![]() |
Απάντηση: Το κατόρθωμα της κυβέρνησης.............
Μήπως εδώ βρίσκετε καμιά καλή ιδέα; που από όσα διάβασα πως γράφετε δεν είδα κάτι σχετικό; Δείτε το όλο πριν ζυγίσετε.
ΕΠΑΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ: Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ, Σ.ΝΕΝΔΟΣ (ΕΠΑΜ), ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ, 20 Νοε 2012 |
Απόσπασμα:
:wo20:Και εσείς. Μπράβο σας και σας είχα παρεξηγήσει:ye32: |
Απόσπασμα:
Δεν είμαι βαθμοφορος......αρχιτέκτων μαρμάρων ειμαι:cool2: |
Απόσπασμα:
Ακου τις ειδησεις σημερα και θα το διαπιστωσεις μονος σου. Η Ελλαδα δεν ειναι το κεντρο του κοσμου αλλα ειναι το κεντρο της ευρωπης κι αν πεσει θα παρει μαζι της ΟΛΗ την ευρωπη. Γιαυτο και η Γαλλια, Ιταλια, Ισπανια κ.α αντιστεκονται σθεναρα στα κελευσματα του Σοιμπλε. Και απο αυτην την οψη ΝΑΙ η ελλαδα ειναι το κεντρο του κοσμου αφου πεφτοντας η ευρωζωνη θα ψαχνετε να βρειτε που πηγε η Κινα και η Γερμανια. Απόσπασμα:
Σημερα ανακοινωθηκε οτι ο Χοχερπαχ της task force και η παρεα του εδωσαν την απαιτουμενη τεχνογνωσια ωστε τα παραπανω (μαζεμα φορων, φοδιαφυγη κ.λ.π) να λαβουν σαρκα και οστa! Χρειαζομασταν βεβαια την πιεση των Γερμανων, την πιεση στις τσεπες μας και καθε ειδους πιεση ωστε να γινει πραγματικοτητα κατι τετοιο.....ειμασταν αναξιοι εμεις διοτι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ δεν θελαμε...........προδοτες λοιπον ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ Ιωαννη.....με λιγες εξαιρεσεις βεβαια. Eδω γιαννη η ΟΛΜΕ εξεδωσε ανακοινωση, απειλωντας με απεργιες,οτι ζητα απο το Υπ.Παιδειας να μην απολυθουν επιορκοι δασκαλοι και καθηγητες για τους οποιους εκρεμμει ¨η εχουν καταδικαστει τελεσιδικα απο τα Ελληνικα δικαστηρια για διαφορα αδικηματα!! Οι οποιοι επιορκοι ειναι μεν σε διαθεσιμοτητα αλλα παιρνουν το 50% του μισθου τους!!!Ενα απο αυτα τα αδικηματα ειναι η παιδεραστια Γιαννη, 54 δασκαλοι ειναι καταδικασμενοι ¨η εκκρεμει η αποφαση για καποιους απο αυτους γιαννη και ΟΛΟΙ πληρωνονται και ειναι κι εξω απο την φυλακη. σε αυτην την Ελλαδα θελεις να ζησεις? Ετσι για να ξεορυμε τι λεμε ............... |
καλο ειναι να μην λεμε οτι ακουμε στις ειδησεις, γιατι 21 φεβρουαριου, πανηγυριζαν με την τοτε δοση..........;)
ακουσα τον Γιακουματο σημερα να λεει οτι, αν δεν μας δωσουν την δοση, δεν θα πληρωσουμε τα δανεια μας και θα ζουμε με αυτα που παραγουμε:wo20::wo20::wo20: τεσπα...καλο ειναι να σταματησουμε τις προβλεψεις και τα συμπερασματα, που ακουμε στις ειοδησεις, γιατι εχουν πεσει ολοι εξω........και οταν λεω ολοι εννοω ολοι;) μαθατε ποσα χρηματα απο την δοση, θα πεσουν στην αγορα??????/:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Αλαλ βεβαια, ποναει αυτο το απτελεσμα δεν λεω, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπαει στην φυσικη του θεση στο 4%, η Χ.Α.....καληνυκτα και ο Σαμαρας θα καρεκλωθει για τα καλα στο μαξιμου........καταλαβαινω οτι πονεί πολυ!!!:p |
