![]() |
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
:(:(:( |
Απόσπασμα:
Πλακα κανεις Γιωργη.....:( |
Βασιλη νομιζω οτι πρεπει να συνεχισουμε να κλεινουμε μονες και πενταδες για ολες τις μερες και στο τελος θα οργανωθουμε ποιοι και που. Ουτε εγω εχω ξαναπαει αλλα προεχει να διασφαλισουμε διανυκτερευσεις
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και αν θες Βασίλη, επικοινώνησε και με κάποιες άλλες Μονές από τη λίστα. Δοκίμασε τη Δοχειαρίου για 18/04 (ώστε να 'ναι η πρώτη σας, και να ακολουθήσουν οι άλλες με μια σειρά, ανάλογη της απόστασης), και για 20/04 την Γρηγορίου (εδώ βέβαια έχουν περιορισμένες δυνατότητες φιλοξενίας), Διονυσίου, Αγίου Παύλου, κλπ. Υπ' όψιν ότι πιο λιτά και ήρεμα, είναι στις Νέα Σκήτη και Αγίας Άννης. ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Λίστα συμμετεχόντων
Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04 1. Arkas 2. Black_Shadow 3. kperi (?) 4. evan400f 5. pirate 6. TARKAS 1 7. TARKAS 2 8. george-k1 9. kostasx 10. peterv 11. peterv junior (Γιάννης) 12. siraxanz 13. kostaskyriakos 14. φίλος του kostaskyriakos 15. vpentza 16. nanoshophellas 17. φίλος 1 nanoshophellas 18. φίλος 2 nanoshophellas 19. soxos 20. victorakos 21. ............... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. BILLY IDOL 11. nmamadakkar 12. Stathis G (?) 13. kbg 14. MARK 15. sagini.sail 16. Εftixis 17. Δημήτρης (φίλος Ευτύχη) 18. Vagelis Gar 19. -DΗMΗTRΗS- 20. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 21. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 22. N.GS 23. ..................................... ;) |
Απόσπασμα:
Σωστα Γιωργη μπορειτε να ερθετε οπως εγω 20/4...:):) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!