GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ιδέες και σχόλια. (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Τι θέλουμε από το GSforum; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=43788)

ortho 12-10-2013 18:11

Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από moby_gr ( 957924)
Πλέον, ναι, έτσι είναι!
Ειδικά από χτες Παρασκευή που έχει βουίξει ο τόπος κι "επεσε σύρμα"...

Τις προηγούμενες μέρες όμως δεν ήταν και τόσο ρόδινα τα πράγματα...

Όσον αφορά τις αντιπάθειες, δεν το πιάνω (χωρίς να λέω πως το είπες για μένα) κι αυτό γιατί ειδικά αυτοί που συνήθως αρπαζεστε στα πολιτικά θέματα μου είστε όλοι συμπαθείς και είχα την τύχη να σας γνωρίσω από κοντά. Τύχη, γιατί αν δε σας ήξερα θα σας παρεξηγούσα μέσα στο φόρουμ...

Αντώνη το αντιπάθειες δεν το είπα για σένα. Δεν είσαι από τα άτομα που τις προκαλούν.

Δεν ξέρω φίλε, εγώ μετά από 4 χρόνια στο φόρουμ χθες ή προχθές χρησιμοποίησα αυτές τις επιλογές από περιέργεια. Κι ούτε θα τις χρησιμοποιώ τακτικά.
Εξαρχής πηγαίνω μέσω της αρχικής σελίδας στις ενότητες και τα θέματα που τη δεδομένη στιγμή με ενδιαφέρουν ή μου κινούν την περιέργεια.

Εννοείται πως καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του.:)

Τι εννοείς έπεσε "σύρμα";

ilias vara 12-10-2013 18:21

πραγματικο γεγονος σημερα .,.,βλεπω ενα τυπο με μπλουζακι του φορουμ
παω και τον ρωταω ποιος ειναι γιατι δεν ετυχε να τον ξερω .,.

μου λεει ο george-k

ηταν παρεα με την lena 1200 και αλλο ενα ζευγαρι φιλοι ολοι με τον laki gs

σε ενα λεπτο μιλουσαμε σαν να γνωριζομαστε χρονια:p:p

αυτο θελω απο το φορουμ και αυτο περνω.,.

πιστευω και εγω οτι το θεμα τον πολιτικων συζητησεων εχει ξεφυγει και παει να γινει κομματικο (αριστεροι φασιστες και κτλ)
εχουμε (μαλωση) :D για πιο ειναι το καλυτερο μΑχανακι .,.,.,εχουμε (μαλωση) για το καλυτερο κινητο.,.,.,.καποια στιγμη γελουσαμε και ολλα οκ

αλλα με τα κομματικα δεν νομιζω οτι θα εχει το ιδιο αποτελεσμα.,.,.,.,.

aeriko 12-10-2013 18:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από moby_gr ( 957823)
Εγώ θέλω από τον Άγιο Βασίλη, εεεε...από το gsforum, να γυρίσει ένα-δύο χρόνια πίσω...
Τότε που ήταν "αγνό", με θέματα για τα πάντα (αλλά με μέτρο) και φυσικά με προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν τη μοτοσυκλέτα και τα ταξίδια!!!

Φυσικά κι έπαιξε ρόλο η σημερινή κατάσταση που όλοι βιώνουμε στο να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε και να ανατραπούν οι ισορροπίες, αλλά θεωρώ πως αφέθηκε και λίγο στην τύχη του...από όλους μας...

Πως?
Ανεβάζοντας Χρόνια Πολλά για μέλη που δεν ξέρουμε καν αν υπάρχουν και που δεν έχουν μπει ποτέ στον κόπο να γράψουν ένα μήνυμα...(μα αφού δεν τον ξέρω και προφανώς δε θέλει ούτε αυτός να τον ξέρω, θα του ευχηθώ κιόλας!?)

Καλωσορίζοντας δέκα-δέκα, τα νέα μέλη με copy-paste, χαλάκια, μοκέτες, φλοκάτες και πόρτες.... Τόσο δύσκολο είναι, όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να καλωσορίσει κάποιον, να του απαντήσει με δυο-τρεις λέξεις στα γραφόμενα του?
Απλά για να ποστάρουμε? Δεν είναι λίγο αγενές εντέλει ακόμα και για το νέο μέλος αυτό το ανούσιο copy-paste?!

Επιτρέποντας σε μέλη να συμμετέχουν στο φόρουμ, μόνο(!) με αγγελίες...

Διοργανώνοντας καφέδες, βόλτες κι εκδρομές με απώτερο σκοπό όχι το να περάσουμε καλά, αλλά το πόσο (και δυστυχώς, ποιον :rolleyes:) κόσμο θα μαζέψουμε....
Σοβαρότατος λόγος ώστε κάποιοι να τις κάνουν πλέον μόνοι τους για να αποφύγουν την ευτελή κακεντρέχεια κάποιων...(και για αυτό κυρίως έχει μειωθεί δραματικά ο ποσταρισμένος αριθμός βολτών)

Για τους παραπάνω λόγους, θα ήθελα στα νέα μηνύματα να εμφανίζονται ΜΟΝΟ τα θέματα που άπτονται της μοτοσυκλέτας και του ταξιδιού και ΟΛΑ τα υπόλοιπα να μπορώ να τα δω ΜΟΝΟ με πλοήγηση από την αρχική σελίδα!
Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται (και δεν τον καλύπτει το ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ....), να μη χάνει και την ενημέρωση του, τις ευκαιρίες του στις αγγελίες, τη χαρά των ευχών, τα καλωσήρθατε κτλ...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ αυτά τα θέματα και κυρίως δεν αφορούν ένα φόρουμ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.
Πόσο ωραίο είναι άραγε, για ανθρώπους που έχουν την πρώτη τους επαφή με το φόρουμ να τρώνε στη μάπα όλα αυτά τα άσχετα, μέχρι να μάθουν να χειρίζονται τη σελίδα για να αποφύγουν αυτά που δεν τους ενδιαφέρουν?
Εγώ πάντως αν έβλεπα αυτή την εικόνα 4 χρόνια πριν, δε θα συνέχιζα...

