![]() |
Απάντηση: Ρολοϊ τυπου Bmw
Συγνώμη για το μπέρδεμα που προκαλώ.τελικα και τελεσίδικα θα ήθελα και εγω 2 ασπρόμαυρα και ενα άσπρο μπλε.ευχαριστω πολυ.
|
Απόσπασμα:
Μας τσακισες στην προσθαφαιρεση :u60: |
Απόσπασμα:
ας τον κοσμο ρε .....εσυ αμεσος.......:D:Dξερεις τι ειναι να εχεις και μια γυναικα να σου τριβελιζει το εγκεφαλο?????:u60::re27: |
Απόσπασμα:
sent from the deep ocean..... now Free |
Απόσπασμα:
Και εγω για αυτο πήρα τρία, το ένα θα το δώσω στην γυναίκα μου :D, και ας μην το θέλει :p! |
Χαίρομαι που ειμασται όλοι παντρεμένοι και καταλαβενομασται.χχχ
|
Παρακαλώ αν δεν έχει κλείσει η παραγγελία θα ήθελα κι εγώ ένα μπλε.
|
Προσφορά για παντρεμενους
στα τρία ρολόγια δωρεάν ψηστήρι στην γυναίκα σας , ωστε να αποδεχθεί με ενθουσιασμό την προσφορά του συγκεκριμένου ρολογιού που θα της κάνετε........:p |
Απόσπασμα:
Ελα καλε γιατι το λες ετσι??? Εδω ψηνομαι κ εγω να μου παρω ενα δωρο, κ ας μην εχω μπεμπουλα! :D |
Λοιπον ανακεφαλαιωνουμε και συνοψιζουμε! ;)
MARK -> 1 μπλε 1 μαύρο Vasilis.vasilis -> 1 μπλε THANOSEOD -> 2 μπλε sliv -> 1 μπλε christosg -> 1 μπλε 1 μαύρο phoenix -> 1 μπλε anegis -> 1 μπλε 2 μαυρα omorfantras -> 2 μπλε N4pSt3R -> 1 μπλε peterv -> 1 μπλε 1 μαύρο alekni -> 1 μπλε Arkas -> 1 μπλε gentleman -> 1 μπλε thomas 100 -> 1 μπλε mpekas kostas -> 2 μπλε 1 μαύρο Vagos -> 1 μπλε GAGARIN -> 2 μπλε Papadopaidi -> 1 μπλε Slane -> 1 μπλε Mathosalas -> 1 μπλε Staga1200 -> 1 μπλε 1μαύρο BMW1150RT -> 1 μπλε 1 μαύρο Evanb -> 1 μπλε 1 μαύρο Giannme -> 1 μπλε 1 μαύρο KOSTIS-GS -> 1 μπλε 1 μαύρο nikosgs -> 1 μπλε NIKOS PAPADOPOULOS -> 1 μαύρο 2 μπλε frits -> 1 μπλε 1 μαυρο Vagkouf -> 1 μπλε 1 μαυρο Astakos82 -> 1 μπλε vagosGT -> 1 μπλε ΒΟΧΕR -> 3 μπλε mpelimpasis -> 1 μαυρο jets -> 2 μαυρα 1 μπλε paskos -> 1 μπλε Τσεκαρετε τα ονοματα σας μην εχω κανει κανενα λαθος ή εχω ξεχασει κανεναν και πειτε μου πως θελετε να μαζεψουμε τα χρηματα. Ειτε δλδ να τα μαζεψει ενας -οπου αυτο ειναι εφικτο- για να μην τρεχετε ενας-ενας σε τραπεζες.... Θυμιζω πως η τιμη πλεον ειναι 10 και οχι 12 ευρω! 31 του μηνα να στειλουμε την παραγγελια, ισως να καταφερω κ πιο συντομο χρονο παραδοσης! ;) |
