που γουσταρεις, οπως γουσταρεις...;);)
|
:re25::re25:το ξεζουμησα μονοκοπανια.ωραιο ταξιδι κ μερη κ ακομα πιο ωραιες εμπειριες κ παρεακι!!:re27: χαιντε κ στο επομενο:ye32:
υ.γ ''ζηλευω'', θελω κ γω'':D |
Απόσπασμα:
Έχεις πάει Άλπεις??? Απόσπασμα:
Να ΄σαι καλά ρε φίλε!!!Περιμένουμε και το δικό σου να πάρουμε μια ιδέα από Ανατολική Τουρκία κτλ!!! Απόσπασμα:
Thanks!!! Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε!!! Στα επόμενα!!! |
:re25::re25::re25:
|
Απόσπασμα:
Ίσως γι' αυτούς που δεν σε ξέρουν, εμείς σε μάθαμε. :p Με το που είδα πως έγραψες, αυτό σκέφτηκα κι εγώ. :sm3: Απόσπασμα:
Έκανε δύο χρόνια να μας τελειώσει το: Ταξίδι στα Highlands . . . κι από το San Marino μέχρι την Ancona, μας το "φούρνισε" σε δυο γραμμές, τι έπαθε τώρα και γράφει σε "φρέσκια" εκδρομή; πάρε έναν Κινέζο :D Με το καλό για το επόμενο όνειρο. :ye02: |
Απόσπασμα:
Και του χρόνου, κάπου θα πάμε. Το που δεν έχει και μεγάλη σημασία. Όπως είπε και ένας Νορβηγός με Honda Valkyrie, που γνώρισα στον Πειραιά: Αν δεν έχεις προορισμό, δεν μπορείς να χαθείς. |
Απόσπασμα:
:re26::re26::re26: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!