Τέλος θα ήθελα να υπάρξει επιτέλους, ισοτιμία μεταξύ των μελών...
Να υπάρξει δηλαδή μία κοινή γραμμή και μία πάγια αντιμετώπιση όλων των “κρίσεων”, ώστε να ξέρουν όλοι που “βαδίζουν” αλλά κυρίως να μάθουν να “φέρονται” σε έναν κοινόχρηστο διαδικτυακό χώρο...
Ώστε οι κανόνες που υπάρχουν (αλλά κανένας δεν είναι δυνατόν να κάτσει να τους διαβάσει) να τηρούνται ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, παλιούς-νέους, φίλους-αγνώστους, μικρούς-μεγάλους, bmwάδηκες και μη!!!

Και τέλος, επιτέλους κάποιοι να αναλάβουν την ευθύνη τους, για τα παραπάνω, για την ομαλή λειτουργία του χώρου.
Ώστε μην έχουν και οι moderators ρόλο γλάστρας και κυρίως να μην είναι "παπαγαλάκια"...Δεν είναι κακό να σπάσει και κανά αυγό...

Πολλοί θα πείτε, υπερβολικός είσαι αδερφάκι μου, πολύ το ψάχνεις....αλλά εγώ έτσι θα ήθελα να είναι το φόρουμ (αυτό δεν είναι το θέμα εξάλλου?), ώστε να περνάω ευχάριστα την ώρα μου.
Αλλιώς, πάω και στα in.gr, contra.gr (αθλητικό site αλλά μια χαρά αχταρμάς έχει καταντήσει...με θέματα ότι να’ ναι...) όπου οι κριτικές όμως και τα σχόλια του κάθε επιστήμονα ή και κάφρου, έπονται του άρθρου και είναι θαμμένα στο τέλος της σελίδας και με μικρότερη γραμματοσειρά...εκεί να δείτε μπινελίκια...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ και κυρίως δεν είναι φάτσα-κάρτα!!!!

Στο gsforum φυσικά και χρωστάνε κάποιοι (όχι εγώ πάντως που και άσκοπα χιλιόμετρα έχω κάνει για αυτό και που σε συναντήσεις που δεν ήθελα, εμφανίστηκα για το “καλό” του, κτλ)
Και φυσικά έχω ήδη πάρει πολλά από αυτό και θα συνεχίσω να παίρνω (από τα ελάχιστα που πλέον έχει να δώσει), αλλά και να δίνω ότι γνώση και άποψη έχω ή με την παρουσία μου στις εκδηλώσεις του...

Ας νιώθουν λοιπόν τύψεις αυτοί που μόνο πήραν και δεν έχουν ακόμα δώσει κάτι στην κοινότητα κι ας μην προσπαθούν να τις μεταθέσουν αλλού!
Εγώ καλεσμένος σε ξένο σπίτι, δεν πήγα ποτέ στη ζωή μου με άδεια χέρια....

Ομοίως όμως ΚΑΙ το gsforum χρωστάει πολλά σε αυτούς που γέμισαν τις σελίδες του, με φωτογραφίες και αναμνήσεις ζωής, με τα ταξίδια τους, με γνώσεις σε τεχνικά θέματα, με τα εσώψυχα τους και άλλα πολλά.

Για βγάλτε τα αυτά και δείτε τι θα μείνει?
Λίγοι, οι ίδιοι κι οι ίδιοι, να εύχονται, να πουλάνε, να βρίζονται και το χειρότερο, να προσπαθούν να αποδείξουν διαδικτυακά πως “είναι κάποιοι” σε τούτον το μάταιο κόσμο....

Αντώνης

Μπράβο Αντώνη!

moby_gr 12-10-2013 18:25

Επειδή λόγω ιδιότητας (τρομάρα μου :p) αλλά κυρίως λόγω "βίτσιου" διαβάζω όλα τα θέματα, ο μόνος τρόπος είναι μέσω των Νέων δημοσιεύσεων ή των Σημερινών μηνυμάτων.

Αν το κάνεις κάποιες φορές, τυχαία, θα φρίξεις...
Και δε μιλώ (από το πρώτο μου μήνυμα ακόμα) για τα πολιτικά θέματα, τα οποία πάντα έπαιζαν κι εντέλει χρειάζονται, για ενημέρωση (και όχι κόντρες), μέρος της ζωής μας είναι και αυτά, αλλά σε λογικά πλαίσια και με παρέμβαση όπου απαιτείται!

Σύρμα = αναστάτωση (?) λόγω δημοσιοποίησης αρνητικών σχολίων για το φόρουμ σε άλλες ιστοσελίδες...:cool::rolleyes::D

:)

ortho 12-10-2013 18:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από moby_gr ( 957933)

Σύρμα = αναστάτωση (?) λόγω δημοσιοποίησης αρνητικών σχολίων για το φόρουμ σε άλλες ιστοσελίδες...:cool::rolleyes::D

Και; τα αρνητικά σχόλια από ποιούς είναι; Και σε ποιές ιστοσελίδες;

moby_gr 12-10-2013 18:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 957937)
Και; τα αρνητικά σχόλια από ποιούς είναι; Και σε ποιές ιστοσελίδες;

εεεε, τώρα κι εσύ....:D:)

AKIS_21 12-10-2013 18:42

:u40: ,

paschalis 12-10-2013 19:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 957781)
Πετρο μου δεν κουραστηκες ακομα?
Μηνες σε παρατηρω να ποσταρεις αντ'αυτου:)

.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από peterv ( 957814)
Πασχάλη με προσβαλεις και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ,

Ν α μου αναγνωρισεις το δικαιωμα να γραφω αυτα που παρατηρω.
Αν σε προσβαλλα σου ζητω δημοσια συγγνωμη.

Αν όπως λες παρατηρείς καιρό τα "αντ αυτού" ποσταρισματα μου καλό θα ηταν να μου το είχες πει κατα πρόσωπο τις φορές που έχουμε βρεθεί μαζι. Για να σου απαντήσω καταλλήλως.

Στους τελευταιους 2 μηνες αναφερομαι και δε θυμαμαι να εχουμε συναντηθει μετα το Πασχα.

Φαντάζομαι τι θα έχεις πει εκει πάνω στα παιδιά για εμένα, λόγω των επιλογών μου στις παρέες μου !!

