![]() |
Απάντηση: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ κλπ
Και ο αγαπημένος..
Θανάση, :) καλά παίζει? Και λίγο ....χαρούμενα :p |
Και λίγο δυνατά την μουσική..
Άλλο λίγο... Getting Away With It James Are you aching for the blade That's o.k. Were insured Are you aching for the grave That's o.k. Were insured Were getting away with it All messed up Getting away with it All messed up That's the living Daniel's saving grace She's out in deep water Hope he's a good swimmer Daniel plays his ace Deep inside his temple He knows how to surf her Were getting away with it All messed up Getting away with it All messed up That's the living Daniel drinks his weight Drinks like richard burton Dance like john travolta, now. Daniel's saving grace He was all but drowning Now they live like dolphins Getting away with it All messed up Getting away with it All messed up That's the living Getting away with it Getting away with it Getting away with it That's the living That's the living ``Ελπίδα του ένας καλός κολυμβητής`` Το ακούμε... εδώωωωω: |
Give it away
James No more you choose to sue for peace Where once for war The mind ingrained cant hear the call You have so many friends cheering you along Dont turn a deaf ear to their song As your world is turning youre holding on Give it away, give it away Holding on to right or wrong wont serve you We keep on fighting to maintain our fathers place This time line never finds an end in revenge Here comes an open heart to blow it all away As your world is burning youre holding on Give it away, give it away Holding onto right and wrong wont serve you Wont serve you To ακούμε εδώ: |
Kαι λίγο δυνατότερα... Say SomethingJames - Youre as tight as a hunters trap Hidden well, what are you concealing Poker face, carved in stone Amongst friends, but all alone Why do you hide Say something, say something, anything Ive shown you everything Give me a sign Say something, say something, anything Your silence is deafening Pay me in kind Take a drug to set you free Strange fruit from a forbidden tree Youve got to come down soon More than a drug is what I need Need a change of scenery Need a new life Say something, say something anything Ive shown you everything Give me a sign Say something, say something, anything Your silence is deafening Pay me in kind Say something Im open wide, open wondering Have you swallowed everything Pay me in kind |
Αφιερωμένο.
|
Γυρνόντας από το Σούνιο ακούμε το κατάλληλο τραγούδι
:sm7: |
|
Με αυτό το τραγούδι κλείνω τον κύκλο μου και να ξέρετε δε κράτησα κακία ποτέ σε κανένα. Και το κλιπ το θέλω έτσι. ;) |
Απόσπασμα:
|
Άψογο Κωστή!
Thanks!!! |
Ας ανεβαίνουμε & λιγο!!!! |
Πολύ καλό Βίκυ!
|
Ακουστε όμως & αυτό!!!!! ;););););)
|
Πολύ καλό Βίκυ!;)
|
From Here For Eternity Iron Maiden
She fell in love with his greasy machine She leaned over wiped his kickstart clean She'd never seen the beast before But she left there wanting more more more But when she was walking on down the road She heard a sound that made her heart explode He whispered to her to get on the back "I'll take you on ride from here to eternity" Hell ain't a bad place Hell is from here to eternity She must be having one of her crazy dreams She'd never sat on a piece so mean It vvmade her feel like's she's on cloud nine She even thought she heard the engine sign But like all dreams that come to an end They took a tumble at the devil's bend The beast and Charlotte they were two of a kind They'd always take the line... from here to eternity |
ΕΤΣΙ γιατι μας αρεσει :D:p:):D |
Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω
Θαλασσινός Παντελής Και να που τα ταξίδια μείναν μόνο, όνειρα και να που οι φωνές και τα τραγούδια, σώπασαν και να που η ζωή τώρα κυλάει, πιο γρήγορα και να που τα παιδιά και τα παιχνίδια, χάθηκαν Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω, χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος δε φταίω εγώ που μεγαλώνω, φταίει η ζωή, που είναι μικρή Ραγίσαν τα φεγγάρια που 'χε φέρει, η Άνοιξη μαρμάρωσε το φως στο τελευταίο, νύχτωμα φτιασίδι ερωτικό που θα φοράει, το αύριο στης πιάτσες τις βροχής όταν πουλιέται Σάββατο Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω, χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω, φταίει η ζωή, που είναι μικρή Το ακούμε εδώ: |
Απόσπασμα:
:sm8: |
Ένα πολύ αγαπημένο μου από τα "παλιά" .........
