GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

Ακιs 21-01-2012 13:55

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Black_Shadow ( 579108)
Παρακαλώ να με αφαιρέσετε απο τη λίστα καθως επίσης και τον kperi. Δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω διότι αφενός δεν πρόλαβα (λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας) να επικοινωνήσω με καμία μονή για το διαμονητήριο κ αφετέρου η άδεια μου για 18/4 ανακλήθηκε. Πιστεύω κάποια άλλη φορά να είμαι πιο άνετος και να μπορώ να ακολουθήσω.
Ευχαριστώ.

:(:(:(

SenseiG 21-01-2012 13:57

Απόσπασμα:

Παρακαλώ να με αφαιρέσετε απο τη λίστα καθως επίσης και τον kperi. Δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω διότι αφενός δεν πρόλαβα (λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας) να επικοινωνήσω με καμία μονή για το διαμονητήριο κ αφετέρου η άδεια μου για 18/4 ανακλήθηκε. Πιστεύω κάποια άλλη φορά να είμαι πιο άνετος και να μπορώ να ακολουθήσω.
Ευχαριστώ.

Πλακα κανεις Γιωργη.....:(

TARKAS 21-01-2012 14:15

Βασιλη νομιζω οτι πρεπει να συνεχισουμε να κλεινουμε μονες και πενταδες για ολες τις μερες και στο τελος θα οργανωθουμε ποιοι και που. Ουτε εγω εχω ξαναπαει αλλα προεχει να διασφαλισουμε διανυκτερευσεις

vpentza 21-01-2012 14:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 579156)
Βασιλη νομιζω οτι πρεπει να συνεχισουμε να κλεινουμε μονες και πενταδες για ολες τις μερες και στο τελος θα οργανωθουμε ποιοι και που. Ουτε εγω εχω ξαναπαει αλλα προεχει να διασφαλισουμε διανυκτερευσεις

Είσαι σωστός αλλά δεν μπορώ να ξέρω που συμφέρει να πάμε και σε σχέση με τις επιθυμητές μονές όσο και με το θέμα των αποστάσεων ώστε να αναλάβω να κλείσω διανυκτερεύσεις για όλες τις μέρες που θα είμαστε εκεί. Αντιλαμβάνομαι οτι η "πεντάδα μου" πρέπει να έχει εξασφαλισμενη διαμονή και στις υπόλοιπες εκτός της 19/4 που φρόντισα εγώ...διορθώστε με αλλά η πεντάδα παραμένει ίδια μέχρι τη τελευταία μέρα ?

Fuji 21-01-2012 14:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 579109)
Παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν όσοι επιθυμούν να είναι στη "πεντάδα μου".
Να οργανωθούμε γιατί δεν έχω εμπειρία για το συγκεκριμένο ταξίδι.
Εχω κλείσει είσοδο στις 18
Θα ήθελα να έιναι στη παρέα και κάποιος που να έχει ξαναπάει ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα εκμεταλευτούμε στο έπακρο τις μέρες μας εκεί.

Θυμίζω οτι εχω κλείσει διαμονή για 5 στη Σιμονώπετρα για τις 19/4
Πρέπει να δούμε και τις λοιπές διανυκτερεύσεις...

Thnx

Σωστός ο vpentza.

Και αν θες Βασίλη, επικοινώνησε και με κάποιες άλλες Μονές από τη λίστα. Δοκίμασε τη Δοχειαρίου για 18/04 (ώστε να 'ναι η πρώτη σας, και να ακολουθήσουν οι άλλες με μια σειρά, ανάλογη της απόστασης), και για 20/04 την Γρηγορίου (εδώ βέβαια έχουν περιορισμένες δυνατότητες φιλοξενίας), Διονυσίου, Αγίου Παύλου, κλπ. Υπ' όψιν ότι πιο λιτά και ήρεμα, είναι στις Νέα Σκήτη και Αγίας Άννης.