Πετρο τις παρεες σου εσυ τις ζεις εσυ ξερεις..
Σε κανεναν δεν πεφτει λογος..

paschalis 12-10-2013 19:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 957812)
Πιες κανενα τιλιο να χαλαρωσεις γιατι εισαι και σε ηλικια..

Μηπως να πας να απλωσεις κανενα χαλακι στα καλωσορισματα μικρε???
Να αφησεις και την τουρτα μιας και ειναι στο δρομο σου:p

frits 12-10-2013 19:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 957899)
Για σταθείτε ρε παιδιά! Γιατί χαλάει η εικόνα του φόρουμ;!

Οταν κάνω αναζήτηση στο γούγλη και ζητώ πληροφορίες για το "δολοφονία με πολιτικά κίνητρα" ας πούμε, το φόρουμ δεν εμφανίζεται...... δεν εμφανίζεται ακόμη κι όταν κάνω αναζήτηση για "μαρσπιέ οδηγού r 1200 gs ".

Σε σχέση με τι χαλάει η εικόνα του φόρουμ;

Το έγραψα για αυτόν που θα μπει μέσα για πρώτη φορά με λογαριασμό και θα πέσει από τις νέες δημοσιεύσεις πάνω στον Στουρνάρα, την δολοφονία, τα ποσοστά ανεργίας, τους Συνδικαλιστές, τα επεισόδεια στον Άρειο πάγο, αν ειδικά μπει σε κάποια από αυτά μέσα και πέσει στα ποστ περί ζωολογικού κήπου (σικ) θα φύγει τρέχοντας.

Αυτό που έγραψε ο Ηλίας είναι πολύ σωστό, η πολιτική φανατίζει και χρωματίζει ειδικά σήμερα μία από τις μεγαλύτερες στεναχώριες που έχω πάρει εδώ μέσα είναι όταν μπινελικώθηκαν ο Κώστας με τον Γιώργο.

20 άτομα να γράφουν κρατώντας ένα επίπεδο, αν μπει ένας μπορεί να το κάνει αρένα και μετά είναι αργά.:(

Και κάτι τελευταίο, τα περισσότερα παιδιά που δεν θέλουν τα πολιτικά θέματα είναι από τα πλέον "πολιτικοποιημένα".

ortho 12-10-2013 19:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 957962)
Και κάτι τελευταίο, τα περισσότερα παιδιά που δεν θέλουν τα πολιτικά θέματα είναι από τα πλέον "πολιτικοποιημένα".

Αυτή είναι η παρατήρηση κλειδί....και γι' αυτό είναι ακόμη πιό περίεργο....

Astakos82 12-10-2013 19:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 957962)
Το έγραψα για αυτόν που θα μπει μέσα για πρώτη φορά με λογαριασμό και θα πέσει από τις νέες δημοσιεύσεις πάνω στον Στουρνάρα, την δολοφονία, τα ποσοστά ανεργίας, τους Συνδικαλιστές, τα επεισόδεια στον Άρειο πάγο, αν ειδικά μπει σε κάποια από αυτά μέσα και πέσει στα ποστ περί ζωολογικού κήπου (σικ) θα φύγει τρέχοντας.

Αυτό που έγραψε ο Ηλίας είναι πολύ σωστό, η πολιτική φανατίζει και χρωματίζει ειδικά σήμερα μία από τις μεγαλύτερες στεναχώριες που έχω πάρει εδώ μέσα είναι όταν μπινελικώθηκαν ο Κώστας με τον Γιώργο.

20 άτομα να γράφουν κρατώντας ένα επίπεδο, αν μπει ένας μπορεί να το κάνει αρένα και μετά είναι αργά.:(

Οπα οπα... για το Στουρναρα παιρνω την ευθυνη εγω... και στο φιναλε δεν ειναι κατι που δεν ειδε ολος ο κοσμος... απο κι και περα ειπα κατι αν διαβασες ολα τα ποστ...... απο κι και περα καποιος θα καταλαβει... ελα μην το τραβαμε απο τα μαλλια ρε παιδια...

και οχι πολιτικοποιημενος ειδικα εγω ...

alekni 12-10-2013 19:47

το forum ειναι σαν το καφέ της τεταρτης, μαζι σε ενα χωρο αρκετα ατομα, χωρισμενα σε πηγαδακια με διάφορα θέματα συζήτησης, θα ακούσεις κατι καλο, θα ακούσεις και καμια μ@&#%.α, θα ξεχαστείς λιγο...θα μιλήσεις, θα ρωτήσεις, απλα πράγματα.....μονο που στο καφέ δεν εχεις moderator:ha16:

xntinou 12-10-2013 19:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 957827)
Τι θα ήθελα εγώ?
Μεγαλύτερη οικονομία στη γραφή και λιγότερη στη σκέψη.:)

Προσυπογράφω
Όσοι κανόνες και να υπάρχουν, εάν δεν υφίσταται αυτή η αρχή, το αποτέλεσμα το ίδιο θα είναι :)

SenseiG 12-10-2013 20:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 957960)

Δυστυχως 'Αυτο' ακριβως ειναι το προβλημα του φορουμ, να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν σεβας, που δεν δεχονται γνωμες και που δεν ξερουν ποτε πρεπει να σταματανε.
Δεν εχει σημασια αν κάποιος μιλαει σε νήμα για τα πολιτικα, τις μηχανες η τον καιρό, αν δεν ξέρει να συμπεριφερθεί, κάφρος θα είναι και στο ένα, κάφρος θα είναι και στα άλλα.
Εσύ θα υπαγορευσεις που θα γραψουμε, πως θα γράψουμε και αν θα βάλουμε εικόνες, χαλιά ή ηλιοβασιλέματα?
Μήπως αντί να παλευεις να αλλάξεις πράγματα με το ζόρι, να κάνεις το απλό και να επιλέξεις τι αρέσει σε σένα όπως πράττει κάθε ελέυθερος πολίτης, για να μην μας ζορίζεσαι?

ortho 12-10-2013 20:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 957978)
Δυστυχως 'Αυτο' ακριβως ειναι το προβλημα του φορουμ, να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν σεβας, που δεν δεχονται γνωμες και που δεν ξερουν ποτε πρεπει να σταματανε.
Δεν εχει σημασια αν κάποιος μιλαει σε νήμα για τα πολιτικα, τις μηχανες η τον καιρό, αν δεν ξέρει να συμπεριφερθεί, κάφρος θα είναι και στο ένα, κάφρος θα είναι και στα άλλα.

