![]() |
Απάντηση: Κυριακή 24 Φεβ '13 Ορεινή Κορινθία και Αχαΐα!
Απόσπασμα:
|
Πιθανότατα θα σας συναντήσω στην Κλειτορία !
|
Vaska άκυρος, δυστυχώς ο πόδης πονάει πολύ, έκανα μια δοκιμή και στο μισάωρο δεν άντεξα, σταμάτησα.
Λυπάμαι που θα χάσω τόσο όμορφο παρεάκι, Χαρούλη η μονομαχία θα τελεστεί σε μέλλοντα χρόνο. Καλά να περάσετε και προσοχή στο δρόμο. |
100% μεσα στη νεμεα
|
Μεσα μονος ισως και με ενα φιλο ποου ξυπναει δυσκολα :D:D:D
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Ακυρον για μένα - την επόμενη φορά
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Γρήγορα περαστικά στον πόδα σου ρε φίλε...:( |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
και βουνό με βουνό δεν σμίγει, αλλά ξέρω τι θές εσύ Ζαρούχλα> Φενεό και στο καπάκι Πανόραμα> Πλανητέρου αντε και εναν Αρίσταρχο μετά, να σου πω μετά αν δεν έρθεις και με τα πιτσιρικια στην τριπλέτα :D Την επόμενη φίλε!! |
Ανακεφαλαίωση:
Ομάδα συμμετεχόντων 1)siraxanz + marias 2)anegis 3)HAWK_46 + genie 4)apk διπλός 5)Arkas διπλός 6)lalou 7)evan400f 80% 8)syan διπλός 9)forester, διπλός 10)Erevos 11) Φίλος Erevos 12)GEORGE-XT 100% 13)δεν παίζει:D 14):wha13: ............... Διόρθωση αρχικής δημοσίευσης προσοχή:hi14: Το σημείο συγκέντρωσης για τους από Αθήνα μεταφέρεται στον Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας Πληρώνουμε και σταματάμε δεξιά λίγο μακρυά από την μπάρα Τελική ώρα αναχώρησης 09.00 Η Google Maps μας δίνει 85,9 χλμ, 46 λεπτά από το Α στο Β δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε περισσότερο:) Θα σας περιμένουμε άλλωστε Εμείς από Αργος θα ξεκινησουμε 09.30 οπότε θα είμαστε πριν τις 10.00 στην έξοδο Νεμέας Η θα μας περιμένετε η θα σας περιμένουμε :ha16: Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έχουμε και σπέσιαλ γκεστ:D:D:D και λέμε σε όσους διστάζουν να κάνουν μια δεύτερη σκέψη και να τολμήσουν... θα είναι μια υπέροχη ημέρα και έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε να δώσουμε μια κλωτσιά στην μίζερη καθημερινότητα :ye30: |
Απόσπασμα:
|
Χαρη καλη βολτουλα και καλα χιλιομετρα φιλαρακια...Ευχομαι ο καιρος με το μερος μας...:ye33::ye33:
Να περασετε ομορφα και να γεμισει το ματι σας με εικονες..:ye36: |
Απόσπασμα:
Θα τα πουμε μεθαύριο;) :) :D |
καλη βολτα στα φιλαρακια:):):)
|
Απόσπασμα:
|
Χαρη καλη βολτα....
και ο καιρος μαζι σας.... |
Μπορω να εχω το 14......παρακαλω??????:cool2:
Διπλος και με φρεσκα metzeler next......για δοκιμη:rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
Πολύ ωραία! καλή εκδρομή να έχετε παιδιά! Μπράβο Χάρη που ξεκουνάς τον κόσμο!:re25::re25:
|
Απόσπασμα:
Oυαου:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16: :re27::re27::re27: surprise:ye33::ye33::ye33::ye33::ye33::ye33::ye02::ye02::ye02::ye02: :ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32: Λελομάζωξη:D Έχουμε και εκπρόσωπο στο χωμάτινο level III:ye33: |
Θα είμαστε με τον Λευτέρη (HAWK_46) στα Διόδια Ελευσίνας on time !!
