![]() |
Απάντηση: ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ BLOVDIV BOURGAS ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ
Καλή συνέχεια Ευτύχη μου τα φιλιά μου στην κοριτσάρα σου:ye33:
Οι υπόλοιποι που φτάσατε Αθήνα...........καλή προσαρμογή:p:p:D:D |
Απόσπασμα:
Καλωσορίσατε οι πρώτοι ... καλή ξεκούραση ... :) . |
Απόσπασμα:
Καλωσήρθατε Ευτύχη ... :) .... δεν θα μείνετε για τον καφέ ??? :( |
ενα ταξιδι τελείωσε.............ενα αλλο όμως αρχίζει!!!!!! :re25::re25::re25::re25::re25::re25: ενα μεγαλο μπραβο σε ολους που με ανέχτηκαν για τοσες μερες γιατι ήμουν λιγο καταπιεστικός αλλα νομιζω οτι με καταλαβαίνουν....:):) lepanto ρανια lepanto ii ελλενη zervas αγγελικη nivo zωη ευτυχη γιαννα και λατρεμένο μου γυναικάκι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΈΧΑΣΤΟ 6ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ!!!!!! ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ φωτο εντος τον ήμερων γιατι υπαρχή πολυ δόση τρέλας απο όλους :D{μας}:D και πρέπει να την μοιραστουμε με εσας......!!! |
:ye02: Πολύ καλή παρέα με έντονη δόση τρέλας!!!Χάρηκα που σας γνώρισα καλύτερα παιδιά!!! |
Απόσπασμα:
Τα παιδια της Θεσσαλονίκης - Ορεστιάδας μας έκαναν να αισθανθούμε κυριολεκτικά "σαν τον σπίτι" μας. Σας ευχαριστουμε πολυ για όλα!!:o:o |
τα λογια δε φτανουν να περιγαψουν την βολτα αυτη η παρεα ηταν οτι καλυτερο,τα παιδια απο την Ορεστιαδα τα εδωσαν ολα για περασουμε τελεια ο Κορνηλιος και τα αλλα παιδια απο τις Σερρες να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους και ενα μπραβο στο Θεολογο και τη Γιωτα για ολη την υπολοιπη οργανωση γιατι κακα τα ψεματα εμεις απλως ακολουθουσαμε να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε .....συντομα !!! σας ευχαριστω απο καρδιας ολους |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν σε λέω τυχαία αρχηγό η επιτυχία της εκδρομής ήταν εξασφαλισμένη αγόρι μου(να είναι καλά η Γιώτα)........:D :re25: :re25: :re25::ye02: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!