![]() |
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: απο σημερα θα αφηνω ενα δεκαρικο την ημερα στην κυρα-λενη για φαγητο........ θα τους ταιζω μαρμαροσκονη......:cool2: |
Απόσπασμα:
Τωρα ομως, θα παω για 3ημερο στην Ανδρο σε 4αστερο....με το 2μετρο εννοειται.......εκει να δεις ουζα, θα γινουμε ντιρλα στο υποσχομαι!!!!!!:ye32: |
Απόσπασμα:
Είσαι σίγουρος ότι με τα 550 που παίρνουν οι γονείς τους όπως λές με τα οποία να είναι και ευχαριστημένοι ότι πάνε σχολείο όπως πρέπει ή σπουδάζουν,χλωμό το βλέπω μάλλον για δουλειά τα στέλνουν τα παιδιά,πάντως κάτι δεν συμβαίνει απο τα δύο,και 550ε και σχολείο όπως πρέπει ή σπουδές ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Με 1100 ομως και απο τους δυο γινονται πολλα. Αν ξερεις πολλους γονεις που:
διοτι:
Αλλα επειδη σιγουρα θα υπαρχουν και περιπτωσεις σαν κι αυτη που λες τοτε ειναι στο χερι τους να σκεφτουν τι θα κανουν στην ζωη τους, κατι δικο τους.......θα χρειαστουν ισως χρηματα αν και οχι παντα (π.χ πλασιε της AVON) αλλα θα πρεπει να βαλουν το κεφαλι κατω και να δουν τι θα κανουν κι οχι να κλαιγονται για τα 550 που παιρνουν ¨η δεν παιρνουν....... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Aυτό έχει μάλλον να κάνει με το κόλλημα με τις δίμετρες, δεν εξηγείτε αλλιώς.:sm7: |
Απόσπασμα:
Στην Ιταλια ρωτας πως ζουνε με τα +200 παραπανω απο την Ελλαδα? Γιατι μονον οι Ελληνες γκρινιαζουν? ειδες τι λες? ''ειχα δυο παιδια στα 29 κι αν σημερα επαιρνα 550.......'', αρα σημερα δεν παιρνεις 550 κι ετσι δεν μπορεις να ξερεις γιαυτους με τα 550 αν υπαρχουν, ποσοι ειναι και κυριως πως ζουν. Εκανες τα δυο παιδια -να σου ζησουν φυσικα και να τα δεις οπως επιθυμεις - πως τα εκανες? κατα τυχη ¨η αποφασισες να τα κανεις βαζοντας κατω και τα οικονομικα....προφανως το δευτερο και καλα εκανες. Ειμαστε 7000 μελη, ας βγει καποιος με αποδειξεις και να πει ''εχω σπιτι με ενοικιο ¨η με δανειο, ειμαι παντρεμενος, εχω ενα/δυο παιδια, εχω μια GS1200, εχω ενα αυτοκινητο 1,4 και παιρνω 550ε....δεν δουλευει η γυναικα μου.......για να δουμε. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εχεις δίκιο τό έχω παρακάνει με το κρέας και με τους αστακούς...:sm7: 100 ευρώ τρόφιμα την εβδομάδα θέλει μόνο ο γιός μου ο οποίος μπορεί να είναι σαν καλώδιο αλλά τρώει 10 φορές την ημέρα:D Τέλος πάντων ..... .Στο δικό μου πραγματικό κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα λες.Μακάρι να ήταν....:) |
Απόσπασμα:
400ενοικιο 100λογαριασμοι 50κοινοχρηστα 400σουπερ μαρκετ 60για μια (ενας εργαζομενος ανα σπιτι ειχε πει ο ΓΑΠ μην το ξεχναμε αλλωστε) απεριοριστων διαδρομων μας κανουν 1010 ευρα...απλα για επιβιωση... Χωρις θερμανση/αυτοκινητο/βενζινες/χαρτζιλικι για τα παιδια/φροντιστηρια/αγγλικα κτλ κτλ... Μα και φυσικα γινεται...ειναι πασηφανες αλλωστε... |
Οποιος χρειάζεται πάνω από 682 ευρώ το μήνα για να ζήσει την οικογένειά του είναι απλά σπάταλος! Από τα 900 υπάρχει και περίσσευμα για τη χλίδα!