Απόσπασμα:
Μαρία επειδή και εδώ θα υπάρχει δυσκολία να συγκεντρωθουμε όλοι μαζί, μήπως είναι προτιμότερο να βάλεις ένα λογαριασμό σου να κάνουμε την κατάθεση και μετά να το γράφουμε εδώ και η παραλαβή να γίνει μετά σε ένα καφέ; |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ελπίζω μόνο μη σας ταλαιπωρησω πολύ γτ έχουμε μόνο τράπεζα Κύπρου. Τα στοιχεία είναι Δαλδακης Δημήτρης 29781455 και iban GR94 0730 1670 0000 0002 9781 455 Όποιος κάνει κατάθεση να το γράφει εδώ μη μπερδεύω κ κάνω κανένα λάθος. sent from the deep ocean..... now Free |
Απόσπασμα:
ευχαριστω |
Απόσπασμα:
|
Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ να παραγγείλω κι εγώ τρία κομμάτια, δύο μπλε και ένα μαύρο. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω νεότερα για την κατάθεση των χρημάτων.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/964350-post93.html ;) |
Απόσπασμα:
:ye02: |
Τελευταίος και κατα ιδρωμένος, προλαβαίνω για ενα μπλέ? Σορρυ ρε παιδιά αλλά μεσα σε αυτήν την κατηγορία δεν μου πήγε το μυαλό οτι πρόκειται για κάτι τέτοιο!! Αν προλαβαίνω θα το ήθελα! Ευχαριστώ.
|
Τελευταίος και κατα ιδρωμένος, προλαβαίνω για ενα μπλέ? Σορρυ ρε παιδιά αλλά μεσα σε αυτήν την κατηγορία δεν μου πήγε το μυαλό οτι πρόκειται για κάτι τέτοιο!! Αν προλαβαίνω θα το ήθελα! Ευχαριστώ.
|
Καλά μου παιδιά,μέχρι να σας ειδοποιήσω ΜΗΝ ΚΆΝΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ,έχω ένα μικρό θεματάκι,περιμένετε να σας ειδοποιήσω εγώ για το πότε μπορείτε.
Ζητώ συγγνώμη για την αναβολή αλλά είναι απαραίτητη! sent from the deep ocean..... now Free |
:ye02:
|
Οταν με το καλό προχωρήσει το θέμα εγω θέλω άλλο ένα μπλε σύνολο δύο μπλε.
|
και εγώ άλλο ένα μπλε !!!! (Σύνολο δυο)
thanks |
Zητω συγνωμη για το delay πρεπει να διευθετησω ενα θεματακι ομως κ θα σας ενημερωσω για την εξελιξη πολυ συντομα!
|
Αν προλαβα και βολευει θελω και εγω 2 ενα μαυρο κ ενα μπλε. Ευχαριστω.
|
Ξεμπλεξαμε τελικα με το μπουρδουκλωμα, μου τα εκανε κ η τραπεζα λιγο μανταρα με τις συγχωνευσεις αλλα τωρα ειμαστε κομπλε!