Ετσι είναι Γιώργο! Σε αυτό που λες έγκειται το πρόβλημα!:ye36::ye36:

peterv 12-10-2013 20:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 957959)

Τελευταία φορά που τα είπαμε ήταν όταν γύρναγες από Πελοπόνησο και ποσταρίστηκε καφές κοντά στον μαγαζί του Frits για την υποδοχή σου !!
Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος μήνας ήταν.

Πραγματικά δεν μεταφέρω κανενός την άποψη , ότι γράφω προέρχεται αποκλειστικά από την δική μου διαμορφωμένη γνώμη , (σωστή ; λάθος ; οι άλλοι το κρίνουν).

Τέλος πάντων θεωρώ το θέμα λήξαν
και ελπίζω στο μέλλον όπου έχουμε διαφορετικές απόψεις, να τις συζητάμε πιο κόσμια, ο ουσιαστικός αντίλογός στις απόψεις μας μόνο εποικοδομητικός μπορεί να είναι..... για όλους μας !!!

Να είσαι καλά
και καλές βόλτες !!!

Carduelis 12-10-2013 20:48

Δυό άνθρωποι είχαν κάποια στιγμή την έμπνευση με αφορμή το μεράκι τους για τη μοτοσυκλέτα να φτιάξουν το συγκεκριμένο ιστότοπο. Ολοι οι υπόλοιποι μπήκαμε εδώ πάλι με αφορμή το μεράκι μας για τη μοτοσυκλέτα.
Το γιατί μένει κανείς όμως (έστω και γκρινιάζοντας ή διαφωνώντας) είναι το πιο δύσκολο αλλά και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της "σχέσης" με το φόρουμ!
Οπως όλες οι σχέσεις που μακροημερεύουν προφανώς και τούτη για να επιβιώνει είναι αμφίδρομη κι ας μην το παραδεχόμαστε.
Ο καθένας μας αντί "ενοικίου" για τη φιλοξενία προσέφερε στο φόρουμ τη δική του άποψη για όσα τον ενδιαφέρουν (τεχνικά, εκδρομές, πολιτικά, κλπ) και το φόρουμ "εισέπραξε" την ανάλογη αναγνωσιμότητα και καταξίωση. Ίσα βάρκα - ίσα νερά θα έλεγε κανείς σε πρώτη ανάγνωση. To πραγματικό κέρδος όμως και για τις δυό πλευρές είναι τελικά οι φιλίες και οι ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύχθηκαν με αφορμή το μεράκι για τη μοτοσυκλέτα και φυσικά προχωράνε και αυτόνομα πλέον στη ζωή είτε μέσα είτε έξω από το φόρουμ.
Οσον αφορά τη θεματολογία νομίζω οτι είναι υποκριτικό να θέλουμε διαγραφή θεμάτων επειδή φέρνουν εντάσεις, και ακόμα περισσότερο διαγραφή μελών επειδή κάπου κάποιοι ξεφεύγουν. Χώρος δίχως διαφωνίες και μέλη που να συμφωνούν σε όλα απλώς... δεν υπάρχει! Προφανώς αυτή την εποχή η κρίση και οι συνέπειές της επηρεάζει τους περισσότερους από μας κι αυτό εκφράζεται και μέσα από τη θεματολογία όπου υπερτονίζονται τα πολιτικά. Όταν βελτιωθούν τα οικονομικά όλων μας πάλι το βάρος της θεματολογίας θα μετατοπιστεί από μόνο του στα θέματα "καλοπέρασης". Κι εδώ ένα κομμάτι της κοινωνίας είμαστε.
Όμως το πρόβλημα δεν είναι μόνο το εκάστοτε θέμα αλλά ο τρόπος που ο καθένας μας το υπερασπίζεται γιατί έχει και σχέση με το χαρακτήρα και τα πιστεύω του. Οι παλιότεροι εδώ θυμόμαστε διαγραφές και αποχωρήσεις ακόμα και με αφορμή ταξιδιωτικά και μπορώ να θυμηθώ και καυγάδες που ξεκίνησαν ακόμα και στα τεχνικά θέματα ή τις ομαδικές αγορές. Οι "καυγάδες" όσο μένουν σε επίπεδο απόψεων και ενδιαφέροντες είναι και διασκεδαστικοί, όταν ξεφεύγουν όμως από το "μέτρο" που ο καθένας έχει ορίσει σαν ανεκτό απλώς αλλάζει θέμα ή και φόρουμ αν θίγεται. Η υπερβολή υπήρχε πάντα και έχει και την πλάκα της, θυμάμαι ποστάρισμα για.. σουβλατζίδικο που ζήταγε κάποιος τον αφορισμό του γιατί άργησε να του πάει τα σουβλάκια! Την επιλογή της ιδιοκτησίας να μην μπανάρει μέλη παρά σε έσχατη ανάγκη την βρίσκω ιδιαίτερα έξυπνη και προσωπικά προτιμώ ο χώρος που περνάω όμορφα την ώρα μου να μπορεί να αυτορυθμίζεται και οι admins, mods είτε απλοί, είτε ..executives 100 οκτανίων να προβληματίζονται με πιο δημιουργικά και ευχάριστα πράγματα από το πως θα συνεφέρουν το κάθε "αρπαγμένο" με το θέμα του μέλος. Στην τελική και μέσα απο τα γραπτά του ο καθένας δείχνει το χαρακτήρα του και καταξιώνεται ή όχι στη συνείδηση των υπολοίπων πράγμα που είναι και το πιο ουσιαστικό.

