GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   BALL JOINT S.O.S. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=20322)

nivo 16-07-2011 19:51

Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 422521)
Αν και δεν είμαι στο κατάλληλο θεμα(για αλλη μια φορα :p)θέλω για μια ακομα φορά να ευχαριστήσω τον Ευτυχή γιατι εδώ και καιρό πάλευαμε για να υλοποίησουμε ένα πρότζεκτ που είχαμε δει σε σαιτ του εξωτερικού τελικά τα καταφέραμε σήμερα και βρεθήκαμε. Παιδιά έχει.μεγάλη υπομονή (τον εκαψες τον ανθρωπο)και ταλέντο μπράβο Ευτυχή,όσο για το πρότζεκτ θα το καταλάβετε στους προσεχείς καφέδες......;!!!!!:D:D

:p:cool::o:rolleyes:

commander 16-07-2011 20:02

Απόσπασμα:

Αν και δεν είμαι στο κατάλληλο θεμα θέλω για μια ακομα φορά να ευχαριστήσω τον Ευτυχή γιατι εδώ και καιρό πάλευαμε για να υλοποίησουμε ένα πρότζεκτ που είχαμε δει σε σαιτ του εξωτερικού τελικά τα καταφέραμε σήμερα και βρεθήκαμε. Παιδιά έχει.μεγάλη υπομονή και ταλέντο μπράβο Ευτυχή,όσο για το πρότζεκτ θα το καταλάβετε στους προσεχείς καφέδες......;!!!!!:D:D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos ( 422533)
:p:cool::o:rolleyes:

Ρε μοτο……αυτε :D:D:Dδεν τον εδωσα εγω αλλα εσυ οποτε Ευτυχη ξερεις ποιον δεν θα φτιαχνεις από δω και περα….!!!! :sm7:

nivo 16-07-2011 20:07

τον βλεπω και στην εκκλησια να παιρνει παραγγελιες ...:sm7::sm7::sm7:

eytyxios 18-07-2011 08:53

Απόσπασμα:

Αν και δεν είμαι στο κατάλληλο θεμα θέλω για μια ακομα φορά να ευχαριστήσω τον Ευτυχή γιατι εδώ και καιρό πάλευαμε για να υλοποίησουμε ένα πρότζεκτ που είχαμε δει σε σαιτ του εξωτερικού τελικά τα καταφέραμε σήμερα και βρεθήκαμε. Παιδιά έχει.μεγάλη υπομονή και ταλέντο μπράβο Ευτυχή,όσο για το πρότζεκτ θα το καταλάβετε στους προσεχείς καφέδες......;!!!!!:D:D

Ευχαρηστώ πολύ Θεολόγε.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos ( 422536)
τον βλεπω και στην εκκλησια να παιρνει παραγγελιες ...:sm7::sm7::sm7:

:p:p:p:p:p:p

poderosa 18-07-2011 21:54

1 Συνημμένο(α)
Αλλαξα κι εγω την φουσκα στο 1100GS με την καινουργια του Ευτηχη, και για την στερεωσω χρεισιμοποιησα ελατηρια απο παλιες τσιμουχες αξονα και τροχου. Βρηκα μια φωτο που φαινεται καθαρα τι εννοω:
Το ελατηριο στο εσωτερικο της τσιμουχας.
Ετσι κι ελαστικοτητα εχω, οποτε περιστρεφεται αβιαστα, και δεν φευγει γιατι χρησιμοποιησα ελατηριο απο τσιμουχα ελαφρα μικροτερης διαμετρου. Αν εχετε φιλο με συνεργιο που δεν πεταει τις παλιες τσιμουχες, δοκιμαστε το!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 18-07-2011 22:02

adventure 18-07-2011 22:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από poderosa ( 423512)
Αλλαξα κι εγω την φουσκα στο 1100GS με την καινουργια του Ευτηχη, και για την στερεωσω χρεισιμοποιησα ελατηρια απο παλιες τσιμουχες αξονα και τροχου. Βρηκα μια φωτο που φαινεται καθαρα τι εννοω:
Το ελατηριο στο εσωτερικο της τσιμουχας.
Ετσι κι ελαστικοτητα εχω, οποτε περιστρεφεται αβιαστα, και δεν φευγει γιατι χρησιμοποιησα ελατηριο απο τσιμουχα ελαφρα μικροτερης διαμετρου. Αν εχετε φιλο με συνεργιο που δεν πεταει τις παλιες τσιμουχες, δοκιμαστε το!

Καλή πατέντα .

:) :) ;)

ckk 19-07-2011 21:30

Παιδιά εγώ πήγα σήμερα να μου την αλλάξει ο Θανάσης και μου είπε πως δεν αναλαμβάνει να αλλάξει μόνο την φούσκα λόγω πιθανότητας να αποκοπεί το ball joint. Επαναλαμβάνω, λόγω επικινδυνότητος κατά την οδήγηση.

Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια του Ευτύχη, αλλά είναι θέμα ασφάλειας.

Μετά πήγα στον Παναγιωτόπουλο και μου ζήτησαν €40. Τα κονέ σας κύριε gemara σας παρακαλώ.

Γνώμες?

commander 19-07-2011 21:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 424255)
Παιδιά εγώ πήγα σήμερα να μου την αλλάξει ο Θανάσης και μου είπε πως δεν αναλαμβάνει να αλλάξει μόνο την φούσκα λόγω πιθανότητας να αποκοπεί το ball joint. Επαναλαμβάνω, λόγω επικινδυνότητος κατά την οδήγηση.

Μετά πήγα στον Παναγιωτόπουλο και μου ζήτησαν €40. Τα κονέ σας κύριε gemara σας παρακαλώ.

Γνώμες?

δεν υπάρχει κανένα απόλυτος πρόβλημα.είναι όλα για να πουλήσουν ολόκληρο μπαλάκι .δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εξων και αν του έχεις κανει πολλα χιλιόμετρα με ανοιχτή τη φούσκα και έχει προκαλέσει μπόσικα αλλά και πάλι πρέπει να έχεις κάνει το γύρο τις ευρώπης για να κανείς τόσα μπόσικα ώστε να είναι τόσο επικίνδυνο!!!!

gemara 19-07-2011 21:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 424255)

Γνώμες?

Χρήστο αν πήγες ΜΌΝΟ για τη φούσκα, λίγα σου ζήτησε. Εγώ την είχα παει για σέρβις με ραντεβού, θα ανέβαινε στη ράμπα έτσι κι αλλιώς, θα λυνοντουσαν μερικά πραματακια, ε μεταξύ άλλων μου ξεβιδωσε μια στιγμή και τη φούσκα. Άρα τις "εργατοώρες" μου τις είχα ήδη πληρωμενες.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:07.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!