GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Club ''σκασμενων'' αναρτησεων..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=27566)

emmanouil 19-05-2012 16:19

Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....

http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...tml#post324048

emmanouil 19-05-2012 16:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emmanouil ( 685685)

62000km σήμερα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στην ανάρτηση..

Skyhigh 19-05-2012 20:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xampos ( 685593)
καποιον αντιστοιχο μαστορα που να επισκευασει τις αναρτισεις μας εδω στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ γνωριζει κανεις? η πρεπει να κατεβουμε Αθηνα αν γινει κατι?:confused::confused:

JAMSPORT - ΚΥΡΛΑΓΚΙΤΣΗΣ Μ ΚΑΙ Μ ΕΕ | Κατασκευές Αμορτισέρ, Αμορτισέρ Αυτοκινήτων | Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | vrisko.gr

Εδω εισαι, εγγυημένα πραματα....

MOYTPO 19-05-2012 20:55

Στον Μιχαλη????
Εγγυηση!!!!!
Να πατε και τα αμαξια να σας τα στησει για να στριβουν..... γιατι αμα παρω παραδειγμα απο τα μηχανακια σας!!!!!!!!!!!!!
Βρασε ορυζα!!!!!!!!:cool:

:p:p:p:p
:sm3::sm3::sm3::sm3:

Skyhigh 19-05-2012 20:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO ( 685785)
Στον Μιχαλη????
Εγγυηση!!!!!
Να πατε και τα αμαξια να σας τα στησει για να στριβουν..... γιατι αμα παρω παραδειγμα απο τα μηχανακια σας!!!!!!!!!!!!!
Βρασε ορυζα!!!!!!!!:cool:

:p:p:p:p
:sm3::sm3::sm3::sm3:

Τωρα που αποφοίτησες μας τη λες κι απο πανω... Καααλλλλαααααα

lobo 04-01-2013 19:26

Δυστυχώς, απο χθες και εγώ έγινα μέλος αυτού του ρημαδιασμένου club.:hmmm:

Έχω το 1200 GS μοντέλο 6/08 με 19.300 χιλιόμετρα. Πήρα τηλέφωνο Τρικαλιώτη μήπως και παίζει τίποτε με την εγγύηση, λόγω λίγων χιλιομέτρων αλλά πήρα αρνητική απάντηση. Οπότε αύριο θα το πάω σε συνεργείο (δεν ξέρω αν κάνει να πω το όνομα του), για επισκευή ανάρτησης. Ο μάστορας του συνεργείου μου είπε ότι εαν επισκευάζεται η ανάρτηση θα μου κοστίσει 120 ευρώ περίπου. Απο ότι διάβασα από τα προηγούμενα post η επισκευή είναι φθηνή. Οπότε πιστεύω να την βγάλω φθηνά. Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο και καλύτερο για εδώ Θεσσαλονίκη, καλοδεχούμενη κάθε συμβουλή.

MOYTPO 04-01-2013 19:32

Δεν εχεις κανει ολα τα service στην bmw ε???

μιλας για την jamsport η το μαγαζι στην ολμπιαδος????

Αν μιλας για το μαγαζι στην ολυμπιαδος ο vasorfa με ενα 1000ρικο εβαλε wilbers μπρος πισω και κρατησε και το esa μηχανισμο.

element 04-01-2013 21:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lobo ( 817643)
Δυστυχώς, απο χθες και εγώ έγινα μέλος αυτού του ρημαδιασμένου club.:hmmm:

Έχω το 1200 GS μοντέλο 6/08 με 19.300 χιλιόμετρα. Πήρα τηλέφωνο Τρικαλιώτη μήπως και παίζει τίποτε με την εγγύηση, λόγω λίγων χιλιομέτρων αλλά πήρα αρνητική απάντηση. Οπότε αύριο θα το πάω σε συνεργείο (δεν ξέρω αν κάνει να πω το όνομα του), για επισκευή ανάρτησης. Ο μάστορας του συνεργείου μου είπε ότι εαν επισκευάζεται η ανάρτηση θα μου κοστίσει 120 ευρώ περίπου. Απο ότι διάβασα από τα προηγούμενα post η επισκευή είναι φθηνή. Οπότε πιστεύω να την βγάλω φθηνά. Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο και καλύτερο για εδώ Θεσσαλονίκη, καλοδεχούμενη κάθε συμβουλή.

Καλά σου μπήκε η χρονιά αγόρι..αυτά ας είναι τα χειρότερα..
Η τιμή είναι :ye35:

lobo 04-01-2013 21:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από element ( 817667)
Καλά σου μπήκε η χρονιά αγόρι..αυτά ας είναι τα χειρότερα..
Η τιμή είναι :ye35:

Ε, ναι καλά.... μας μπήκε "δακρυσμένη" :yz

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO ( 817644)
Δεν εχεις κανει ολα τα service στην bmw ε???

μιλας για την jamsport η το μαγαζι στην ολμπιαδος????

Αν μιλας για το μαγαζι στην ολυμπιαδος ο vasorfa με ενα 1000ρικο εβαλε wilbers μπρος πισω και κρατησε και το esa μηχανισμο.

Δεν ρωτήθηκα καθόλου από τον Τρικαλιώτη εάν έχω κάνει όλα τα service εκεί. Και ναι δεν τα έχω κάνει εκεί. Απλά ως δικαιολογία μου είπαν ότι ίσως ο προηγούμενος κάτοχος της μηχανής πείραζε συνέχεια την προφόρτιση έχοντας σαν αποτέλεσμα να σκάσει η ανάρτηση.
Όσον αφορά για τα συνεργεία δεν μιλάω για κανένα από αυτά τα 2 που λες. Απλά γνωρίζω ότι στο συνεργείο που λέω, ο μάστορας έχει καλό όνομα με το θέμα ανάρτηση(Πολλοί χωμάτινοι -και όχι μόνο- Σαλονικείς τον γνωρίζουν).
Αααα, υπόψιν ότι η ανάρτηση μου είναι δεν έχει ESA μηχανισμό.

aeriko 04-01-2013 23:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lobo ( 817693)
Ε, ναι καλά.... μας μπήκε "δακρυσμένη" :yz

Δεν ρωτήθηκα καθόλου από τον Τρικαλιώτη εάν έχω κάνει όλα τα service εκεί. Και ναι δεν τα έχω κάνει εκεί. Απλά ως δικαιολογία μου είπαν ότι ίσως ο προηγούμενος κάτοχος της μηχανής πείραζε συνέχεια την προφόρτιση έχοντας σαν αποτέλεσμα να σκάσει η ανάρτηση.
Όσον αφορά για τα συνεργεία δεν μιλάω για κανένα από αυτά τα 2 που λες. Απλά γνωρίζω ότι στο συνεργείο που λέω, ο μάστορας έχει καλό όνομα με το θέμα ανάρτηση(Πολλοί χωμάτινοι -και όχι μόνο- Σαλονικείς τον γνωρίζουν).
Αααα, υπόψιν ότι η ανάρτηση μου είναι δεν έχει ESA μηχανισμό.

Τι θα πεί πείραζε συνέχεια την προφόρτιση και γι αυτό έσκασε η ανάρτηση; Αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα μας το έλεγε η "μαμά" με κανένα ταμπελάκι. "Μην το παίζετε γιατί θα σκάσει" Μάλλον η μακακία τους σπάει κόκκαλα. Κατά τα άλλα λυπάμαι και εύχομαι καλά ξεμπερδέματα με το μικρότερο κόστος.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!