Πραγματικά έχω μείνει άφωνος, και σαν ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να πω στην εφορία να πάει να ####θεί που μου έχει σκίσει τον #### για να τη βγάλω με 682 το μήνα. Και φυσικά δεν πρέπει να αγοράσω παπούτσια στο μωρό, ούτε ρούχα, ούτε να τον πάω στον παιδίατρο, να του μειώσω το γάλα, να, να, να..... Η εγώ πρέπει να πάω να κοιταχτώ ή εσύ ρε φίλε! Κάποιος είναι πολύ λάθος! |
Απορώ που ακόμη προσπαθείτε να πείσετε στον GeorgeP (γιατί είναι ο μόνος που κάνει αντίλογο) για τα αυτονόητα... :confused:
|
Απόσπασμα:
απλα καποιοι θα εχαναν τους παχυλους μισθους και καποιοι αλλοι τα κλεμενα.,.,.,.,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΙΑΔΑ.,.,.,.,:mad: υ.γ αργω να απαντησω λογω δουλειας.,.,.,:p |
Απόσπασμα:
Αλλα και οταν υπαρχουν τα χρηματα αντιδρουν οι τοπικοι φορεις http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=364128 Στο συγκεριμενο νησι πριν 3-4 χρονια η ανεμογεννητρια που στηθηκε για να λειτουργησει πιλοτικα κατακρυμνηστικε απο τους ντοπιους κατοικους. Κι ας εχουν καθε λιγο και λιγακι διακοπες ρευματος διοτι το καλωδιο απο την Ευβοια παθαινει διαλειψεις ¨η δεν αντεχει την υπερφορτωση τους καλοκαιρινους μηνες. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τι προβλημα υπαρχει με αυτο? Τι προβλημα υπαρχει με τους μαυρους που μιλανε Ελληνικα? Εμεις αν πηγαιναμε στην Γερμανια να πουλησουμε ρολογια στο πεζοδρομιο θα επιμεναμε να μιλαμε Ελληνικα? Δεν καταλαβαινω........ |
Απόσπασμα:
Ειπα εγω πουθενα οτι ειναι καποιος σπαταλος αν ξοδευει πανω απο 682ε? Το ειπα πουθενα? το εννοησα μηπως και που??????:mad: Εγω Γιαννη το μονο που ειπα ειναι οτι ΑΝ ΘΕΛΕΙ καποιος ¨η ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ μπορει να το κανει και να ζησει αξιοπρεπως. Επισης ειπα Γιαννη παμπολλες φορες οτι οποιος εχει ερθει στην αναγκη να ζησει με 700ε δεν εχει το δικαιωμα να λεει οχι σε οποιαδηποτε εργασια θα του κανει τα 700ε 800!!! ΚΑΝΕΙς!!!!!!!! Αν πει οχι τοτε ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Αυτα ειπα, που βλεπεις το παραλογο? και γιατι πας στα ακρα? κι αναφερομαι στο μωρο.... Εμεις μωρα δεν καναμε? γιατρους δεν ειχαμε? Αλλα για εμας ακομα και πριν να απολυθω το μωρο πηγαινε στον παιδιατρο του ΙΚΑ, πανες παιρναμε απο το Λidl με 7ε τις 50 και ουδεποτε ειχε προβλημα το μωρο. Αν σου πω απο που ψωνιζαμε παπουτσια και ρουχα για το μωρο και το παιδι αργοτερα και μεχρι σημερα θα με πεις γυφτο!! αλλα δεν ειμασταν τρελοι να παμε να τα σκαμε σε κατι που καθε μηνα χρειαζοταν αλλαγη.........χωρια οι φιλες και οι φιλοι που ειχαν μεγαλυτερα κοριτσια και μας εδιναν τα μωρουδιστικα-παιδικα ρουχα που ειχαν χρησιμοποιησει ελαχιστα ως γνωριζεις στα δικα τους παιδια. Αυτο σημαινει οικονομια και ζω με 700ε....... Μηπως πρεπει να αναθεωρησεις το μοντελο ζωης σου? μηπως ζεις πολυ ακριβοτερα απο αυτο που αντεχεις? Μηπως το φθηνοτερο δεν ειναι και κακης ποιοτητος οπως το 90% των Ελληνων πιστευει? μηπως τελικα μπορεις να ζησεις πολυ φθηνοτερα και δεν το ξερεις? σκεψου το............ |
ψωνιζες ρουχα απο την λαικη και εστελνες το κοριτσι σε σχολειο 10000 ευρω το χρονο????????????