Απόσπασμα:
Μιλάμε για τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας και εσύ έχεις κολλήσει με τον Τσίπρα.....μιλάμε για πορωση, που δεν δικαιολογείται Να δω ποτε θα βάλετε μυαλο, όσοι ησασταν και συνεχιζετε να ειστε πολιτικά πορωμενοι και οργανωμένοι σε κόμματα:cool: Οσο για τις ζωντανές ειδήσεις των κατακτητών μας....ειναι αναξιοπιστες, τα λεφτα έπρεπε να είχαν έρθει και όχι να παίζουν με την αγορά Προσπάθησε να κρίνεις, όσα δεν έχουν κάνει και όχι όσα υπόσχονται....θα ειναι καλύτερα για σενα;) |
Απόσπασμα:
Γιαυτο και η εμμονη μου με τον Τσιπρα, διοτι ψευδεται και υποσχεται ονειρα απατηλα τα οποια καποιοι θεωρουν οτι θα τα κανει....ευτυχως λιγοι. Τα παιδια μας, τουλαχιστον το δικο μου που΄ναι 9 χρονων, θα ζησει σε μια καλλυτερη Ελλαδα, και οταν θα του διηγουμε πως ηταν η ελλαδα απλα δεν θα με πιστευει θεωρωντας οτι ειναι αδιανοητο να ζει μια χωρα οπως ζουσαμε εμεις. Οσο για τα σημερινα να πας να τα ρωτησεις που βρισκουν τα λεφτα το Σαββατοκυριακο για να γεμιζουν τις πιστες........για 18 εως 35 χρονων μιλαμε. |
αν και δινω πολυ σημασια στις δημοσκοπησεις...........που βλεπεις οτι ο κοσμος ειναι ευχαριστημενος και ο Τσιπρας θα παει στο 3%??????:Απορία::Απορία::Απορία:
Νέο προβάδισμα 4,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει η εφημερίδα «6 Μέρες». Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή ενώ πτώση σημειώνεται στα ποσοστά των κομμάτων της συγκυβέρνησης, μετά την ψήφιση των νέων μέτρων. Η ΝΔ εμφανίζεται δημοσκοπικά σε πτώση κατά δέκα μονάδες κάτω από το ποσοστό που κατέγραψε στις εκλογές, ενώ ανάλογη είναι η πτώση για όλα τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού. Τα... κέρδη από τις απώλειες των κομμάτων της κυβέρνησης πάνε κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή που αυξάνουν τα ποσοστά τους. Αναλυτικά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου των πολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 23,5% ακολουθεί η ΝΔ με 19% και τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 12%. Ακολουθούν στην 4η θέση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, το ΚΚΕ με 5% και τέλος η ΔΗΜΑΡ που καταγράφει ποσοστό 3,5%. Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή τα ποσοστά των κομμάτων στην ίδια δημοσκόπηση είναι: ΣΥΡΙΖΑ 26% ΝΔ 21,5% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,5% ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7,5% ΠΑΣΟΚ 6,5% ΚΚΕ 5,5% ΔΗΜΑΡ 4% σκαρτο 30%..........καταστρεφει την ελλαδα:u60::u60::u60: |
Viva la revolucion ! :D
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
Εγώ δεν βλέπω σκάρτο 30%. Εγώ βλέπω 52,5 (26+13,5+7,5+5,5) αυτό που καταστρέφει η θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα με την στηγνή αντιπολίτευση σε στυλάκι ΚΚΕ. Λέμε όχι, λέμε "αντί", λέμε "δεν", λέμε "έξω" και οτι άλλο αντίθετο προς το συμφέρον της χώρας, απλά για να το λέμε και για να μην συμφωνήσουμε σε τίποτα. Και όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα. Σε ΌΛΑ ΔΕΝ:rolleyes: |