DIAMONDS AND RUST (Words and Music by Joan Baez) Well I'll be damned Here comes your ghost again But that's not unusual It's just that the moon is full And you happened to call And here I sit Hand on the telephone Hearing a voice I'd known A couple of light years ago Heading straight for a fall As I remember your eyes Were bluer than robin's eggs My poetry was lousy you said Where are you calling from? A booth in the midwest Ten years ago I bought you some cufflinks You brought me something We both know what memories can bring They bring diamonds and rust Well you burst on the scene Already a legend The unwashed phenomenon The original vagabond You strayed into my arms And there you stayed Temporarily lost at sea The Madonna was yours for free Yes the girl on the half-shell Would keep you unharmed Now I see you standing With brown leaves falling around And snow in your hair Now you're smiling out the window Of that crummy hotel Over Washington Square Our breath comes out white clouds Mingles and hangs in the air Speaking strictly for me We both could have died then and there Now you're telling me You're not nostalgic Then give me another word for it You who are so good with words And at keeping things vague Because I need some of that vagueness now It's all come back too clearly Yes I loved you dearly And if you're offering me diamonds and rust I've already paid |
Παιδιά σας ευχαριστούμε!
Πολύ ωραία, όλα!!!:) |
Τραγούδι που μου φτιάχνει την διαθέσει ;););););););););););););););););) |
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
Ολα πολυ φοβερα τραγουδια .:sm8:
|
Πρίν χρόνια, ένθετο σε εφημερίδα βρήκα ένα σιντι με δύο τραγούδια.
Όταν άκουσα το ένα τρελλάθηκα. Απο τότε το θεωρώ το καλύτερό μου τραγούδι. Αυτό |
Ευχή Στίχοι: Νίκος Παπάζογλου Μουσική: Νίκος Παπάζογλου Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Παπάζογλου Δίπλα, σε κάποια απόσταση, η μοτοσικλέτα έγειρε το τρομερό θεριό, βογγάει, θαρρείς για σένα με τα γκάζια κολλημένα κι ήχο φοβερό μα εσύ μόλις που τ' ακούς, κι ήρεμα κοιτάς τον ουρανό. Με φτερά στα πόδια και ελευθερία με τα κυβικά κοίτα το τζιτζί μου πώς τραβάει, κοίτα το θαρρείς πετάει τώρα όλη η ζωή σου ένα φιλμ τρελό οι εικόνες κι οι φωνές, Θεέ μου, δεν μπορώ να κουνηθώ. Το κορίτσι που χαμογελά καθώς απομακρύνεσαι πάνω σου σκυμμένο ψιθυρίζει «κράτα, μην αφήνεσαι» το παιδί στο βενζινάδικο σου 'δωσε μια ευχή δεν μπορεί να πάει χαράμι, δεν μπορεί, θα βγει αληθινή |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Για πάμε και με έναν φοβερό στίχο!!!!!!!!!!!!