περιεργα πραγαματα μας γραφεις ρε γιωργη............:cool: |
Απόσπασμα:
ρατσιστικες τασεις δεν εχω .,.,. εχω προβλημα μονο με οσους ειναι δολοφονοι ληστες κτλ (απ οπου και αν προερχονται και οποιουδηποτε χρωματος .,..,μεσα σε αυτους και τους ελληνες για ναμην υπαρχει καμια παρεξηγηση) γιατι ομως η καλη γερμανια π.χ δεν τους περνει αυτη στην χωρα της να τους κρατηση και οταν αποφασισουν να φυγουν να τους βαλει σε ενα αεροπλανακι να τους κουνηση το μαντηλι.,,και τους στριμωχνει στον νοτο πληρωνοντας?????? |
Απόσπασμα:
Και για να εχουμε καλο ρωτημα, γιατι αναφερεσαι σε εμενα επι προσωπικου αναφεροντας πραγματα που εχουμε συζητησει κατ ιδιαν? Εσυ δεν απεχεις απο νηματα που θιγουν προσωπικα τα μελη?:confused::confused::confused: Να συνδυασω κι εγω την γκρινια σου για την πεινα που περναει ο Ελληνας αλλα και την δυσκολια της δικιας σου διαβιωσης, οπως ο ιδιος λες, με το νοικιασμα ιστιοπλοικων που κανεις συχνα πυκνα και να αρχισω να ''κτιζω'' πανω του? Να συνδυασω την απαξιωση σου για την οικονομικη κατασταση της χωρας αλλα και την δικια σου ''πεινα'' οπως κατ ιδιαν εχεις πει με το καθε λιγο και λιγακι εκδρομη 2ημερη, 3ημερη.........οσοι πεινουν και υποφερουν οικονομικα δεν κανουν τετοιες κινησεις Κωστα................ Αν τις κανουν πρωτον δεν μιλανε και δευτερον οι ''φιλοι'' δεν ''δινουν'' στεγνα αλλους και μαλιστα ''φιλους'' στο δημοσιο φορουμ................. Αυτα σαν παρατηρηση στις δικες σου αναλογες παρατηρησεις στο παρελθον, παμε να σου απαντησω λοιπον σε αυτο που με ρωτας....... Το σχολειο της μικρης, στο οποιο ξεκινησε απο οταν ηταν βρεφος και συνεχισε μεχρι και την τριτη Δημοτικου, ηταν πραγματι ιδιωτικο. Στοιχιζε 350ε τον μηνα οταν αρχισε και αυξανοταν σταδιακα χρονο με τον χρονο φτανοντας τα 450ε τον μηνα στην Γ'. Αρα οχι 10,000 τον χρονο αλλα 3150 εως 4050, αν θελεις εχω ακομη τις αποδειξεις. Νομιζω οτι σε ενα εισοδημα 50,000ε τον χρονο τα 4000 ειναι τιποτα......... Αναγκαστηκαμε να την παμε στο ιδιωτικο διοτι λογω 12ωρων και 14ωρων εργασιας συν τα ταξιδια μου δεν υπηρχε ανθρωπος να την παρει απο το Δημοσιο σχολειο αν φοιτουσε εκει. Επισης πιστευαμε οτι θα επαιρνε καλυτερη εκπαιδευση και θα γλυτωναμε τις απεργιες του Δημοσιου που τοτε ηταν καθε μηνα και μια 3ημερη τουλαχιστον. Απο εκει και υστερα ομως, το να παιρνω πανες με 25ε τις 20 καθε εβδομαδα και να αγοραζω παπουτσια και