peterv 12-10-2013 21:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 958001)
Δυό άνθρωποι είχαν κάποια στιγμή την έμπνευση με αφορμή το μεράκι τους για τη μοτοσυκλέτα να φτιάξουν το συγκεκριμένο ιστότοπο. Ολοι οι υπόλοιποι μπήκαμε εδώ πάλι με αφορμή το μεράκι μας για τη μοτοσυκλέτα.
Το γιατί μένει κανείς όμως (έστω και γκρινιάζοντας ή διαφωνώντας) είναι το πιο δύσκολο αλλά και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της "σχέσης" με το φόρουμ!
Οπως όλες οι σχέσεις που μακροημερεύουν προφανώς και τούτη για να επιβιώνει είναι αμφίδρομη κι ας μην το παραδεχόμαστε.
Ο καθένας μας αντί "ενοικίου" για τη φιλοξενία προσέφερε στο φόρουμ τη δική του άποψη για όσα τον ενδιαφέρουν (τεχνικά, εκδρομές, πολιτικά, κλπ) και το φόρουμ "εισέπραξε" την ανάλογη αναγνωσιμότητα και καταξίωση. Ίσα βάρκα - ίσα νερά θα έλεγε κανείς σε πρώτη ανάγνωση. To πραγματικό κέρδος όμως και για τις δυό πλευρές είναι τελικά οι φιλίες και οι ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύχθηκαν με αφορμή το μεράκι για τη μοτοσυκλέτα και φυσικά προχωράνε και αυτόνομα πλέον στη ζωή είτε μέσα είτε έξω από το φόρουμ.
Οσον αφορά τη θεματολογία νομίζω οτι είναι υποκριτικό να θέλουμε διαγραφή θεμάτων επειδή φέρνουν εντάσεις, και ακόμα περισσότερο διαγραφή μελών επειδή κάπου κάποιοι ξεφεύγουν. Χώρος δίχως διαφωνίες και μέλη που να συμφωνούν σε όλα απλώς... δεν υπάρχει! Προφανώς αυτή την εποχή η κρίση και οι συνέπειές της επηρεάζει τους περισσότερους από μας κι αυτό εκφράζεται και μέσα από τη θεματολογία όπου υπερτονίζονται τα πολιτικά. Όταν βελτιωθούν τα οικονομικά όλων μας πάλι το βάρος της θεματολογίας θα μετατοπιστεί από μόνο του στα θέματα "καλοπέρασης". Κι εδώ ένα κομμάτι της κοινωνίας είμαστε.
Όμως το πρόβλημα δεν είναι μόνο το εκάστοτε θέμα αλλά ο τρόπος που ο καθένας μας το υπερασπίζεται γιατί έχει και σχέση με το χαρακτήρα και τα πιστεύω του. Οι παλιότεροι εδώ θυμόμαστε διαγραφές και αποχωρήσεις ακόμα και με αφορμή ταξιδιωτικά και μπορώ να θυμηθώ και καυγάδες που ξεκίνησαν ακόμα και στα τεχνικά θέματα ή τις ομαδικές αγορές. Οι "καυγάδες" όσο μένουν σε επίπεδο απόψεων και ενδιαφέροντες είναι και διασκεδαστικοί, όταν ξεφεύγουν όμως από το "μέτρο" που ο καθένας έχει ορίσει σαν ανεκτό απλώς αλλάζει θέμα ή και φόρουμ αν θίγεται. Η υπερβολή υπήρχε πάντα και έχει και την πλάκα της, θυμάμαι ποστάρισμα για.. σουβλατζίδικο που ζήταγε κάποιος τον αφορισμό του γιατί άργησε να του πάει τα σουβλάκια! Την επιλογή της ιδιοκτησίας να μην μπανάρει μέλη παρά σε έσχατη ανάγκη την βρίσκω ιδιαίτερα έξυπνη και προσωπικά προτιμώ ο χώρος που περνάω όμορφα την ώρα μου να μπορεί να αυτορυθμίζεται και οι admins, mods είτε απλοί, είτε ..executives 100 οκτανίων να προβληματίζονται με πιο δημιουργικά και ευχάριστα πράγματα από το πως θα συνεφέρουν το κάθε "αρπαγμένο" με το θέμα του μέλος. Στην τελική και μέσα απο τα γραπτά του ο καθένας δείχνει το χαρακτήρα του και καταξιώνεται ή όχι στη συνείδηση των υπολοίπων πράγμα που είναι και το πιο ουσιαστικό.

ακριβώς ετσι !! αυτή η στάση είναι πιο ώριμη και αφήνει περισσότερες ευκαιρίες στα μέλη να σχετιστούν με τους δικούς τους προσωπικούς τρόπους....

ortho 12-10-2013 21:05

Παρακολουθώ μιά εποικοδομητική συζήτηση και χαίρομαι!
Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι!
Πρέπει όμως να βρούμε ένα modus vivendi.....

ortho 12-10-2013 21:05

Παρακολουθώ μιά εποικοδομητική συζήτηση και χαίρομαι!
Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι!
Πρέπει όμως να βρούμε ένα modus vivendi.....

ortho 12-10-2013 21:26

......και πάνω απ'όλα πρέπει να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις!
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα..... στο παρόν νήμα εκδηλώθηκε προσωπική επίθεση σε έναν από τους πιό αξιόλογους ανθρώπους του φόρουμ και χωρίς προφανή λόγο και πάνω απ'όλα άσχετο τελείως με το θέμα που κουβεντιάζουμε! Εγώ το αξιολογώ ως προσπάθεια να γίνει μπάχαλο το θέμα και να δικαιωθούν κάποιοι.
Εγινε όμως σε λάθος άτομο η επιλογή κι ευτυχώς προς το παρόν εξακολουθούμε να κουβεντιάζουμε πολιτισμένα.

Δεν είναι πρόβλημα θεματολογίας φίλοι μου! είναι πρόβλημα προσώπων.

ilias vara 12-10-2013 21:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 958001)

να μην ξέχνα με όμως ότι το φόρουμ είναι ένα φόρουμ για μηχανες.,κατα πρώτο λόγω ,.,

για να φανταστούμε το αντίθετο σε ενα φόρουμ με πολιτικό περιεχόμενο να γράφαμε θέματα για τις μηχανές .,.,τι αντίδραση θα είχαμε απο τα μέλη????:confused:

και πάλι θα πω οτι το πρόβλημα είναι ο χρωματισμος-κομματισμος και οι προσβολές σε διάφορες κοινωνικές ομάδες παρά η πολιτικές συζητήσεις .,(προσωπικη αποψη)

και μεγάλο πρόβλημα προκύπτει και από τον υπέρμετρο εγωισμό που σιγά σιγά αναπτύσσεται
μεσα στο φορουμ:mad:

peterv 12-10-2013 21:51

Τι θέλουμε από το GSforum;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 958020)
[LEFT][SIZE=2][I][B]να μην ξέχνα με όμως ότι το φόρουμ είναι ένα φόρουμ για μηχανες.,κατα πρώτο λόγω ,.,

Ακριβώς !

