GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Αυτοί που έφυγαν νωρίς ... (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=119)
-   -   Νώντα, καλό "ταξίδι" ... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22857)

petros76 17-09-2011 12:23

Απάντηση: Νώντα, καλό "ταξίδι" ...

Καλό ταξίδι Νώντα.

kresp 17-09-2011 14:33

Φίλε Νώντα, από οτι λένε, εσείς εκεί ψηλά μας βλέπετε. Αν μπορείτε να μας φροντίζετε και να μην αφήσετε να ξαναγίνει χαμός συναδέλφου έτσι άδικα σαν τον δικό σου.
Συλυπητήρια.

Jepe 17-09-2011 18:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tery ( 451305)
Κρίμα.Κρίμα γιατί καμιά φορά η π****** η τύχη παίζει τα πιο άδικα παιχνίδια.
Και πάλι κρίμα.

Η τύχη φταίει αδερφέ;;;;; Η ο μ@λ@κ@ς που σταματάει στην αριστερή λωρίδα μέσα στον αυτοκινητόδρομο χωρίς να βάλει ένα τρίγωνο 500 μέτρα μακριά. Έστω να πήγαινε ο ίδιος ο μ@λ@κ@ς 100 μέτρα πιο πίσω και να κουνάει τα κoλοχερά του να προειδοποιεί τον κόσμο.
Αλλά σου λέει. Ντάξει μωρέ, θα με δούνε και θα με προσπεράσουνεΝεύραΝεύραΝεύρα
Γαμώ τους γάλους μου μέσα:hmmm::hmmm::hmmm:

ratags 17-09-2011 20:45

:(:(:(

vraid 17-09-2011 20:57

Ας έχει καλό ταξίδι στον νέο του προρισμό:(:(:(
Κουράγιο στην οικογένεια.

kostaspro 18-09-2011 13:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jepe ( 467879)
Γαμώ τους γάλους μου μέσα:hmmm::hmmm::hmmm:

Γερμανός ήταν:cool:

Jepe 18-09-2011 20:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaspro ( 468240)
Γερμανός ήταν:cool:

Τι Γάλος τι Γερμανός.Το ίδιο μ@λ@κ@ς ήταν.

Silver 18-09-2011 21:05

Λυπάμαι πραγματικά για κάθε άδικο χαμό καλή συνέχεια αν και δε γνωρίζομασταν...
Εκεί επάνω είναι και ένας δικός μου αδελφικός φίλος που έχασα την 1η Ιουνίου 2011, πρωί πηγαίνοντας για δουλειά.... ελπίζω να τον συναντήσεις.....
Είναι μεγάλη παρέα εκεί....

Καλό ταξίδι

vagbou 18-09-2011 22:03

Εύχομαι τα βαθιά μου συλληπητήρια στους συγγενείς-φίλους και όσους απο το φόρουμ γνώριζαν τον Νώντα.Ας είναι ο τελευταίος δικυκλιστής που αφήνει τη τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΩΝΤΑ...ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.

petergs 19-09-2011 07:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vagbou ( 468449)
...ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.

Ε, ας μην είναι και πολύ γρήγορα.

thbgs 19-09-2011 09:33

Άλλος ένας στον βωμό της ασφάλτου.Γ@μ@ την τύχη μου γ@μ@:mad::mad::mad:

lab 19-09-2011 11:21

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νώντα.

