![]() |
Απάντηση: Παρνηθα-Αυλώνα Σαββατο 28/11
Απόσπασμα:
|
:sm4::sm4::sm4:
|
παιδια μου:yz
Ετοιμαζω τα στατιστικα της συγκεκριμενης χωματινης διαδρομης 33,8ΚΜ οπως αυτα τα κατεγραψε το Garmin Forerunner 305 δεν εχω χρονο προς το παρων αλλα για οποιον ενδιαφερεται και βιαζεται στο linκ: http://connect.garmin.com/activity/19844142 user:cpavlou@ath.forthnet.gr pas:chgoel θα δει απιστευτες λεπτομεριες Chris Pavlou Παιδες ειτε ολοι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ Ακομα και ο ntinopoulos που δεν ηρθε χαχαχαχαχα εαν καπου εχετε αποριες παρτε τηλ Για χαρα Vtheo (o ανθρωπος μου) εγινε φιλος τεσπα., |
Καλημέρα και παλι.
Παρεα προσπαθω εδω και 3 μερες να ανεβάσω τα βιντεο στο rapidshare και μετο που παταω το upload "πεφτει" ολη η σελίδα. Εχω σαλταρει τους εστειλα e mail και περιμενω απαντηση Τα βιντεο εκτος απο ενα ειναι πολυ μεγαλα για youtube τα μετατρεπω γιατι το movie maker δεν τα δεχετε στον τυπο που ειναι μηπως μπορεσω και κανω κατι Νικο και Κωστα (πατρα) στειλτε μου ενα π.μ την διευθυνση σας να σας στελω τα cd με curier κατω. Να ειστε ολοι καλα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
πλακα πλακα ποιο επικινδυνα ειναι στους δρόμους παρα εκει που παμε!!;) |
τρελα.:sm8::sm8::sm8:
|
Πεστα ρε Τακαρε εεεεεεε!!!!!
Αέρα ntinopoule και σε φαγαμε ειδες αμαε εχεις κανει στα ΕΤΑ πως πεφτεις σηκωνεσαι και απο τα γελια θελεις να ξανα πέσεις :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: Τακη ειδα στο MOTO μια διαδρομη 160km γυρω απο την αττικη ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΤΙ |
Απόσπασμα:
Εγω ειμαι μεσαααααααααα Απλα να ξερω 3-4 μερες πριν για να παω να φορεσω τακουνακια :D:D:D |
Απόσπασμα:
Αυτο ξανα πες το φιλε! Πολυ πιο επικινδυνα θα συμπληρωνα!!!!! |
Απόσπασμα:
σοβαρα τωρα κατι ετοιμαστικε θα ενημερωθητε συντομα!!!!;);) |
Απόσπασμα:
μα ετσι δεν ειναι??χαλια μαυρα!!! να σε δουμε σε καμια βολτούλα!!!!μας ειπε ο Τεο (VTHEO) τα καλητερα στα αγραφα!!!;);) |
Τα dvd ειναι ετοιμα και αυριο το πρωι -λογικα- ταξιδευουν για Πατρα.
Για τους υπολοιπους θα βρεθω με τον Κωστα (space) να του τα δωσω να τα ανεβάσει αυτος. |
Απόσπασμα:
Δεν χρειάζεται να γίνει και login και μπορούν όλοι να το δουν! Αν έχετε και το Garmin σας συνδεδεμένο στη USB, την περνάτε τη διαδρομή κατ' ευθείαν εκεί! ;) |
Επιτελους
βρηκα ενα συνομηλικο :sm7: @@@german@@@ Danae-wet-vtheo (σε χρονο ρεκορ θα προπονησετε τον θεο για να αποδοση συμφωνα με τα δεδομενα ) Γεια σου Τακαρε |
Απόσπασμα:
εισαι ηδη προπονημενος ρε Χρησταρα!!!!τι καναμε 2 σκ στα βουνα??;);) απλα τωρα εχει συντηρηση!!!;) |
Απόσπασμα:
θα εχει και γυμνο μεσα???:sm7::sm7::sm7::sm7: ευχαριστουμε ρε φιλε να εισαι καλα!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κανονιστε μαγκες το ποτε θα ειναι η επομενη και που, και αναλογος των υποχρεωσεων ειμαι μεσα ;)!!! |
Καταφερα να ανεβάσω ενα πολυ μικρο κομματι....χωρις μονταζ!!! χαχαχαχα
Το πρωτο ειναι απο το ποταμι και μετα μεχρι την μπαρα ... Και το δευτερο το περασμα της μπαρας (μια απο τις πολλες) και η βολτα του Vtheo με το ΗΡ (βασικα τα γαντια μου φαινονται περιμενοντας το Τεο χαχαχα) δεν ειναι τιποτα τι ιδιαιτερο απλα για την παρεα που δεν μπορει να περιμενει χαχαχαχα |
αυτα ειναι!!!:sm7::sm7::sm7:
Τεο.....και σου παειιιιιιιιιιιιι!!!!!:sm7::sm7:σε βλεπω να βαζεις καμια αγγελία!!:sm7::sm7: Δαναε καλη η καμερα φιλε!!!!;);) αντε να δουμε και τα αλλα!!!!!!:D:D |
Τακαρε υπάρχει προβημα λογο μεγεθους προσπαθω να βρω προγραμμα για μονταζ γιατι τα ποιο πολλα δεν δεχονται HD!!!
