GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11966)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 03-12-2010 01:58

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gtas1983 ( 264462)
Έτοιμος και εγώ για τις υπηρεσίες της Μ&S!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ το φόρουμ για το ενδιαφέρον του προς τα μέλη.;););)

Η εταιρεία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους,

για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ;)

sotaris 03-12-2010 13:05

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

καλημερα Νικο στελνω πμ για ραντεβου με motion n style

GsDakar 04-12-2010 12:21

ενδιαφερον και οτι θελω service.....αλλα που ειναι αυτη η εταιρια;;

Arkas 04-12-2010 12:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 229049)
MOTION N STYLE AE
16o XM EO AΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ & ΕΥΡΩΤΑ
Τηλ: 2106200182
Fax: 2108003862

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 229066)
Είναι στον παράλληλο της εθνικής από την πλευρά της Κηφισιάς, πηγαίνοντας προς Λαμία, ανεβαίνεις στην γέφυρα της Βαρυμπόπης και κάνεις συνέχεια δεξιά όπου επιτρέπεται μέχρι να βγεις στον παράλληλο της εθνικής με φορά προς την Κηφισιά, από την γέφυρα είναι καμιά 500 μέτρα.

;)

GsDakar 04-12-2010 13:36

ευχαριστω...:D

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 06-12-2010 07:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GsDakar ( 265472)
ενδιαφερον και οτι θελω service.....αλλα που ειναι αυτη η εταιρια;;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sotaris ( 264762)
καλημερα Νικο στελνω πμ για ραντεβου με motion n style

Η εταιρεία ενημερώθηκε .... τηλεφωνήστε τους,

για να κλείσετε ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σας εξυπηρετεί ...
;)

GEO_K 09-12-2010 01:34

Προεδρε ηρθε η ωρα για service...
Παρακαλω οπως γινουν οι απαραιτητες ενεργειες...
Ευχαριστω!!!

ira_gs 09-12-2010 08:52

Καλημερα Νικο!
Ενδιαφερομαι για το σερβις των 1000χμ
σου στελνω pm οπως οριζει η διαδικασια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

z_atomic 09-12-2010 09:43

Καλημέρα Νίκο σου έχω στείλει pm αν κ η μηχανή οδεύει ήδη προς συνεργείο με την οδική βοήθεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Sotos_ 09-12-2010 16:28

Εκανα και εγω το δικό μου σημερα.

Αν και σπανια επισκεπτομαι τα συνεργεία (εκανα παντα τα παντα μόνος) αριστες οι εντυπωσεις και απο τις υποδομές αλλά και από τους ανθρωπους εκει (το σημαντικότερο πιστευω, μιας και αυτοι με απομακρυναν απο τα συνεργεία τα τελευταια 10 χρονια)

ΟΚ.... διαβαζοντας τα παραπανω, περιμενα και να την παρω πλυμενη και καθαρη, πραγμα που δεν συνεβει... αλλα σιγα το πραγμα!

Το κοστος για το σερβις των 20k στο GSA '08 χωρις τακακια και τα λαδακια δικα μου, εφτασε τα 154ευρα.

Ευχαριστω πολύ τον Λεοντοκαρδο και τα άλλα παιδιά, για την πρωτοβουλία και την εμπλοκή.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:52.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!