gako 19-09-2011 12:56

Κρίμα ρε παιδιά νέος άνθρωπος:(:(:(

pipe22 19-09-2011 13:01

Απάντηση: Eιρωνεία της τύχης...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsatsos ( 458652)
Το μελος του varaderoforum jeik (Νικος) νιοπαντρος και αυτος εκανε ενα ταξιδι στην Ευρωπη και επιστρεφοντας αρχισε να βαζει το οδοιπορικο και να περιγραφει το ταξιδι.Και αρχιζοντας μας λεει οτι στην Ιταλια συναντησαν και γνωρισαν και ενα αλλο ζευγαρι νιοπαντρους που καναν και αυτοι ταξιδι του μελιτος οι οποιοι ταξιδευαν με ενα gs ο καθενας.Εχοντας διαβασει εγω την ιστορια του Νωντα με την τραγικη καταληξη καταλαβα οτι λεγαμε για το ιδιο ζευγαρι και οταν του το ειπα το παιδι συγκλονιστηκε.Μου εστειλε και ενα βιντεακι που τραβηξε με τον Νωντα και την Ελενα στην αρχη του ταξιδιου τους...:mad:
03.08.2011.wmv - YouTube

Ειρωνία της τύχης. Μήπως αυτό το βιντεάκι έπρεπε να μπει στα ταξιδιωτικά;;;
Έτσι, τιμής ένεκεν;;;

TIME 19-09-2011 14:08

είναι η ζώη που μας επιφυλάσει πολλές φορές περίεργες εκπλήξεις..

δέστε τον θάνατο σαν μια νέα αρχή - κάνεις μας δεν θα ζήσει για πάντα..

λέμε κρίμα αλλά το λέμε εγωιστικά αν σκεφτούμε πως πρώτη πρόταση που μας βγαίνει είναι το "θα μας λείψεις" ή το "γιατί μας άφησες" - γι' αυτόν ή ακόμα καλύτερα για όσους έφυγαν ίσως "να τελείωσε το κερί της ζωής τους" και έπρεπε να ανοίξουν τα φτερά τους να γλιτώσουν από αυτή τη ζωή..

δεν είμαι μακάβριος μα συνειδητοποιήμενος με αυτό που ακολουθεί ....

να λέμε πάλι καλά που πρόλαβε και εκπλήρωσε ένα όνειρο απ' τα πολλά που είχε κάνει..

καλό ταξίδι Νώντα...

berg 19-09-2011 18:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TIME ( 468783)
δέστε τον θάνατο σαν μια νέα αρχή ...

Είναι και αυτό μια άποψη:cool:

gmert 19-09-2011 22:43

Ας είναι ελαφρύ το χώμα:(

astgs 21-09-2011 08:22

Απάντηση: Eιρωνεία της τύχης...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pipe22 ( 468745)
Ειρωνία της τύχης. Μήπως αυτό το βιντεάκι έπρεπε να μπει στα ταξιδιωτικά;;;
Έτσι, τιμής ένεκεν;;;

Σωστός!!!

kcregs 21-09-2011 08:34

Συλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και κουράγιο.

maik73 21-09-2011 10:52

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΧΤΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ.

wildgs 11-10-2011 11:29

Θερμά συλυπητήρια:(:(

droggitiszak 11-10-2011 17:22

θερμα συλλυπητήρια στους δικούς του , ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Αντίο φίλε.

bmwmania 13-10-2011 21:40

Κριμα που δεν προλαβαμε να παμε βολτα παρεα.Την πηρα τελικα την μικρη που λεγαμε,να ξες!!Ελενα καλη δυναμη και κουραγιο.Συλλυπητηρια στην οικογενεια σου.Καλο ταξιδι φιλε

mix68 05-12-2011 20:45

Είμαι καινούριος στο φόρουμ και φυσικά δεν τον ήξερα τον άνθρωπο.Δυστυχώς είναι πάρα πολλά για μένα τα 1200 ποσταρίσματα για να τα διαβάσω.Αν γίνεται να γράψει κάποιος πως έφυγε τελικά το παλικάρι θα του ήμουν υπόχρεος.
Συλληπητήρια στον οικογενειακό του κύκλο.:(:(:(

hawk eye 05-12-2011 21:04

Συλλυπητηρια στην οικογενεια...κριμα το παληκαρι...:(

pkar 06-12-2011 10:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mix68 ( 536192)
Είμαι καινούριος στο φόρουμ και φυσικά δεν τον ήξερα τον άνθρωπο.Δυστυχώς είναι πάρα πολλά για μένα τα 1200 ποσταρίσματα για να τα διαβάσω.Αν γίνεται να γράψει κάποιος πως έφυγε τελικά το παλικάρι θα του ήμουν υπόχρεος.
Συλληπητήρια στον οικογενειακό του κύκλο.:(:(:(