άλλωστε αυτό ειναι και το πρωταρχικό κυρίαρχο στοιχείο που μας ενώνει όλους.

Τα αλλα θέματα έπονται ....

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

xurxes 12-10-2013 22:01

μια χαρά τα λέτε όλοι σας.......:rolleyes:
αναρωτηθηκατε ΟΜΩΣ γιατί νοητα έχουν εξαφανιστεί παιδιά, ομοσταυλοι=ταξιδιαρες ψυχές.....απ τα δρώμενα

και απλά μόνο παρακολουθούν........:o σαν τον big brother

Γιατι:wha13:......

δεν νομίζω να βαρεθηκαν να γράφουν τις ταξιδαρες τους....
να έρχονται σε συναντήσεις.....

παρά μόνο σε καλές εκδρομές που τρέχουν κατα καιρούς εδω:re25:

peterv 12-10-2013 22:16

Βασίλη θεωρείς δλδ απο τα λεγόμενα τους ,
ότι η θεματολογία που ειναι άσχετη με τον μοτοσυκλετισμό τους ενοχλεί ;
Αυτός ειναι και ο λόγος που παραμένουν περισσότερο ενενεργοί ;
Η πιστεύεις ότι κάτι άλλο φταίει ;

xurxes 12-10-2013 22:26

Πέτρο μου πάρε παραδειγμα μέσα απ τα κατινοθεματα
σκηνικό που έγινε τελευταία .......:o

PLOIGOS 12-10-2013 22:40

Παιδες ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που εχετε θεμα-προβλημα με τα πολιτικα...Ειναι σαν αυτους που γκρινιαζουν οτι η τηλεοραση ειναι μαπα,εχει ολο βλακειες κλπ...Αφου εχεις το τηλεκοντρολ ρε φιλε...ΚΛΕΙΣΤΗΝ!

Το ιδιο ισχυει κ εδω..Δεν σου αρεσουν τα πολιτικα?ΜΗΝ τα παρακολουθεις!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!Δεν πιστευω οτι καποιος θα φυγει απο το φορουμ επειδη τσακωνονται 2 η 3 η 1013 στα πολιτικα θεματα...

Ισα ισα εμενα προσωπικα μου δειχνει οτι ειναι ζωντανο το φορουμ κ οι ανθρωποι του!!Καλο θα ηταν βεβαιως να λειπουν οι χαρακτηρισμοι κ οι προσωπικες επιθεσεις,αλλα επισης καλο θα ηταν κ ο κοσμος μας να ηταν αγγελικα πλασμενος...;)

Διαβαζω κ μπαινω σε αρκετα φορουμ,μπορω να σας πω,οτι ειστε μια χαρα παρεα κ δεν υπαρχει κανενα προβλημα...Κ οι τσακωμοι μεσα στην ζωη ειναι...

paschalis 12-10-2013 22:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 957798)
Ρε σεις δεν εχετε τιποτα αλλο να κανετε?

Μην διαβαζετε αυτα που δεν κανετε κεφι ,τα προσωπικα μερικων εκτος φορουμ..:ye33:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 957802)
Ρε συ :rolleyes:
αμα δε σε αρεσει τραβα σε αλλο thread..
Τοσα εχει το φορουμ!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 957812)
Πιες κανενα τιλιο να χαλαρωσεις γιατι εισαι και σε ηλικια..

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Astakos82 ( 957855)
Τελικά έχετε πολλά θέματα μετάξι σας μάγκες ... Εγώ αυτό βλέπω ... Δεν ξέρω τι προκάλεσε όλο αυτό άλλα μαζευτητε λυστε τις διάφορες σας σε ένα τραπέζι ... Αν έχω εγώ προσωπικά με το Τσιτσο, το Τολη ,Nivam και τους άλλος θα τους μαζεψω θα μιλήσουμε και θα την σβήσουμε ... Νοήμων άνθρωποι είμαστε ... Ο κάθε ένας σε μια κοινότητα , ένα φόρουμ θα έχει και διαφορετική άποψη ... Δεν κολλάμε όλοι με όλους ... Ξεκολλατε και βρείτε τα ...

Τελικά η δημοκρατία δεν σας παει ... Θέλετε κουμανταδορους ... Ντροπή που το συνεχίζεται ...

Sent from my iPad using Tapatalk 2

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 957863)
Πιες τον καφε σου :D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 957960)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 957978)
Εσύ θα υπαγορευσεις που θα γραψουμε, πως θα γράψουμε και αν θα βάλουμε εικόνες, χαλιά ή ηλιοβασιλέματα?
Μήπως αντί να παλευεις να αλλάξεις πράγματα με το ζόρι, να κάνεις το απλό και να επιλέξεις τι αρέσει σε σένα όπως πράττει κάθε ελέυθερος πολίτης, για να μην μας ζορίζεσαι?

Αληθεια δεν ντρεπεσαι???
Οταν θα κανεις παραθεσεις θα τις κανεις ολοκληρες!!
Δες τα χαλια σου.:rolleyes:
Με το καλημερα ρε σεις δεν εχετε τι αλλο να κανετε?
Αντι να κανεις στην ακρη και να σκεφτεις μηπως τελικα κουραζεις
χειριζεσαι τις παραθεσεις επιλεκτικα για δημιουργια εντυπωσεων.
Θα το εχεις ξαναακουσει πρφορικα
το διαβασες και στις προηγουμενες σελιδες ..

Η συντριπτικη πλειοψηφια των μηνυματων σου
ειναι αυτο που δεν θελουμε απο το Gs Forum.

ortho 12-10-2013 23:03

Σιγά σιγά ξεδιαλύνει......

MOYTPO 12-10-2013 23:08

Πολλοι γαιδαροι μαλωνουνε σε ξενο αχυρωνα!!!!!

Να διαβαζετε οτι σας ενδιαφερει. Δεν θελετε πολιτικα;;; Μην τα διαβαζετε!!!!
Δημοκρατια εχουμε και απο την στιγμη που υπαρχει η θεματολογια ο καθενας σηκωνει οτι θεμα θελει.