Λοιπον, εχουμε κ λεμε συνοψιζω τη λιστα και σας δινω νεοτερα στοιχεια λογαρισμου ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ πλεον. MARK -> 1 μπλε 1 μαύρο Vasilis.vasilis -> 1 μπλε THANOSEOD -> 2 μπλε sliv -> 2 μπλε christosg -> 1 μπλε 1 μαύρο phoenix -> 1 μπλε anegis -> 1 μπλε 2 μαυρα omorfantras -> 2 μπλε N4pSt3R -> 1 μπλε peterv -> 1 μπλε 1 μαύρο alekni -> 1 μπλε Arkas -> 1 μπλε gentleman -> 1 μπλε thomas 100 -> 1 μπλε mpekas kostas -> 2 μπλε 1 μαύρο Vagos -> 2 μπλε GAGARIN -> 2 μπλε Papadopaidi -> 1 μπλε Slane -> 1 μπλε Mathosalas -> 1 μπλε Staga1200 -> 1 μπλε 1μαύρο BMW1150RT -> 1 μπλε 1 μαύρο Evanb -> 1 μπλε 1 μαύρο Giannme -> 1 μπλε 1 μαύρο KOSTIS-GS -> 1 μπλε 1 μαύρο nikosgs -> 1 μπλε NIKOS PAPADOPOULOS -> 1 μαύρο 2 μπλε frits -> 1 μπλε 1 μαυρο Vagkouf -> 1 μπλε 1 μαυρο Astakos82 -> 1 μπλε vagosGT -> 1 μπλε ΒΟΧΕR -> 3 μπλε mpelimpasis -> 1 μαυρο jets -> 2 μαυρα 1 μπλε paskos -> 1 μπλε pantelvis - > 2 μπλε 1 μαυρο Anthism - > 1 μπλε haris1985 - > 1 μπλε 1 μαυρο. Tσεκαρετε παλι αν ειστε στη λιστα και με τη σωστη ποσοτητα. Τα στοιχεια καταθεσης πλεον εχουν ως εξης Τραπεζα Πειραιως Δημητρης Δαλδακης 6673-107486-727 και Iban GR47 0171 6730 0066 7310 7486 727 Με ενημερωνετε για την καταθεση για να ξερω κ τι μου γινεται. Μεταφορικα στην Αθηνα δε θα υπαρξουν μιας κ θα σταλουν οπως ειπε ο omorfantras στην κουριερ που ειναι χωρις χρεωση. Για αλλες πολεις αν υπαρχει ποσοτητα, στελνονται με μια αποστολη κ τα μοιραζεστε, νομιζω ειναι πιο συμφερον, και για την επαρχια χοντρικα το κοστος αποστολης θα ειναι συν 2 ευρω. Ο,τι αλλο εχω ξεχασει, με ενημερωνετε. (*διευκρινιζω πως το καθε τεμαχιο θα εχει κ την αποδειξη αγορας του) ;) |
Απόσπασμα:
Μπράβο Μαρία και ευχαριστούμε και τον Αλέκο που κανόνισε μεταφορά free. :ye02: |
Μαρία καλησπέρα
Μολις εκανα την καταθεση θα την δεις μαλλον αυριο, λογο webbanking Ευχαριστω ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ |
Απόσπασμα:
30 ευρω ειναι τα δικα σου ετσι? Τα γραφω αναλυτικα μη γινει μπερδεμα, γι'αυτο. :) |
Μαρία αύριο θα σου κάνω και εγώ την κατάθεση.....!!!
Είναι 20.00.€.τα ρολογακια+ποσα να βάλω επιπλέον τα μεταφορικά...??? Η μήπως τα πληρώσω με την παραλάβει απο τα ΕΛΤΑ...??? |
Μαρία καλησπέρα, εκανα την καταθεση με webbanking.
Ευχαριστω πολυ Εμμανουηλ Βελημβασακης |
Καλημέρα καταθεση 10 ευρώ μόλις έγινε.
Ευχαριστώ πολύ.Πασχάλης Κοστρίβας. |
Λοιπον ειδα τις καταθεσεις σας,λεω να βαλουμε ενα deadline για τις καταθεσεις μεχρι την επομενη Παρασκευη 22 Νοεμβριου,γιατι θα χρειαστω κ εγω κανενα 20ημερο απο την μερα που θα παραγγειλω για να παραλαβω, οποτε μην σας καθυστερησω πολυ....;)
|
Μαρακι απο δευτερα τωρα το ειδα και δεν προλαβαινω sorry :)
απο εμενα ειναι 12 τα € για Βολο? |
Απόσπασμα:
Ονοματα ή nicknames θελω μονο στις καταθεσεις κ να με ειδοποιειτε οταν κανετε την καταθεση ;) |
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΩ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.
|
Μαρια καταθεση και απο εμενα πριν απο λιγο 20ε.Ευχαριστω πολυ,ΚΟΥΦΟΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ,Αιτωλιας 54 γερακας,τκ 15344
|
Αποσυρω την συμμετοχη μου,για ποροσωπικους λογους.Ευχαριστω οπως και να'χει για την κινηση :ye02:Καλη παραλαβη σε ολους!
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!