Σου παραθέτω πιο κάτω το συμβάν...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 445570)
Όπως μου είπε ο Βασίλης, (Uriah Heep), έξω από την πόλη Dijon της Γαλλίας, σε μια στροφή του αυτοκινητόδρομου, υπήρχε σταματημένο αυτοκίνητο από άλλο ατύχημα, του οποίου ο οδηγός πιθανόν δεν πρόλαβε να βάλει το προειδοποιητικό τρίγωνο και μην έχοντας άλλη επιλογή και περιθώρια να αντιδράσει ο Νώντας, έπεσε πάνω του.

Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, γιατί εκείνη την ώρα δεν ήθελα να το πιστέψω, γι' αυτό ας μην πάρει "έκταση" με υποθέσεις.

XCHALLENGE 06-12-2011 10:23

Εχει καμια σημασια το πως και το γιατι???

Τι κριμα ειναι μεγαλο ! Ας το σεβαστουμε...

Φιλικα.

Τα λεμε...

HLIAS 06-12-2011 11:21

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Nontas - Elena 02-02-2012 23:34

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και το κουράγιο που μας δώσατε και μας δίνετε τις δύσκολες ώρες μέχρι και σήμερα.
Επειδή αρκετός κόσμος γνώριζε το Νώντα ή τον είχε ακουστά ή ακόμα τον έμαθε από εσάς που τον γνωρίζατε, θα ήθελα να σας πω κάποια χαρακτηριστικά του, κυρίως οδηγικής συμπεριφοράς.
Θα μου επιτρέψετε να μη μιλήσω σε παρελθοντικούς χρόνους, το Νώντα τον νιώθω ακόμα κοντά μου.
Είναι από τους ανθρώπους που σπάνια συναντάς στη ζωή σου και προσπαθείς να ρουφήξεις κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου όταν βρίσκεσαι κοντά του. Δύσκολος χαρακτήρας μεν, δεν μπορείς να τον κάνεις ότι θέλεις , ψυχή μικρού παιδιού δε.
Η αγάπη του για τις μηχανές ήταν από μικρή ηλικία, αλλά οι προτεραιότητες στη ζωή τον άφησαν να αποκτήσει την πρώτη του μηχανή, μία V-strom 650 και στη συνέχεια GS1200 Adventure, πριν από 7 χρόνια σε μεγάλη ηλικία σχετικά.
Από θέμα εκπαίδευσης στη μηχανή?? Μία ασφάλτινη και τρία levels στο χώμα.
Από θέμα εμπειρίας??? Δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να μετρήσει την εμπειρία!! Τον θεωρώ από τους έμπειρους οδηγούς αναλογικά με τα χιλιόμετρα που έχει κάνει. Αρκετές εκδρομές σε άσφαλτο και χώμα, αυθημερόν και πολυήμερες, εντός και εκτός Ελλάδος.
Το μότο του είναι ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ, ΧΕΙΜΩΝΑ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Φυσικά αυτό μόνο για την πόλη, αλλιώς σε ταξίδια και στο χώμα όλη η στολή και οι ανάλογες μπότες.
Οι ταχύτητες τις περισσότερες φορές οι προβλεπόμενες, σαφώς και κάνει ατασθαλίες. Το γκάζι είναι γλυκό, αλλά επιβάλετε να έχεις αυτοσυγκράτηση. Στα ταξίδια, χιλιομετροφάγος, με μέση ταχύτητα 120 στους αυτοκινητοδρόμους.
Όσοι τον έχουν γνωρίσει σίγουρα τους έχει προτρέψει για κάτι από τα παραπάνω. Εάν δει το ίδιο λάθος να επαναλαμβάνεται σίγουρα έχουν αντικρύσει το αυστηρό βλέμμα. Έχει συμβουλευτεί άλλους οδηγούς, έχει διαβάσει, έχει εκπαιδευτεί, έχει μάθει από τα λάθη του. Φυσικά και δεν είναι αλάθητος, όπως είπαμε κάνει ατασθαλίες.