ρουχα των 25-100ε για ενα παιδι το οποιο καθε 4μηνο θελει καινουρια το θεωρω κοροιδια. Ετσι η λαικη ηταν και ειναι μια χαρα. Αγοραζεις ρουχα με 10ε ενω στα καταστηματα εξω οι ιδιες μαιμουδομαρκες κανουν 30 και 50 αφου τις πληρωνεις σαν γνησιες σε προσφορα!!!!! Σε πληροφορω τα ρουχα της λαικης της κορης μου κανουν τον γυρο σε διαφορες ντουλαπες αλλων συγγενικων παιδιων τα οποια ντυνουν μεχρι σημερα. Που βλεπεις το παραλογο? γιατι συνδεεις το ιδιωτικο σχολειο με το ρουχο και τον γιατρο? Ειναι καλλυτερος ο ιδιωτης παιδιατρος απο τον γιατρο του Παιδων? Στην αμερικη ξερεις, που εχουν καταναλωτικη συνειδηση, ειχα συναντησει το 1989 εναν αμερικανο με μια Καντιλακ των 80,000$!!! Ξερεις απο εκεινες τις 6μετρες. Ηταν ο κλητηρας της εταιρειας που δουλευα. Μια μερα, επειδη ειχε παρε δωσε με κατι 2μετρα διαφορων εθνικοτητων κι επειδη ειμαστα φιλοι, με καλεσε σπιτι του για ενα ''οικογενειακο παρτυ'' οπως το ελεγε. Τον ρωτησα την δ/ση και μου υπεδειξε ενα.....παρκινγκ!!!! Στην αρχη δεν μου εκανε εντυπωση αλαλ οταν πηγα ειδα την Καντιλακ να μου αναβοσβηνει φωτα......ανοιξε η πορτα και αφου τελειωσε η ''υποδοχη'' και οι ''συστασεις'' τον ρωτησα '''ποτε θα παμε σπιτι σου.....'' μου απαντησε ''ειμαστε σπιτι μου.....!!!!'' Ο τυπος ειχε ενα μισθο 1000-2000$ τα μαζευε μια ζωη για να παρει αυτην την Καντιλακ στην οποια ζουσε!!! Γιαυτο Κωστα μου μην συνδεεις τα ρουχα με αλλα εξοδα το υψος των οποιων πιθανον να ερχονται σε αντιθεση με αυτα. Ειναι καποια πραγματα που πρεπει να τα πληρωσεις και αλαλ που δεν αξιζει καν να ασχοληθεις........... |
Εγω δεν συνδεω τιποτα
Εσυ πρεπει να τα λες ολα, γιατι εχεις αρχισει και λες λεπτομέρειες για την ζωη σου και θα πρεπει να ειναι αξιοπιστες.....:D Παραδεξου οτι οι θέλουμε τα καλυτερα, για εμας και τα παιδια μας... Παδαδεξου οτι γινομαστε θυσια για αυτα και ασε τις μπουρδες, οτι ψωνιζεις απο την λαικη ρουχα και στελενεις το παιδι στο καλυτερο ιδιωτικο μετα..... Τα προσωπξκα μου τα ξερεις... Αν ησουν στη θεση της κυρα λενης......θα φορούσε ς πουκάμισο με κουμπια στην πλατη και δεν θα εκανες οικιακη οικονομία:D 60000 ευρα της χρωσταει ο σκατοψυχος ευνοουμενος του Πασοκικου κρατους, που με μανια στηριζατε τοσα χρονια Εγω γκρινιαζω για τον διπλα μου, γιατι καιγεται και ξερω πολυ καλα οτι θα παρει φωτια και το δικο μου σπιτι...... Αυτα.........:cool2: |
Εγώ πάω πάσο, πείστηκα.