Γιατί αν αυτό το 52,5% ήταν συσπειρωμένο με τους υπόλοιπους Έλληνες, θα μπορούσε και η συνκυβέρνηση να μιλάει με άλλο αέρα στους εταίρους μας. Και όχι να έχει το 52,5% από πίσω να της πριονίζει την καρέκλα. Ομοψυχία μας λείπει και όχι επιχειρήματα.:ye33:
|
Απόσπασμα:
Δεν είσαι και τόσο καλός στα μαθηματικά......:cool2: |
Απόσπασμα:
Δευτερον, για να δεις αν καρπωθηκε ο ?ΣΥΡΙΖΑ κατι απο αλλα κομματα πρέπει να παρακολουθησεις τις δημοσκοπησεις της ιδιας εταιρειας στο παρελθον.Το 26% που δινει στον ΣΥΡΙΖΑ η pulse σημερα το ιδιο ποσοστο του εδινε σε αναλογη δημοσκοπηση τον Μαιο και μαλιστα αναμεσα στις δυο εκλογικες αναμετρησεις. αν καρπωνοταν κατι σημερα θα επρεπε να παιζει στο 35% στην προθεση ψηφου και με αναγωγη. Αν ελπιζεις για μονοκομματικη κυβερνηση οποιουδηποτε κομματος επαιξες κι εχασες για τα επομενα 20 χρονια. |
Το αγγούρι έρχεται! Αν θα είναι αύριο ή μεθαύριο δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Εδώ μας έχουν γ..ήσει για 31 δις, φανταστείτε τι θα γίνει αν κάνουν κούρεμα σε δάνεια δημοσίου τομέα.... από τα ρουθούνια θα μας το βγάλουν! Η "όμορφη" δεκαετία 2000-2009 τελείωσε! Εχουμε αρχίσει κι επιταχύνουμε για το άλμα στο παρελθόν! Μας βλέπω να βάζουμε τα varadero και τα gs στα πωπουδάκια μας μαζί με τα αγγούρια....
Αντε καληνύχτα τώρα! |
Απόσπασμα:
Μην αναγκάστουμε και βάλουμε στα πώπουδακια μας και ήδη πρώτης ανάγκης...:rolleyes: Το 1/3 θά ναι άνεργοι,το 1/3 υπάλληλοι με μισθούς πείνας και αντίξοες συνθήκες εργασίας και το αλλο 1/3 πεινασμένοι συνταξιούχοι και παιδάκια...:rolleyes: |
Είμαι καθημερινά έξω στην αγορά και έχω δει πράγματα απίστευτα.Μετά και απο την εφαρμογή του νέου φορολογικού νομοσχεδίου δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και παίρνουμε τα μέτρα μας ώστε να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας όσο το δυνατόν με πιο ανώδυνο τρόπο , αφου δεν θα υπάρχουν καταναλωτές για να καταναλώσουν τίποτα άλλο εκτός των βασικών για την διατροφή.
Γυρνάω σπίτι και ανοίγω το pc και διαβάζω στο φόρουμ ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι .Δεν είναι όπως τα έχω δει όπως τα έχω βιώσει με συναδέλφους κλπ :eek: Μάλλον σε άλλο πλανήτη ζω... |
Απόσπασμα:
Μάλλον άλλος ζει σε αλλο πλανήτη! Δε γίνεται να ζούμε όλοι σε αλλο πλανήτη εκτός απ ΑΥΤΟΝ!:rolleyes: |
Απόσπασμα:
παντα θα υπαρχει η απεναντι αποψη και ιδιως με πολιτικα πορωμενους φιλους;) εγω δεν εχω ακουσει ανθρωπο, να πηγαινει καλα επαγγελματικα, ψυχολογικα, κοινωνικα, σεξουαλικα.....:cool2: μας εχουν ισοπεδωσει........και ερχονται τα χειροτερα:hmmm: |
Απόσπασμα:
|
Και το ωραίο είναι ότι βγήκαν και πανηγύρισαν για το αποτέλεσμα του γιουρογκρούπ. Ούτε ένα καλό δεν έχει μέσα. Ως έκθεση ιδεών κάποια πράγματα είναι καλά και σωστά, αλλά δε θα φτάσουμε καν μέχρι εκεί.