Και είναι φυσικό και εύλογο να αναρωτιέστε γιατί δεν απέφυγε το αυτοκίνητο, μήπως φταίνε τα φρένα της μηχανής, τα ρούχα, το κράνος….
Οι προδιαγραφές της συγκεκριμένης μέρας, οι καλύτερες! Ηλιόλουστη μέρα, ιδανική θερμοκρασία, αρκετός ύπνος και ξεκούραση, φαγητό και όρεξη για οδήγηση χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τον τόπο προορισμού, με ταχύτητα 110-125.
Οι συγκυρίες κάποιες φορές φέρνουν το κακό. Είναι από τις εικόνες που βλέπει κάποιος σε ταινία και θεωρεί ότι ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης είναι τρελοί. Και όμως συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Μπορώ να σας περιγράψω ακόμα και τώρα, μετά από 6 μήνες την παραμικρή λεπτομέρεια, τη μυρωδιά που είχε η ατμόσφαιρα, την αίσθηση του ήλιου στο σώμα… Αλλά δε θα το κάνω. Πολύ ή λίγο γνωρίζεται τι έγινε.
Αυτό που θα ήθελα να κάνω (χωρίς να έχω τη μεγάλη οδική εμπειρία, παρά μόνο με αυτά που έχω ζήσει έστω και σε μικρή ηλικία) είναι να σας παρακινήσω να αγοράζεται καλό εξοπλισμό. Δυστυχώς αδειάζει πιο γρήγορα το πορτοφόλι, (τα καλά ποιοτικά πράγματα κοστίζουν) αλλά είναι προτιμότερο να μην αλλάξετε εξάτμιση η οποία θα σας δώσει περισσότερη ιπποδύναμη ή να μην πάρετε ένα εξτρά αυτοκόλλητο για να «στολίσετε και να ντύσετε» τη μηχανή σας , παρά να αγοράσετε ένα καλό κράνος, ένα χειμερινό και ένα καλοκαιρινό μπουφάν, ένα παντελόνι…
Το γκάζι όπως είπαμε είναι γλυκό, η αίσθηση της γρήγορης επιτάχυνσης μαγική. Χαλλλαρά όπως λέμε και στη Θεσσαλονίκη, ανάλογα το δρόμο υπάρχουν και οι ανάλογες ταχύτητες. Χρησιμοποιείστε το γκάζι για την αποτροπή ατυχημάτων, η αίσθηση είναι πιο ωραία και όχι για τεσταρίσματα προσωπικών και μηχανικών ορίων.
Μπορεί η μηχανή να είναι μόνο σίδερα και πλαστικά, απλά το μέσο, αλλά χρειάζεται και η ανάλογη συντήρηση. Βοηθήστε την να σας πηγαίνει όμορφα, στρωτά…
Μα θα αναρωτιέστε, και με το δίκιο σας, ότι δε σώθηκε από τη σύγκρουση φορώντας όλη την αρματωσιά, καινούριο κράνος, η μηχανή σε άριστη κατάσταση, οδηγώντας με φυσιολογική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Νώντας έφυγε ευτυχισμένος και πλήρης από τη ζωή του και έκανε τα πάντα για να αποτρέψει τη φυγή του. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι στο χέρι κανενός αυτή η απόφαση. Είμαι σίγουρη ότι εκεί που είναι , είναι καλά.
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ, ΧΕΙΜΩΝΑ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Έλενα (σύζυγος και συνοδοιπόρος του Νώντα)

princess 03-02-2012 00:05

Χαίρομαι που είσαι κοντα μας και μοιραστηκες μαζι μας τις σκέψεις σου.Καλη δύναμη.:o

erasel 03-02-2012 00:05

Ευχαριστώ !! Μετά από αυτές τις προτροπές σκέφτομαι να οργανωθώ καλύτερα σε θέματα εξοπλισμού!
Να είσαι καλα ! :)