Φυσικά μπορείς και να τη βγάλεις και με 500 και με 400, μετά βέβαια δε μιλάς για ζωή.... και φυσικά Γιώργο δε μπορώ να πιστέψω ότι με τα πολλά λεφτά που έπαιρνες πριν την ανεργία δεν είχες στην άκρη ώστε να αγοράσεις παπούτσια για το παιδί που δε θα του καταστρέψουν τα πόδια. Κι όσον αφορά εμένα, προσωπικά δε με ενδιαφέρει από που είναι τα ρούχα μου, για το μωρό όμως δε θα ρισκάρω ούτε για πλάκα δερματίτιδες, αλλεργίες ή να του καταστρέψω τα πατουσάκια τώρα. Κι εγώ έχω πάρει πολλά ρούχα από γνωστούς και φίλους για το μωρό, ακόμη και παπούτσια από τον ανηψιό μου. Οσο για τις πάνες, δοκίμασα αρκετές, κατέρηξα σε αυτές που δεν ερεθίζουν το δέρμα του. Α! ούτε κι εμείς τρώμε κρέας κάθε μέρα, ούτε το παιδί. ;) Οσο για τον παιδίατρο..... απλά θα πω ότι πέρσυ και μόλις χρόνισε, τσίμπησε ανεμοβλογιά, το πιό πιθανό από την επίσκεψη στον παιδίατρο για εμβόλιο. Το νοσοκομείο φίλε είναι για τα σοβαρά, και για το ΙΚΑ..... Τέλος πάντων γνώμη σου και γνώμη μου και λυπάμαι που ίσως ανέβασα τον τόνο. Καθένας πράττει όπως νομίζει καλύτερα. Οι υπερβολές εκατέρωθεν απλά υψώνουν περισσότερο τα τείχη.... |
Απόσπασμα:
Οταν ομως το κρατος παει να αξιοποιησει την δικη του περιουσια ολοι οι μη δικαιουχοι θελουν μερτικο απο την πιτα......κι εκει μπαινουν τα κοματα και ο συνδικαλισμος μεσα απο τους τοπικους φορεις που κιαυτοι θελουν μερτικο.......και γινεται μπαχαλο. Αλλο λοιπον η ιδιωτικη επενδυση/αναπτυξη της Αναβρας κι αλλο η δημοσια επενδυση/αναπτυξη μεσω ιδωτη του Χ αιολικου παρκου στην Χ δημοσια Γη........ Απόσπασμα:
Ο βρεγμενος λεει την βροχη δεν την φοβαται......... για ποιους μιλας? φανταζομαι οχι για τους πολιτικους διοτι αυτοι ειτε πανω ειτε κατω μια χαρα θα ζησουν...... Αν ομως μιλας για ιδιωτες εργαζομενους (Ιδ. Υπαλληλους και Ελ. επαγγελματιες) δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο βαρυ και εγωιστικο? Απόσπασμα:
Για να τους βαλει καποιος σε ενα αεροπλανακι πρέπει να ξερει και να πει στον πιλοτο που να τους παει......ελα μου ομως που ο Χ λαθρομεταναστης δεν λεει την εθνικοτητα του περιμενοντας να εφαρμοσθουν επανω του οι ευνοικες διαταξεις της χαρτας του ΟΗΕ περι λαθρομεταναστευσης οπερ και σημαινει φαι, νερο, ιατρικη περιθαλψη κ.λ.π. για οσον καιρο παραμεινει στην χωρα φιλοξενιας....... Βεβαια αυτο δεν γινεται πουθενα κι ετσι αναγκαζονται σιγα σιγα κι επιστρεφουν στις χωρες τυος δηλωνοντες την καταγωγη τους. |
Απόσπασμα:
Το καλλυτερο εχει η κορη μου το οποιο δεν ειναι ακριβο........ρωτα την ελενη, η γυναικες ξερουν καλυτερα απο εμας, κι εγω απο γυναικα εμαθα. ........και ζουμε με ουτε 900 τον μηνα....... οσο για την στηριξη που προσφεραμε στο Πασοκικο κρατος, ναι εχεις δικιο...πρωτος εγω το εχω παραδεχθει κι εχω απομακρυνθει. Καλο ομως θα ηταν κι εσεις να σταματησετε την συνεχιση της υποστηριξης στο Πασοκικο κρατος μεσω του Κου Τσιπρα........ Αν περιμενει η Λενιω κι εσυ οτι ο Τσιπρας, αν βγει, θα της δωσει τα 60,000 καλλυτερα να αρχισετε να ψαχνεστε απο τωρα για το τι θα ψηφισετε πριν και μετα τον Τσιπρα....... |