;)

Fuji 21-01-2012 14:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 579156)

Σωστός και ο Στάθης. ;)

Fuji 21-01-2012 14:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 579166)
Είσαι σωστός αλλά δεν μπορώ να ξέρω που συμφέρει να πάμε και σε σχέση με τις επιθυμητές μονές όσο και με το θέμα των αποστάσεων ώστε να αναλάβω να κλείσω διανυκτερεύσεις για όλες τις μέρες που θα είμαστε εκεί. Αντιλαμβάνομαι οτι η "πεντάδα μου" πρέπει να έχει εξασφαλισμενη διαμονή και στις υπόλοιπες εκτός της 19/4 που φρόντισα εγώ...διορθώστε με αλλά η πεντάδα παραμένει ίδια μέχρι τη τελευταία μέρα ?

Μπορεί να παραμείνει η ίδια, αλλά μπορεί και κάνουμε εσωτερικές αλλαγές, ότι θέλουμε. Αυτό δε μας αγχώνει. Ο βασικός που φαίνεται στο Μοναστήρι, είναι αυτός που κάνει την κράτηση.

Fuji 21-01-2012 14:52

Απόσπασμα:

Παρακαλώ να με αφαιρέσετε απο τη λίστα καθως επίσης και τον kperi. Δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω διότι αφενός δεν πρόλαβα (λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας) να επικοινωνήσω με καμία μονή για το διαμονητήριο (το διαμονητήριο δε το ζητάς από κάποια Μονή, αλλά απ' το γραφείο προσκυνητών) κ αφετέρου η άδεια μου για 18/4 ανακλήθηκε. Πιστεύω κάποια άλλη φορά να είμαι πιο άνετος και να μπορώ να ακολουθήσω.
Ευχαριστώ.

Γιώργο, την γενική είσοδό σου - διαμονητήριο, που θα εξασφαλίσεις απ' το γραφείο προσκυνητών στο 2310252575, μπορείς να την ανακαλέσεις όποτε θες. Όσο για τη φιλοξενία στις Μονές, ακόμα είμαστε στη φάση που κλείνουμε. Δεν έχει τελειώσει κάποια διαδικασία, για να νιώθεις απ' έξω. Κλείσε στο γραφείο για σένα και τον kperi, και αν στη πορεία δεν τα καταφέρεις με την άδειά σου, ακυρώνεις. Και μη ξεχνάς, ότι υπάρχει και το γκρουπ της 20/04 που θα μπει μέσα. ;)

Fuji 21-01-2012 14:56

Λίστα συμμετεχόντων

Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04

1. Arkas

2. Black_Shadow

3. kperi (?)

4. evan400f

5. pirate

6. TARKAS 1

7. TARKAS 2

8. george-k1

9. kostasx

10. peterv

11. peterv junior (Γιάννης)

12. siraxanz

13. kostaskyriakos

14. φίλος του kostaskyriakos

15. vpentza

16. nanoshophellas

17. φίλος 1 nanoshophellas

18. φίλος 2 nanoshophellas

19. soxos

20. victorakos

21. ...............

Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04

1. XCHALLENGE

2. THANOSG

3. ARGI

4. Akis

5. jimmis varda

6. CPretenteriS

7. syan

8. SenseiG

9. egefalikos

10. BILLY IDOL

11. nmamadakkar

12. Stathis G (?)

13. kbg

14. MARK

15. sagini.sail

16. Εftixis

17. Δημήτρης (φίλος Ευτύχη)

18. Vagelis Gar

19. -DΗMΗTRΗS-

20. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

21. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ

22. N.GS

23. .....................................

;)

SenseiG 21-01-2012 15:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 579184)
Γιώργο, την γενική είσοδό σου - διαμονητήριο, που θα εξασφαλίσεις απ' το γραφείο προσκυνητών στο 2310252575, μπορείς να την ανακαλέσεις όποτε θες. Όσο για τη φιλοξενία στις Μονές, ακόμα είμαστε στη φάση που κλείνουμε. Δεν έχει τελειώσει κάποια διαδικασία, για να νιώθεις απ' έξω. Κλείσε στο γραφείο για σένα και τον kperi, και αν στη πορεία δεν τα καταφέρεις με την άδειά σου, ακυρώνεις. Και μη ξεχνάς, ότι υπάρχει και το γκρουπ της 20/04 που θα μπει μέσα. ;)

Σωστα Γιωργη μπορειτε να ερθετε οπως εγω 20/4...:):)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:53.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!