Χαλαρωστε τα κορμια σας και χρησιμοποιηστε το εργαλειο (φορουμ) προς ωφελος σας.
:ye33:

teo71 12-10-2013 23:28

Αυτά είναι τα ωραία..

Ένα νήμα από τα παλιά..

Ένα νήμα αντάξιο της ποιότητας των ανθρώπων, (όχι όλων), που απαρτίζουν το forum..

Το λοιπόν..

Μπράβο στον Ορθό, που παρόλο που του τη λέει πολύς κόσμος, για την κατάχρηση που κάνει στα πολιτικά θέματα, πρώτος και καλύτερος εγω, έχει τα αρχίδ@@@, να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα, με κίνδυνο να τα ακούσει για τα καλά..

Παραφωνία στο νήμα, όλοι αυτοί που νομίζουν ότι τσακωνόμαστε, και προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα..

Αν και προσεγγίζουν από διαφορετική σκοπιά το θέμα, και επειδή θεωρώ ότι η αλήθεια είναι κάπου μέσα στα λεγόμενα τους...

+1 στον moby
+1 στον Frits
+1 στον maniac
+1 στον peterv
+1 στον carduelis
+1 στο Aeriko

Ευχάριστη έκπληξη για μένα η επανεμφάνιση του Νοτη..

Δυσάρεστη έκπληξη η επίθεση στον Πέτρο..

Αυτά με την γνώση των 4,5 χρόνων συμμετοχής..

Sent from my iPhone using Tapatalk

peterv 12-10-2013 23:32

Τι θέλουμε από το GSforum;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 958037)
Πέτρο μου πάρε παραδειγμα μέσα απ τα κατινοθεματα
σκηνικό που έγινε τελευταία .......:o

Ναι όντως υπάρχει ένταση στα πολιτικά αλλά εγώ που θέλω να γράψω για την εκδρομή μου γιατί να μην το κάνω ;
Επειδή οι άλλοι τσακώνονται ;
Εγώ θα την γράψω αν έχει ενδιαφέρον απο κάποιους να την διαβάσουν. ... Και αν αξίζει ο κόπος που θα κάνω να την ανεβάσω…

Και για την δική μου φετινή εκδρομή σκέφτομαι "ποιόν νοιάζει τώρα να αναρτησω άλλη μια εκδρομή στις Άλπεις" ανάμεσα στις τόσες ; Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ;
Πιο πολύ με νοιάζει να εκτονώσω την καθημερινότητα …

Ρε Βασίλη δεν διαφωνώ μαζί σου , πράγματι υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν παγώσει
Και κάποιοι εκει πάνω όπως ο Πασχαλης προσπαθούνε πολύ για αυτα τα παιδιά (άλλο που τσακώνομαστε )
Αλλά δεν νιώθω ότι κανουν πίσω μόνο γιαυτό !!
Θα άλλαζαν κανάλι στο τηλεκοντρόλ που λέει και ο ploigos
Κάτι άλλο πρέπει να τους απασχολεί και χρησιμοποιούν τα πολιτικά σαν πρόφαση.
Τι θέλουν πραγματικά ;

Αν με ρωτήσεις προσωπικά θα σου έλεγα ότι ίσως ένας από τους σύνηθες λόγους σε πολυπληθεις ομάδες όπως το φόρουμ μπορεί να είναι και ο ακόλουθος :

ένας νέος θέλει περισσότερη προσοχή και χώρο στις παρέες για να εκδηλωθεί , να βρει τα άτομα που του ταιριάζουν και να "δέσει" μαζι τους.

Άμα εγώ ο παλιός (που όλοι μας το κάνουμε λίγο πολύ) τα λέω με τα γνωστά φιλαράκια μου ιδιωτικά , βγαίνω τις ιδιωτικές μου βόλτες με τα κολητάρια , έχω αναπτύξει κώδικες ιδιαίτερης επικοινωνίας "με το γνωστό αςτειο" … "την τρελή πλάκα της εκδρομής τάδε"
δεν μένει χώρος για τον νέο .... Δυσκολεύεται να κολλήσει κάπου παρακολουθεί αλλά δεν συμμετέχει γιατί απλά όλα αυτα που συμβαίνουν δεν τον αφορούν. Έτσι λοιπόν κάνει και το ίδιο στο φόρουμ.

Δεν λέω ότι απαραίτητα ισχύει αυτό … μόνο … λέω ότι και αυτό ισως και να ειναι ένας απο τους λόγους.

ortho 12-10-2013 23:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 958070)
στον Ορθό, που παρόλο που του τη λέει πολύς κόσμος, για την κατάχρηση που κάνει στα πολιτικά θέματα, πρώτος και καλύτερος εγω,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!:lo19::lo19::lo19::lo19:

moby_gr 12-10-2013 23:54

Πετράν, λίγο αντικρουόμενο ακούγεται το παράδειγμα σου. Κι αυτό γιατί ενώ, όπως κι εσύ λες, πολλοί έχουν παγώσει και δε συμμετέχουν, παράλληλα δεν υπάρχει "χώρος" για νέα μέλη να "αναπτυχθούν". Ίσα-ίσα λοιπόν εγώ, στο κενό αυτό που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, είδα να μπαίνουν νέα μέλη και δυναμικά μάλιστα! Και να δηλώνουν συμμετοχή σε βόλτα κι εκδρομή!!!
Πάντα ήμουν κατά των "σαλιαρισματων" μεταξύ παλιών μελών γιατί δημιουργούσαν αυτή την ανασφάλεια που περιγράφεις στα νέα μέλη.
Το να αποτραβιούνται κάποιοι λοιπόν μόνο καλό μπορεί να κάνει προς αυτή την κατεύθυνση. Όχι βέβαια πως αυτό είναι η λύση αλλά δεν είναι και το πρόβλημα μας αυτή τη στιγμή!