Απόσπασμα:
Παρτο λιγο πιο ταπεινα φιλε..... Κανε λίγο αυτοκριτικη και θα δεις πιο ξεκαθαρα τα πραγματα... Τα διαβασες του ΔΝΤ?????? |
Τελείως πληροφοριακά να αναφέρω
πως ο ΕΟΠΥΥ διαθέτει εξαίρετους παιδιάτρους δωρεάν ! |
Απόσπασμα:
εξαρταται επισης τι ζουσε εχθες και ποσα απο αυτα ειναι διατεθειμενος να παραμερισει/ξεχασει για να ζησει σημερα............. Εξαρταται επισης κι απο την ικανοτητα του να διακρινει τι πραγματικα χρειαζεται στην ζωη αυτη........ Απόσπασμα:
Μετα γνωρισα την γυναικα μου, εβαζα στοιχημα οτι τα ρουχα της ηταν τουλαχιστον της Sarah αντε της Rebecca Bleu τοσο ομορφα ηταν κι ακριβα φαινοταν. Ηταν ολα απο το ''ασπρο-μαυρο'' και την Αγ.Βαρβαρα. Μετα ''τολμησε'' να μου κανει δωρο ενα ρολοι, ενα φτηνορολογο κατα την δικη μου αντιληψη, εναν χρονογραφο της cronotech. Τα ρουχα της Φωτεινης του τοτε θα τα φορεσει και η κορη μου οταν θα μεγαλωσει και γινει θεογκομενα οπως η μανα της. Το δε ''φτηνορολογο'' εχει αποδειχτει και ομορφοτερο και αξιοπιστοτερο των Tag και μαλλον εγω θα ''φυγω'' πριν απο αυτο. Ματαιοτης φιλε Γιαννη.......ετσι μας εμαθαν........το θεμα ειναι αν μπορεις να ξεφυγεις απο αυτο το ψυχολογικο στρεσσ που σε υποβαλουν με τις δερματιτιδες κ.α. και τα π.χ ''pumpers'' και να τα κανεις κατι αλλο κατα πολυ φθηνοτερο. Εδω εμαθα οτι μπορω να ξυριζομαι με 4,5ε τα 4 ξυραφακια (ανταλακτικα οχι μιας χρησης), να αγοραζω εξαισιο κι επωνυμο αφρο gel με 1,90ε και να βουρτσιζω τα δοντια μου με επωνυμη οδοντοκρεμα 1,5ε.........Ξερεις φανταζομαι ποσο στοιχιζουν τα 5 ξυραφακια της Gilette, ο αφρος της και φυσικα οιμοδοντοκρεμες στα Super markets....στην ανεργια τα εμαθα αυτα Γιαννη κι ειδα οτι μπορω να ζησω πολυ φθηνοτερα απο οτι ζουσα με την ιδια ακριβως ποιοτητα. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Ελπίζω να μην μπαίνει το δίμετρο στο φόρουμ,
γιατί ... :u03: :D :p :D |
Απόσπασμα:
Ρε τρελαμενε,
Εγω ρε Κωστα να το παρω ταπεινα? Πως εννοεις την ταπεινοφροσυνη εσυ δλδ? Εννοεις τον αμετανοητο ταπεινοφρων ¨η τον μετανοειμενο που δεν μιλαει, δεν λαλαει και πληρωνει το μεριδιο του σε ολο το μηκος και πλατος του σιωπωντας κι ελπιζοντας σε καλυτερο μελλον με οση αισιοδοξια εχει? Δλδ, θεωρεις τον εαυτον σου ταπεινο που προσβλεπει στον ΣΥΡΙΖΑ? Ημαρτον......... Αντε παλι στα προσωπικα μπηκαμε....... Φυσικα και διαβασα το ΔΝΤ, δυο ημερες πριν το δημοσιευσει ο Γιαννης, στο BBC. Ναι και λοιπον? τι θελεις να κανουμε? να τους απολυσουμε? κι εγω μαζι σου!!!! ΛΕΦΤΑ ΟΜΩς ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ? Ο Τσιπρας θα μας δωσει? Μολις βγει θα πει, ''εξω απο το ΔΝΤ, εξω απο το ευρο ισως....ελα εδω Ελενη μου και παρε τα 60,000 του σκατοψυχου που σου χρωσταει, ελα εδω συνταξιουχε και παρε οσα σου εκοψαν.....'' και παει λεγοντας. Μα πραγματικα τα πιστευεις αυτα? |
....φυσικά η ΕΛΣΤΑΤ δεν είναι και το πιό αξιόπιστο μαγαζί....