Εγνατία - Ομόνοια Πλιάτσικας Φίλιππος Μουσική/Στίχοι: Πλιάτσικας Φίλιππος/Στεργιούδη Όλγα Χωρίς μιλιά στα χέρια σου ξενύχτησα Τα λόγια είναι της ψυχής η εξορία Ήσουν μαζί, όταν κοιμόμουν κι όταν ξύπνησα Λύτρωση τούτη η εμμονή και τιμωρία Μια πόλη χτίσαν οι τρελοί πίσω απ’ τα όνειρα Εκεί που οι άγγελοι πουλάνε τα φτερά τους Εκεί που βρίσκει η Εγνατία την Ομόνοια Και εξηγούν γιατί σκοτώνουν τα παιδιά τους Με τα παιχνίδια σου άλλοι παίξαν και μεγάλωσαν Κάηκαν όμορφα για μια φωτογραφία Σε ποια Ανάσταση τα χέρια μας αντάμωσαν Κι έμαθα πάνω σου γραφή κι ισορροπία Μια πόλη... Το ακούμε εδώ: |
Πριν το τέλος
Παπακωνσταντίνου Βασίλης Μουσική/Στίχοι: Battisti Lucio/Νικολακοπούλου Λίνα Το τρενάκι γυρνούσε φωτισμένο και αχνό στον αέρα Κάτω η θάλασσα μ' ένα καράβι το φεγγάρι πιο πέρα Σε θυμάμαι συχνά που φορούσες ένα άσπρο φουστάνι Μου κρατούσες το χέρι ότι ζούμε μου λες δεν μου φτάνει Στα τραγούδια που λέγαμε οι δυο μας οι φωνές χαμηλώσαν Χαραγμένη καρδιά στο παγκάκι που μετά την προδώσαν Μια φορά μου' χες πει δεν μπορεί θα το νοιώσανε κι άλλοι Πριν το τέλος πως μοιάζει η σιωπή με αγάπη μεγάλη Ω ω ω ω ω ω Και 'γω που ζω για πάντα εδώ Κι όλο φεύγω το τέλος πριν να δω Κάθε νύχτα που περνάει γυρίζω ξανά σκοτάδι γίνομαι και παραδίνομαι Στον ρυθμό σου που καίει ακόμα Αυτό το σώμα που μένει χρόνια χωρίς σκιά Κάθε νύχτα που περνάει σαν ταινία Κι ότι ζήσαμε προβάλλεται με φόντο την πλατεία Κάθε νύχτα που περνάει πάντα εδώ Κι όλο φεύγω πριν μείνουμε μόνοι το τέλος μη δω Σιδερένια η σκάλα και μου 'λεγες θα μείνουμε λίγοι Πήρε η νύχτα να πέφτει βαθιά κι ο αέρας με πνίγει Μηχανές σκουριασμένες κι αδέσποτες στου δρόμου την σκόνη Σκέψου να 'ταν το πάτωμα ασπρόμαυρο και να 'σουν το πιόνι Μια φορά... Το ακούμε εδώ: Και ακούμε και ένα..... ακούστε το όλο.. |
Μπράβο ρε Κωστή, μας έφτιαξες για σήμερα, γυρίζοντας μας χρόνια πίσω...
Σου αφιερώνω ένα ακόμη παλιό!! |
Magic De Spell - Gala (Θα γλεντήσω κι εγώ μια νύχτα) [Στίχοι: Κώστας Καρυωτάκης, Μουσική: Γιώργος Σκαρλάτος] Νίκος Ξυλούρης - Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου [Στίχοι: Κώστας Βάρναλης, Μουσική: Λουκάς Θάνος] Κώστας Καραλής - Ιδανικός κι ανάξιος εραστής [Στίχοι: Νίκος Καββαδίας, Μουσική: Γιάννης Σπανός] Μαρία Φαραντούρη - Ένα το χελιδόνι [Στίχοι: Οδυσσέας Ελύτης, Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης] Διάφανα Κρίνα - Μέρες Αργίας [Στίχοι: Διονύσης Καψάλης] Ενδελέχεια - Αν νοσταλγώ [Στίχοι: Κώστας Ουράνης] Ελευθερία Αρβανιτάκη - Σαπφώ [Στίχοι: Σαπφώ, Νεοελληνική απόδοση: Σωτήρης Κακίσης, Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου] Κώστας Καραλής - Σπασμένο Καράβι [Στίχοι: Γίαννης Σκαρίμπας, Μουσική: Γιάννης Σπανός] Δημήτρης Ζερβουδάκης - Γράμμα σ'εναν ποιητή [Στίχοι: Νίκος Καββαδίας, Μουσική: Δημήτρης Ζερβουδάκης] Υπόγεια Ρεύματα - Ανδρείκελα [Στίχοι: Κώστας Καρυωτάκης] |
ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ;) |
πάντα για άλλους μιλάμε...:cool2:
|
Συνέχεια.. μέρος Β..
|
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ κλπ ΜΕΡΟΣ Β..
Mαζωνάκης - Φέυγοντας να πάρεις..
:sm7::sm7::sm7: |
Απάντηση: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ κλπ ΜΕΡΟΣ Β..
RESPECT !!! |
Και για πολύ καψούρα.. :rolleyes:
|
Τι έγινε? Θα βάλετε και τίποτα άλλο :rolleyes: η να το κλειδώσουμε.. :D
|
Για λίγους... φίλους...
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!