Η δόση λέει θα εκταμιευτεί στις 13 Δεκέμβρη αν έχει γίνει επαναγορά μέρους του χρέους μέχρι τότε. Δε θα μείνει τίποτε από τα ασφαλιστικά ταμεία,, διότι μη μου πει κανείς ότι θα πληρώσει κανείς άλλος εκτός από εμάς..... Ντινόπουλε να ετοιμάζεις σε καλή τιμή ομαδική για βαζελίνη! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
|
:sm7::sm3:
Τουλάχιστον ξέρουμε ποιος θα μας μεταφέρει με το ταξί του...:p |
Πάντως ο Γιώργος πρέπει να χει δίκιο στα περι ανάπτυξης!!!
Τα ίδια είπε πριν λίγο κι ο σαμαρας!!!:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Όλοι αυτοί οι δω μέσα όπως τους αποκαλείς υποτιμητικά οι πρώην είναι φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, συνάδερφοι, συνταξιδιώτες ,ομοτράπεζοι και μπορώ να σου κατεβάσω άλλες 500 λέξεις. Και τη σχέση έχουν τα επαγγέλματα . Γιατί δεν γίνεστε ποιο σαφής αλλά μια γενικολογία. Απορώ πως μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή συνάνθρωποι που να μιλούν υποτιμητικά για τον διπλανό τους................................... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Για αρχή καλημέρα σας. Ποτέ δεν έχω βρίσει. Ποτέ δεν έχω υποδείξει ειδικά σε κλειστή παρέα (εσύ). Στηλιτεύω και καυτηριάζω την πολιτική ενός κόμματος και είναι αυτό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ μου Δικαίωμα. Και ποτέ δεν έχω ασπαστεί ιδέες όπως αναρτάτε. Από πού βγάλατε τέτοια συμπεράσματα. Αμέσως να κατηγορήσετε Άτομα χωρίς απόδειξη. Και από πού το βγάζετε αυτό το συμπέρασμα. Ιδεολογικός εκβιασμός ονομάζεται αυτός. Και το ξαναγράφω για μια ακόμα φορά. Αριστερίστικες ιδέες τουλάχιστον σε εμένα δεν περνάνε. Εάν έχετε επιχειρήματα βεβαίως να τα βάλουμε στο τραπέζι προς συζήτηση. Αλλά πετάμε ένα Χρυσή Αυγή και τελειώσαμε……………………….. |
Αστο Ναπολέων, μάλλον κανείς δε μπορεί να καταλάβει το φίλο μας. Είμαστε μειωμένης αντίληψης απ'ότι φαίνεται.
|
Χαιρομαι που εισαστε κλαψιαρηδες και βλεπετε μονον την ΣΗΜΕΡΙΝΗ κακη πλευρα του θεματος αγνοωντας το αυριο που ανηκει στα παιδια μας. Κανεις σας δεν ασχοληθηκε με το τι αποαφασισε το eurogroup και τι ευχαριστες επιπτωσεις θα εχει αυτο ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και μαλιστα το κοντινο. Ολοι στεκεστε στο ΣΗΜΕΡΑ, κανετε δηλαδη οτι καναμε τοσα χρονια, ζητε στο σημερα αγνοωντας το αυριο.