Στο 5,6% διαμορφώθηκε η ύφεση της ελληνικής οικονομίας το πρώτο τρίμηνο του 2013, έναντι 5,3% που είχε αρχικά ανακοινωθεί, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η ΕΛΣΤΑΤ. Με βάση τα διαθέσιμα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το ΑΕΠ κατά το α' τρίμηνο του 2013 παρουσίασε μείωση κατά 5,6% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2012, έναντι της μείωσης κατά 5,3% που είχε υπολογιστεί στην πρώτη εκτίμηση του α' τριμήνου (flash estimate) και είχε ανακοινωθεί στις 15 Μαΐου. Η διαφορά αυτή είναι αποτέλεσμα της χρησιμοποίησης στοιχείων που δεν ήταν διαθέσιμα κατά την πρώτη εκτίμηση. Τα στοιχεία αυτά είναι είτε μηνιαία (όπως στοιχεία μηνός Μαρτίου εισαγωγών και εξαγωγών) είτε τριμηνιαία (όπως δείκτες κύκλου εργασιών των κλάδων των υπηρεσιών και στοιχεία της έρευνας εργατικού δυναμικού). Η συνολική καταναλωτική δαπάνη παρουσίασε μείωση κατά 8,3% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2012. Οι ακαθάριστες επενδύσεις παγίου κεφαλαίου μειώθηκαν κατά 11,4% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2012. Μείωση κατά 22,9% παρουσίασε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, συμβάλλοντας θετικά στο ρυθμό μεταβολής του ΑΕΠ. Μείωση κατά 2,6% σε σχέση με το 1o τρίμηνο του 2012 παρουσίασαν οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών. Οι εξαγωγές αγαθών αυξήθηκαν κατά 4,9% ενώ οι εξαγωγές υπηρεσιών μειώθηκαν κατά 12,4%. Μείωση κατά 7,8% σε σχέση με το 1o τρίμηνο του 2012 παρουσίασαν οι εισαγωγές αγαθών και υπηρεσιών. Οι εισαγωγές αγαθών μειώθηκαν κατά 5,3% και οι εισαγωγές υπηρεσιών κατά 17,8%. ΕΛΣΤΑΤ: Υφεση 5,6% για την ελληνική οικονομία το πρώτο τρίμηνο του 2013 - Οικονομία - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline |
Απόσπασμα:
Σκεφτειτε καλα πριν απαντησετε και προ παντων μην σκεφτειτε πολιτικα... |
Καμια απαντηση????????:confused:
|
Φαντάσου Γιώργο να μην είχε μειωθεί και το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών, που θα πήγαινε το ΑΕΠ...
Αν δεις όμως το δεύτερο κι αν το καταλαβαίνω σωστά, η κατάσταση οτιδήποτε άλλο από το να αντιστρέφεται. Σημαίνει ότι δε γίνονται επενδύσεις, δε δημιουργούνται θέσεις εργασίας. Η ύφεση θα συνεχιστεί και του χρόνου και βλέπουμε.... Συνολικά; Φυσικά αρνητικά. |
Απόσπασμα:
Προφανώς όμως και δεν είμαστε καλύτερα από τη Γερμανία! Το συγκεκριμένο είναι η ερμηνεία του δημοσιογράφου για το νόμο "agenda 2010" που ψήφισε και εφάρμοσε η Γερμανία επί Καγκελαρίου Σρέντερ. Αν τον διαβάσει κανείς απομονωμένο από τα υπόλοιπα υποστηρικτικά μέτρα, πολιτικά και οικονομικά, που τον συνοδεύουν (διότι αυτός ο νόμος τροποποιήθηκε τρεις φορές) όχι μόνο θα νοιώσει ενοχές που είναι "χαραμοφάης" Έλληνας αλλά μπορεί να πάει και μέχρι την τράπεζα να στείλει έμβασμα στους Γερμανούς ό,τι οικονομίες έχει φυλάξει στην άκρη! Μάλλον ξέρει όμως καλύτερα απ' όλους μας ο ίδιος ο Σρέντερ πόσο πιο σκληρό είναι το μνημόνιο που έχει επιβάλλει η χώρα του στην Ελλάδα: «Αργήσαμε να επιδείξουμε αλληλεγγύη» | Επισκόπηση τύπου | DW.DE | 06.04.2012 Αναφερόμενος στα μέτρα που καλείται να εφαρμόσει η Ελλάδα και σε σύγκριση με τη δική του μεταρρυθμιστική ατζέντα 2010 ο κ. Σρέντερ λέει ότι σε σύγκριση με την Γερμανία, «οι Έλληνες εφαρμόζουν αυτή τη στιγμή μία Agenda 2010 εις τον κύβο». |