-DHMHTRHS- 03-02-2012 00:07

Eυχαριστουμε για τις συμβουλες φιληΕΛΕΝΑ,καλο κουραγιο να εχεις για την συνεχεια.Να κοιτας μπροστα και αλλο κακο να μην σε βρει κοριτσαρα μου.να προσεχεις.:(:(

asotosios 03-02-2012 09:31

Να σε καλα Ελενη...

και μακαρι οι αληθινες κουβεντες/συμβουλες σου να εντυπωθουν στα μυαλα ολων μας...και να μην παιζουμε με αυτα τα πραγματα...!!!

Σε ευχαριστω που εχεις το κουραγιο να μοιραστεις μαζι μας τις σκεψεις σου...να εισαι παντα καλα...!!!

dirtpath 03-02-2012 09:47

σ' ευχαριστούμε για το χρόνο και τα λόγια σου.

MARK 03-02-2012 09:47

Σε ευχαριστούμε πού τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάς σκέφτηκες να γράψεις δύο λόγια για το περιστατικό που σας συνέβει με τον φίλο Νώντα,που χωρίς να τον ξέρουμε προσωπικά όλοι τον θεωρούμε φίλο.Καλά να τον έχει ο Θεός εκεί που είναι και καλή δύναμη σε εσένα και τους οικείους του...........

CPretenteriS 03-02-2012 09:54

Τι να πω ρε Ελενα... μπράβο σου που βρήκες το κουράγιο να μοιραστείς αυτές τις λίγες και σοφές κουβέντες μαζί μας... :hmmm::hmmm:

Ο Θεός να τον έχει κοντά του... :(:(

konstantinos2310 03-02-2012 18:09

Το ήξερα πολύ καλά το στραβωμένο βλέμμα του Νώντα, όταν κάναμε καμιά μ!@#^%&α στο βουνό.ΑΠΛΑ,..... ΨΑΡΩΝΕΣ..........,ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΕΣ............,ΕΛΕΓΕΣ SORRY ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕΣ...!

Σ.Σ.το θέμα είναι οτι μας λείπει και ο Νώντας και οι γνώσεις του.

dimisp 03-02-2012 18:53

Έλενα ευχαριστούμε για αυτήν την πολύ απλή υπενθύμιση ... Υπενθύμιση που πάντα είναι χρήσιμη μιας και με τον καιρό χαλαρώνει ο καθένας μας !!!

Ευχαριστούμε, που είσαι και εσύ μαζί μας....!!!

ckalfas 03-02-2012 21:46

Έλενα να είσαι καλά, να σε έχει ο θεός γερή να τον θυμάσαι!
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου.

paschalis 17-08-2013 09:42

Ειναι η μοιρα των νεων που χανονται αναμεσα σε νεους να ξεχνιουνται.
Κι ομως, σε θυμηθηκα προχθες στις αγριες πετρες της Αλβανιας.
Εγω το πηρα το αντβε για να το σκισω
Ετσι ειχες πει στα χιονια του Βερμιου.
Και δε θα το ξεχασω ποτε κι ας μην ημουν εκει.
Και παντα, οταν θα χαιρομαι αυτη τη μοτοσυκλετα,
θα σε θυμαμαι ρε μπαγασα..

Δυο χρονια κι ειναι σαν χθες,,,,,,,

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:43.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!