GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Από που "βγαίνει" το nickname σας (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6003)

Sakis 10-10-2011 09:16

Απάντηση: Nick names

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 303116)
Με το όνομα Hekima με φώναξε κάποιος συνεργάτης αφρικάνος.
Εκ των υστέρων έμαθα πως στη γλώσσα Σουαχίλι Hekima σημαίνει Σοφία:)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 487145)
To δικό σου θα μας το εξηγήσεις;:):)

;):)

kornlaz 10-10-2011 10:38

Το δικό μου από τα πρώτα γράμματα: όνομα και επίθετο.Που να φανταστώ όμως τι τρέλα επικρατεί στο forum.......γιαυτό δεν έβαλα obelix!!!!!!!;);)Τώρα πλέον δεν μπορώ να το αλλάξω:yz:yz:D:D

forester 11-10-2011 23:12

ΟΚ είναι πολλές οι σελίδες και δεν το είχα δει....:confused::confused::confused:
Το δικό μου....
Το αρχικό μου ψευδώνυμο στο forum του rally.gr (πάαααει πια....:( ) και των 4T ήταν boxer 2003, εμπνευσμένο από τον κινητήρα των SUBARU και το κόλλημά μου με τα συγκεκριμένα αυτ/τα. Το 2003 από το έτος εγγραφής μου επειδή σκέτο το boxer δεν έμπαινε, κάποιος άλλος το είχε. Αργότερα, όντας κάτοχος Forester, γράφτηκα σε διάφορα forum με θέμα το 4Χ4, την εκτός δρόμου κίνηση, αγώνες enduro & 4X4 και άλλα.
Εκεί μπήκα σαν Forester και παραμένω έτσι:):):)
Στους 4Τ σπάνια μπαίνω πια, ενώ στα άλλα είμαι ενεργός. Επιπλέον, επειδή συμμετέχω ενεργά στη διοργάνωση αγώνων Rally Raid & Trail Ride στην Ελλάδα, με γνωρίζει πολύς κόσμος και με αποκαλεί έτσι, οπότε δεν αλλάζει;)
Αυτά.

Hekima 14-11-2011 21:26

Τα nick name σας παρακαλώ :)

siraxanz 14-11-2011 21:52

:D

megalopsyxos 15-11-2011 00:40

Προέρχεται από πολύ παλιά από την ενασχόλησή μου με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σε μια ταινία της δεκαετίας του 70 ο ιθύνων νους (Αλαίν Ντελόν) είχε αυτό το ψευδώνυμο κατά την επικοινωνία με ασύρματο στη διάρκεια της ληστείας με τους υπόλοιπους ;)

transporter 22-12-2011 11:41

Απάντηση: Από που "βγαίνει" το nickname σας

Είναι το προφανές. Είχαμε μεταφορική εταιρία με τον πατέρα μου. Το κανονικό μου όνομα είναι Παναγιώτης;););)

TARKAS 22-12-2011 13:04

και εμενα συντμηση του επωνυμου και κραταει απο τα παιδικα χρονια στο σχολειο μας φωναζαν ετσι με τον αδερφο μου για συντομια. Επωνυμο Ταρκαζικης

jorhe 22-12-2011 18:42

jorhe στα ισπανικα σημαινει Γιωργος στα ελληνικα,
μου το κολησε η κοπελα μου σε ενα ταξιδι στη Βαρκελωνη

sliv 22-12-2011 18:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 77108)
Οταν παλια δουλευα στην intracom συνηθιζοτανε να βγαινει το email μας απο το πρωτο γραμμα του ονοματος και τα τρια γραμματα του επωνυμου.Κανονικα θα ηταν δηλαδη emich: (e)-lias (mich)-alitsis.Επειδη ομως αυτα ηταν πεντε γραμματα και οχι τεσσερα το επωνυμο μου το εκαναν (mix)alitsis και απο εκει το κρατησα και γω: (e)-lias (mix)-alitsis (emix).

Ακριβώς το ίδιο απο intracom --> Stratis Livitsanos (sliv) !!!!!! ;);)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!