|
Απόσπασμα:
Αδερφε take your time....;);) αφου ειπαμε ειναι υπερπαραγωγη μεγάλου μεγέθους!!!:sm7::sm7: |
:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Έπρεπε με μία να βγάζαμε και εσένα να δεις με τι άνεση κινείσαι στο χώμα, όπως πολύ σωστά έγραψε παραπάνω ο fire_red εσύ και ο wet & dirty σηκώνεται πολύ σκόνη:D, Σχετικά με το ΗP στα πα από κοντα τα λέω και στο βίντεο,έκανες πάρα πολύ καλή επιλογή(λίγο ακριβή βέβαια) άλλα καλό είναι να κάνουμε κάποιες στιγμές ακριβά δώρα στον εαυτό μας ,κυρίως όταν μας ταιριάζουν και εσένα φίλε το μηχανάκι και σου πάει αλλά και το έχεις....Εγώ με μία μικρή βόλτα που έκανα κατάλαβα κατ' αρχήν την διαφορά των κιλών που παίζουν μεγάλο ρόλο στο χώμα + το μπροστινό, δεν έχει telelever και έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά στο χώμα και σε συνδυασμό με το γκάζι το μηχανάκι σου δίνει την αίσθηση ότι τα θεωρείς όλα ίσωμα πας παντού και κάνεις ότι θες!Τι να πω το απόλυτο εργαλείο - παιχνίδι στο χώμα....Να το χαίρεσαι και να στε και οι δύο πάντα μάχιμοι... |
Απόσπασμα:
Όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά δύσκολη πολύ απόφαση το να την δώσω φιλαράκι! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
και για να κανεις 70.000 χιλ ποσες φορες πηγες ανω μερα-χωρα????:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
να εισαι καλα και να την λιωσεις στα χιλιομετρα φιλαρακι!!!!!;););) |
Λοιπον.......θα πεσει η πρωτη ημερομινια για να προετιμασετε την οικογενεια οτι θα ειστε εκτος για ενα σκ.......16-17/1/2010:D:D:D
ο προορισμος....συντομα θα σας πω!!!!:p:p:p:p(βασικα πιστευω οτι ο προορισμος ειναι το τελευταιο που μας ενδιαφερει) αντε σιγα σιγα να ετοιμαζόμαστε!!!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Αυτο το ΣΚ δεν εχει καμια προπονηση??
Θελω να δω πως πατανε τα τακουνακια που θα βαλω :p |
Απόσπασμα:
δυστηχος εγω αυτο το σκ θα ειμαι ψιλομπλοκε ισως να μπορω το σαββατο για μια γρηγορη θα ξερω αυριο!!!!ποτε θα βαλεις τακουνια???? |
Απόσπασμα:
Πηρα χτες τηλ για να μου φερει τα tkc80 και μου χε πει οτι θελει 3ς μερες. Οποτε κατα 90% αυριο απογευμα θα μαι τακουνατος :D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
φιλε το προγραμμα ειναι φτελια-ανω μερα-χωρα για ποτο στο πιερος!!!:sm7::sm7::sm7::sm7: για τετοια ειμαστε!!!!!!!:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
οκ!!!θα ειμαστε σε εποικινωνια για να δουμε τι θα κανουμε...η αληθια ειναι οτι θα εχει πολλη λασπη τωρα και αυτο ειναι κατι που γουσταρω για να παμε:D:D:D |
Απόσπασμα:
Οκ ρε φίλε!Μίλησα με pisokolito αν δεν περνάει θα τις φορτώσουμε στο καραβάκι και θα σκάσουμε κατευθείαν super paradise!:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!