|
Απόσπασμα:
Να περάσετε όμορφα παλικάρια !!! :ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εμ τι πρώτο στην Ελλάδα μοτοφόρουμ είμαστε??? Πρέπει να έχουμε-κάνουμε τις καλύτερες εκδρομές:):):) ... |
Απόσπασμα:
Καλώς να ορίσετε και δικό σας το 14, αφιερωμένο :ha16: Υ.Γ.: Σιγά σε φοβηθήκαμε με τα νέα σου πα-πά:p |
Απόσπασμα:
|
Ανακεφαλαίωση: Ομάδα συμμετεχόντων 1)siraxanz + marias 2)anegis 3)HAWK_46 + genie 4)apk διπλός 5)Arkas διπλός 6)lalou 7)evan400f 80% 8)syan διπλός 9)forester, διπλός 10)Erevos 11) Φίλος Erevos 12)GEORGE-XT 100% 13)δεν παίζει:D 14)gsmaniac 15):wha13: ............... Διόρθωση αρχικής δημοσίευσης προσοχή:hi14: Το σημείο συγκέντρωσης για τους από Αθήνα μεταφέρεται στον Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας Πληρώνουμε και σταματάμε δεξιά λίγο μακρυά από την μπάρα Τελική ώρα αναχώρησης 09.00 Η Google Maps μας δίνει 85,9 χλμ, 46 λεπτά από το Α στο Β δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε περισσότερο:) Θα σας περιμένουμε άλλωστε Εμείς από Αργος θα ξεκινησουμε 09.30 οπότε θα είμαστε πριν τις 10.00 στην έξοδο Νεμέας Η θα μας περιμένετε η θα σας περιμένουμε :ha16: Όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έχουμε και σπέσιαλ γκεστ:D:D:D και λέμε σε όσους διστάζουν να κάνουν μια δεύτερη σκέψη και να τολμήσουν... θα είναι μια υπέροχη ημέρα και έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε να δώσουμε μια κλωτσιά στην μίζερη καθημερινότητα :ye30: |
Απόσπασμα:
|
Έχω συνεννοηθεί με τον Κώστα -gsmaniac- για το ραντεβού. Επειδή πρέπει να τακτοποιήσω τον πιτσιρικά με τη γιαγιά του, δε γίνεται να φύγω πριν τις 8:40-8:50 από Περιστέρι.
Οπότε θα σας βρω στη Νεμέα, ή 100% σιγουράκι στη Στυμφαλία. Δεν υπάρχει λόγος να με περιμένετε κάπου, οι διαδρομές γνωστές;) |
Καλά να περάσετε παίδες!
Χάρης=εγγύηση όμορφης διαδρομής :ye02: Όσοι το σκέφτεστε ακόμα...μην το σκέφτεστε άλλο, 09:00' στα διόδια Ελευσίνας :D Ειδικά, όσοι δεν έχετε ξαναπάει βόλτα με το φόρουμ, αύριο συμμετέχει η dream-team :) |
Καλα να περασετε, απιστευτη βολτα- φοβερη παρεα...:ye02:
Εγγυηση Χαρης...:ye33: |
Τελικά μέσα και εμείς παιδιά!! Δηλαδή διπλός....τριπλός με τη μηχανή!! Ευχαριστώ Χάρη για το μνμ. Πρώτα ο Θεός τα λέμε από κοντά το πρωί..:ye33:
|
καλα να περασετε ! θα ακολουθουσα, αλλα μολις γυρισα απο 550 χλμ
σε βουνα και κορυφες με το φορτηγο;) (ελατου-ναυπακτο-αλεποχωρι αχαιας) περιμενουμε φωτο!:ye33: χαρη στην επομενη ειμαι μεσα! |
Χάρη αυτή την φορά δεν θα τα καταφέρω να είμαι και εγώ στην παρέα σας, λόγω υποχρεώσεων:mad:
Μάλιστα θα είμαι περίπου την ίδια ώρα στον δρόμο με auto και συνοδηγό την πεθερά μου :eek: για Καλαμάτα!! Η παρέα βλέπω ότι είναι super και με σένα οδηγό θα είναι όλα τέλεια!!:re25: Καλά χιλιόμετρα να έχετε και επιστρέψετε με χαμόγελο :ye02: |
Απόσπασμα:
Κρίμα θα ήταν ωραία να βολτάρουμε ξανά. Τώρα έχω και ίσιες ζάντες... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Παιδια συμμετοχη στο 90 δεχομαστε?
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Από ότι γνωρίζω και ότι γράφει ο Χάρης και στην παράταση παιζει η μπάλα.... ........ Οπότε οργανώσου και ξεκίνα ποτέ δεν είναι αργά;):) |
Χαχα σωστος...στην παραταση λοιπον βαζω κι εγω συμμετοχη διπλος...θα ειναι η πρωτη μου βολτα με παιδια απο το forum...θα χαρω να σας γνωρισω και να μοιραστω δρομους και εικονες...
|
Απόσπασμα:
Αν και να πω την αμαρτια μου τελευταια φορα που εφαγα στις Μουριές δεν μπορεσα να αντισταθω...αμαρτησα για γουρνοπούλα:sm2: http://i67.photobucket.com/albums/h2...ournopoula.jpg Καλα να περασετε στη βολτα.Ο καιρος θα ειναι σουπερ,η παρεα ακομα πιο σουπερ,οι διαδρομες με οδηγο-εγγυηση οπότε αναμενουμε ρεπορταζ και εμεις απο το κλεινον αστυ :re25: Απόσπασμα:
Υ.Γ.Το αυλακι παντως ψηλο ειναι,κανε μια παρακαμψη να βγαλεις καμμια φωτοοοοοοοοοοοοοοχχχχ!:sm7::sm7: |
Καλά να περάσετε παίδες.....
Ωραία διαδρομή....& το κυριότερο...Χάρης = ΕΓΓΥΗΣΗ..... Αναμένουμε φωτορεπορτάζ....:ye33: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!