Και χαιρομαι διοτι εγω -μαζι με καποιους αλλους αρκετους - σημερα αλλα και χθες χαμογελαω κι αισιοδοξω και θα ειμαι απο αυτους που αυριο θα γελανε. Οι αποφασεις:
Μας ξαναδανεισανε για να τους αποπληρωσουμε και τους ειπαμε τοκογλυφους. Μα χαριζουν 40δις χρεος σημερα, μα μειωνουν τους τοκους, μας δινουν 10ετη χαρη, μας επιστρεφουν απο τα κερδη τους, μας δινουν αλλα 44δις εκ των οποιων 7δις θα πανε σε αυτους που το κρατος χρωσταει (π.χ. ΦΠΑ) ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .......τωρα τι θα τους πουμε? βεβαια αυτα ζητουσε και το @@@@@@ @@@@@@μαζι με τον αλλο τον αχρηστο των ΑΝΕΛ με μια ομως βασικη διαφορα......αλλο να τα αποφασιζουν οι δανειστες σου κι αλλο να το επιβαλλει ο δανειζομενος!!!! Δεν με νοιαζει αν θα πονεσω κι αλλο ΕΓΩ, με νοιαζει να μην πονεσει η κορη μου, και μεχρι εκεινη να μεγαλωσει ειμαι σιγουρος οτι θα ζησει σε μια καλλυτερη Ελλαδα. Α, και κατι τελευταιο, μαθετε να δουλευετε σκληρα και να μην τα περιμενετε ολα ευκολα. Τα 80ε εισπραξη που ανεφερε ο Μανιακος απο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ταξι σημαινει οτι ''αλλιως ειχα συνηθισει και τωρα δεν τ'αντεχω'' ¨η τεμπελια, κι ας με συγχωρεσει ο Κωστας. 80ε εχω ειπραξει μεχρι αυτην την στιγμη που γραφω, στην μιας ωρας αναπαυλα μου, οδηγωντας απο της 07:00 πρωινης κι εχει ο Θεος μεχρι της 22:00. Υ,Γ. Ο Σαμαρας καλα τα παει.........αν κυνηγησει την φοροδιαφυγη (ο Μπαμπης λεει πηγε μεσα, ποιος Μπαμπης? μα ο Βωβος φυσικα!!! Κινειται και η διαδυκασια εναντιον της hothiff του Ελ.Βενιζελου οπως μαθαινω).......αν διωξει τους αχρηστους απο τον ευρυτερο Δ.Τομεα...............ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ.......αλλα εχουμε ακομα 3 χρονια μπροστα μας μεχρι τις επομενες εκλογες. |
:u56:Ε όχι και κλαψιάρηδες. Τι είναι αυτά που γράφετε. Honda οδηγώ και αυτοί ποτέ δεν κλαψουρίζουν. :ye32:Μόνο ταξιδεύουν. :ye35: :ha16:Ταξιδιάρες ψυχές τις λέμε στην Πρέβεζα…………… |
Γιωργη......μάλλον ο εγωισμός σου, δεν σε αφήνει να παραδεχτεις τα αυτονόητα :cool:
Κατηγορεις τον έλληνα, που δανείστηκε τόσα χρονια, χωρίς να παράγει και ξαναδανειζοταν για να πληρώνει τα παλιά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες Το ίδιο πράγμα κάνουν τα τελευταία 2-3 χρονια και οι κυβερνώντες.....σώζουν με δανεικά απο την Ευρώπη καθε 6 μήνες την οικονομία μας, για να πληρώνουν δόσεις απο παλιότερα δανεικά και χωρίς να ενδιαφέρονται για την παραγωγική ικανότητα του τόπου..... Δεν βαρεθηκες να πανηγύρι ζεις καθε 6 μήνες, την σωτηρία του τόπου;;;;; Πίστευα ότι με την δουλεια που εμπλεξες, θα άνοιγε λιγο το μάτι σου και θα έβλεπες τα προβλήματα, πέρα απο κόμματα και κολληματα;) P.s.....στο Ταξι υπάρχει και βάρδια, η οποία ειναι 12 ώρες και συνήθως ενοικιαζεται σε οδηγους:rolleyes: Αυτη η βάρδια, ειναι δύσκολο να περάσει τα 100 ευρω σε τζίρο, διότι έχει πολλές κενές ωρες |
Ρε Γιώργη απορώ που βρίσκεις την αισοδοξία! Τα λεφτά, αν τα πάρομε τελικά, θα σημάνει το τέλος των ασφαλιστικών ταμείων. Ο Στουρνάρας είπε σήμερα ότι οι τράπεζες πρέπει να πράξουν πατριωτικά κι όσον αφορά τα ταμεία το αφήνει στην ευχέρεια των διοικητών τους! Εδώ γελάμε! Στο προηγούμενο κούρεμα ουσιαστικά έκαναν πλιάτσικο στα αποθεματικά όλων των φορέων.
Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, οι ασφαλισμένοι όλων των ταμείων έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πλέον από τον ΕΟΠΥΥ, εκτός των δημοσιογράφων. Δε μπορεί να πιστεύει κανείς ότι αν το φορολογικό νομοσχέδιο γίνει νόμος θα αυξήσει το κράτος τα έσοδά του. Και δεν βλέπω γιατί πρέπει να πληρώσω εγώ τους σουλατσαδόρους υπαλλήλους στις Βρυξέλλες. Η αγορά ίσα που αναπνέει. Και τι έγινε αν το κράτος επιστρέψει χρήματα;! Αυτό έπρεπε να γίνει πολύ καιρό πριν, τώρα τα χρήματα αυτά θα πάνε πάλι αμέσως πίσω στο κράτος και στις τράπεζες.....πιστεύει κανείς ότι θα πέσει κάτι στο ταμείο του εμποράκου;! Πολύ αμφιβάλλω αν θα μπορέσω να αγοράσω κάτι περισσότερο από ένα δωράκι για το ανήψι μου και το γιό μου.... Φίλε Γιώργο ρίξε μιά ματιά στο λογαρισμό της ΔΕΗ. Εμένα μου ήρθε στο ιατρείο 197 ευρώ η διμηνία. Το ρεύμα είναι 17 ευρώ, 65 ευρώ δημοτικά τέλη, 94 ευρώ χαράτσι και τα υπόλοιπα ΕΡΤ. Γιατί πιστεύεις ότι μου περισσεύουν για κάτι άλλο;! Και σημειωτέον δεν κάθομαι με σταυρωμένα χέρια. Τρέχω σαν τον τρελλό. Δεν πιάνω καθόλου τα ανάλγητα μέτρα που αφορά τα αφορολόγητα... Αν φίλε Γιώργο τα μέτρα αυτά εφαρμοστούν ως έχουν μέχρι το καλοκαίρι δε θα υπάρχει ελληνική κοινωνία...Τα λεφτά που μας έδωσαν είναι ασπιρίνη, ρίχνει τον πυρετό, δε χτυπά την αιτία. Κώστα μην επιμένεις! Προχθές ήμουν με τον γαμπρό μου, στη δωδεκάωρη βάρδια του κάθεται σε πιάτσα όταν θέλει να ξεκουραστεί και μετά τσιμπά την κούρσα. Είναι ιδιοκτήτης του ταξί. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
επισης το ματι μου ειναι ορθανοικτο και το σωμα μου αιλουρου, 142ε σημερα!!!!!!! Εν αντιθεση με αλλους πολυεμπειρους............. Γιαννη και Κωστα, σημερα τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λετε αλλα αυριο θα ειναι καλυτερα. Ετσι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις, υπαρχει η περιοδος προσαρμογης και μετα ολα ισια. Προσεξτε και οι δυο την απο εδω κι υστερα πορεια....με αρχη την εξωφληση μεγαλου μερους των ληξιπροθεσμων οφειλων σε ιδιωτες, νοσοκομεια, Οργανισμους υγειας κ.λ.π. Αυτα ειναι λεφτα που θα φανουν στην πραγματικη οικονομια. Δευτερο αλλα εξισου σημαντικο η επιστροφη των καταθεσεων διοτι τωρα δραχμη γιοκ.........ο Τσιπρας βεβαια στενοχωριεται αλλα θα του περασει. Τωρα παω για υπνο διοτι μολις τωρα μπηκα............. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!