Sent from my C6603 using Tapatalk

Troublemaker 13-10-2013 00:02

Διάβασα όλο το νήμα από την αρχή...Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιους ιστότοπους μπορεί να είναι η μοτοσυκλέτα το κυρίως θέμα αλλά με την διαφορετικότητά των ανθρώπων κ σε ένα τόσο πολυπληθή χώρο σίγουρα θα είναι το μόνο θέμα. Γράφω την γνώμη μου πραγματικά πολύ ταπεινά για πολλούς λόγους.Γνωρίζω αυτόν τον χώρο από την αρχή, την πολύ αρχή,οι δημιουργοί του το γνωρίζουν.Χάθηκα αρκετές φορές κάθε μια για άλλο λόγο.Πάντα όμως γύριζα έστω κ σαν απλή αναγνώστρια. Είχα ανεβάσει θέματα εκδρομικα,τεχνικά,μαστορέματα.... Η μοίρα τα έφερε έτσι όμως που πουλήσαμε μηχανή,κράνη,εξοπλισμούς...διάβαζα εκδρομές άλλων κ μελαγχολούσα αλλά χαιρόμουν. Δυστυχώς ίσως κ να έχω κουράσει με τις αγγελίες,ειλικρινά όμως αν είχα εναλλακτική λύση δεν θα το έκανα...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή μας θα αλλάζει κ η θεματολογία του καθένα μας.Νέοι ενθουσιασμένοι θα γράφουν πιο πολλά ταξιδιωτικά,άλλοι πάλι που μεγάλωσαν κ άλλαξαν κάποιες προτεραιότητες στη ζωή τους θα προβληματίζονται κ με άλλα θέματα.
Παρ'όλα αυτά ο σεβασμός δεν παύει να είναι κεκτημένο δικαίωμα του καθενός μας!Μπορεί να μην έχω γνωριστεί με κανέναν σε κάποιο καφέ ή εκδρομή,άλλα σέβομαι όπως θέλω να με σέβονται.Ο σεβασμός δεν τελειώνει εκεί που αρχίζει μια άλλη γνώμη,διαφορετική από τη δική μου. Και οι δημιουργοί παρ'όλο που δεν είναι κερβεροι να μας "φυλάνε", δεν είμαστε δα στο Δημοτικό να το πούμε στη δασκάλα να μαλώσει,μεγάλα παιδιά είμαστε....Υπήρξα moderator σε αντίστοιχο χώρο κ πιστέψτε με και σε δύσκολη θέση έρχεσαι Και τι να πρωτοπεις κ ποσο...

Sent from my C5303 using Tapatalk now Free

ortho 13-10-2013 00:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 958088)
Διάβασα όλο το νήμα από την αρχή...Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιους ιστότοπους μπορεί να είναι η μοτοσυκλέτα το κυρίως θέμα αλλά με την διαφορετικότητά των ανθρώπων κ σε ένα τόσο πολυπληθή χώρο σίγουρα θα είναι το μόνο θέμα. Γράφω την γνώμη μου πραγματικά πολύ ταπεινά για πολλούς λόγους.Γνωρίζω αυτόν τον χώρο από την αρχή, την πολύ αρχή,οι δημιουργοί του το γνωρίζουν.Χάθηκα αρκετές φορές κάθε μια για άλλο λόγο.Πάντα όμως γύριζα έστω κ σαν απλή αναγνώστρια. Είχα ανεβάσει θέματα εκδρομικα,τεχνικά,μαστορέματα.... Η μοίρα τα έφερε έτσι όμως που πουλήσαμε μηχανή,κράνη,εξοπλισμούς...διάβαζα εκδρομές άλλων κ μελαγχολούσα αλλά χαιρόμουν. Δυστυχώς ίσως κ να έχω κουράσει με τις αγγελίες,ειλικρινά όμως αν είχα εναλλακτική λύση δεν θα το έκανα...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή μας θα αλλάζει κ η θεματολογία του καθένα μας.Νέοι ενθουσιασμένοι θα γράφουν πιο πολλά ταξιδιωτικά,άλλοι πάλι που μεγάλωσαν κ άλλαξαν κάποιες προτεραιότητες στη ζωή τους θα προβληματίζονται κ με άλλα θέματα.
Παρ'όλα αυτά ο σεβασμός δεν παύει να είναι κεκτημένο δικαίωμα του καθενός μας!Μπορεί να μην έχω γνωριστεί με κανέναν σε κάποιο καφέ ή εκδρομή,άλλα σέβομαι όπως θέλω να με σέβονται.Ο σεβασμός δεν τελειώνει εκεί που αρχίζει μια άλλη γνώμη,διαφορετική από τη δική μου. Και οι δημιουργοί παρ'όλο που δεν είναι κερβεροι να μας "φυλάνε", δεν είμαστε δα στο Δημοτικό να το πούμε στη δασκάλα να μαλώσει,μεγάλα παιδιά είμαστε....Υπήρξα moderator σε αντίστοιχο χώρο κ πιστέψτε με και σε δύσκολη θέση έρχεσαι Και τι να πρωτοπεις κ ποσο...

Sent from my C5303 using Tapatalk now Free

Για τα από μένα μαρκαρισμένα και για όλο το κείμενο!
:re25::re25::re25::re25::re25:

gsmaniac 13-10-2013 00:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από peterv ( 958073)
Ναι ........................

Ρε Βασίλη δεν διαφωνώ μαζί σου , πράγματι υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν παγώσει
.......................................

πρεπει να βρουμε τον τροπο να ξεπαγωσουν....
αυτος ειναι και ο λογος, που γινεται ολη η κουβεντα.......

να ξεκολησουμε απο την καταψυξη.......
εισαι απο αυτους που μπορουν να βοηθησουν......:)

peterv 13-10-2013 00:08

Αντώνη σίγουρα παρακολουθείς το φόρουμ πολύ πιο κοντά από εμένα.
Και γνωρίζεις πολλά περισσότερα.
Σκέψεις παραθέτω μήπως και φανεί η πραγματική αιτία απόστασης κάποιων μελών , ακόλουθοντας τον συλλογισμό του Βασίλη.
Εσυ πιστεύεις δλδ ότι η αιτία που υπάρχουν μέλη που κρατάνε αποστάσεις ειναι λόγο πολιτικών συζητήσεων ;

moby_gr 13-10-2013 00:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 958088)
...

Εγώ προσωπικά δεν εννοούσα εσένα στην αναφορά που έκανα, γνωρίζοντας και βλέποντας τη συνολική σου παρουσία στο φόρουμ αυτό!
Μίλησα ξεκάθαρα για άτομα που ποστάρουν ΜΟΝΟ αγγελίες!

Μακάρι όλα να πάνε καλά από δω και πέρα και συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση..

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:05.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!