![]() |
Απάντηση: Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!!
Απόσπασμα:
Ηράκλειο είμαι και σε μια ωρίτσα από τώρα υπολογίζω να ξεκινάω για Χανιά όπου θα είμαι μέχρι Σάββατο βράδυ... ;) :) Για φτιάξτε τίποτα... έναν ρακομεζέ στο Σταλό πάνω ας πούμε... |
Απόσπασμα:
Ο Μέγας Ναπολέων... Θεός!! Δεν παίζεσαι με τίποτα... πολλά φιλιά και σε σενα... και να περνάς καλά!! Ραντεβού στην Αίγινα στις 22/8... δεεεεε φαντάζομαι να λείψεις...εε..?? |
Απόσπασμα:
|
Λίγο πριν φύγω απ´ το Ηράκλειο... ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το συμφορουμίτη Saitman, μα πιο πολύ το φίλο (και υποψήφιο συγγενή :D) Μηνά για την εξαιρετική φιλοξενία του και γενικότερα για τις λίγες μέρες που έζησα κοντά του...
Μου άνοιξε το σπίτι του σαν να γνωριζόμασταν δεκαετίες... Φίλε Μηνά σ´ ευχαριστώ για όλα!!! Ααα... ξέχασα... η αδερφή... αστέρι!!!!! Σε μισή ωρίτσα ξεκινώ για Χανιά!!! |
Στάση στο Μπαλί... σε γνωστό στέκι για μηχανόβιους... :) ;)
Μηνά ξέρεις εσύ.... |
Μετά από μία σύντομη πλην όμως καυτή διαδρομή... (38-40οC).. είμαι πλέον στα Χανιά, όπου θα παραμείνω μέχρι το ερχόμενο Σάββατο βράδυ!!
Ετοιμάζομαι τώρα για μπάνιο... όπου με βλέπω μέσα στη θάλασσα μέχρι τις 9 το βράδυ.. ;) Κανας Χανιώτης διαθέσιμος για μπάνιο τώρα...??? |
Απόσπασμα:
|
εγω σε ευχαριστω φιλε Κωστα!μακαρι να σε κανω και γαμπρο!το σπιτι μου ειναι παντα ανοικτο σε οσους το σεβονται!και εσυ εισαι απο αυτους!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Όλα καλά και μπράβο στον φίλο μας Κώστα, αλλά δεν είναι μικρή η κόρη σου για τα μούτρα του!!!!:sm7::sm7::sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!