Να περιμένουμε και τα φρέσκα κουλούρια,όλος ο καλός ο κόσμος μαζεμένος.!!!!!!!Bilderberg | World news | The Guardian
Οι διωργανωτές κάνουν και δωρεές για να μην επιβαρύνουν τους φορολογούμενους :re25::re25: Both halves were worried about the funding for the gigantic security operation. The police assured sceptical residents that the conference would be "cost-neutral" for Hertfordshire, thanks in part to a "donation" from the conference organisers. This "donation" will have come, in part at least, from the Bilderberg Association, a registered UK charity that takes "donations" from BP and Goldman Sachs.. 140 άτομα κάνουν κουμάντο τον πλανήτη με τις αποφάσεις τους,και εμείς αναλύουμε πως μπορείς να ζήσεις την οικογένεια σου με το 500άρικο. |
Απόσπασμα:
κακως πολυ κακως......η συνολικη υφεση δεν λεει τιποτε για την πορεια τηςν οικονομιας, ειναι απλα ενας δεικτης που ισχυει σημερα. Οπως οι εξετασεις αιματος και το καρδιογραφημα, δειχνουν την κατασταση της υγειας τωρα!!! Το ισιζυγιο τρεχουσων συναλλαγων ομως και η παρακολουθηση του αλλα λεει. Εφοσν μειωνονται οι εισαγωγες (λογω πτωσης της καταναλωσης στο εσωτερικο) κι αυξανονται οι εξαγωγες μονον καλο μπορει να ειναι για το μελλον. Η Ελλαδα δεν ειχε προβλημα στις εξαγωγες της........;) τι εξαγει η Ελλαδα? εξαγει υπηρεσιες (μεταφορικες, ταξιδιωτικες, τηλεπικοινωνιακες, ασφαλιστικες, χρηματοοικονομικες, πληροφορικης και αδειες εκμεταλευσης και δικαιωματα κοινως royalties and license fees) οι οποιες ειανι το 73% τυο ΑΕΠ της οταν στη Αγγλια και τη Γερμανια αυτες τις εξαγωγες αποτελουν το 70% των ΑΕΠ τους. Το υπολοιπο 27% ειναι αγαθα. Το 1960-1975 ηταν σχεδον 50-50 υπηρεσιες κι αγαθα. Η Ελαλδα ειναι στην 4η θεση μεταξυ των 25 πιο εξαγωγημων κρατων του κοσμου!!! Μεχρι σημερα που μιλαμε!!!!!! απο το 1997 μεχρι το 2007 οι εξαγωγες αυξηθηκαν κατα 250%!!! Το προβλημα ηταν ομως οι εισαγωγες και τα δανεικα που περναμε για να τις καλυψουμε. Εισαγωγες ειναι απο το iphone μεχρι το F16 για να ξηγουμαστε........ Τωρα αυτο εχει ανατραπει ευτυχως............ Βεβαια εχουμε προβλημα εσωτερικα αλλα, ειναι ενας μεγαλος σκοπελος που αναγκαστηκα θα πρεπει να περασουμε μεχρι να αποδωσει τα αναμενομενα το εμπορικο ισοζυγιο ουτως ωστε να ξαναρχισουμε να λειτουργουμε συμφωνα με την πραγματικη οικονομια (εισαγωγες-εξαγωγες) κι οχι συμφωνα με τα δανεικα που εφτιαχναν την πλαστη οικονομια της καταναλωσης. Αυτο να κοιτα κι οχι το ποσοστο της υφεσης απο μονο του....δεν λεει τιποτε απο μονο του. |
Απόσπασμα:
Εδω δεν μπορει η Αμερικη και θα κανει η Ελλαδα........μη χειροτερα.... |
Εγω σταματαω να συζητάω με τυπο.......που ντυνοταν μ αρμανι, φορουσε tag και τωρα τον ντυνει η γυναικα του:cool2:
Και ας ειναι και διμετρη....... Πρεπει να τρως πολυ παντοφλα αδερφε....... Ημαρτον....που λεει και ο Γεωργιου:cool2: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:04. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!