![]() |
Απάντηση: στο club των πονεμενων
Απόσπασμα:
Άρα Honda = ψώρα! Καλά τα λένε στο χωριό σου, δε συναναστρέφεσαι και πολύ μαζί τους μάλλον :sm7: |
Απόσπασμα:
η μηχανη την επομενη πεμπτη παραδινεται κανονικοτατα στον νεο κατοχο,δεν γραφω αερολογιες.επισης το κολλημενη δεν εχει να κανει απο την στιγμη που γινεται και παλι καινουρια. |
πόσο αν επιτρέπεται;
επίσης την άλλη την παράγγειλες τελικά (έχω ξαναρωτήσει αλλά...) |
Απόσπασμα:
την αλλη την επομενη πεμπτη θα την εχω. |
super τα κατάφερες τελικά (με βάση πως τα ήθελες από τη στιγμή που έτυχαν έτσι εννοώ)
περιμένουμε σχόλια (αφού περάσει καμιά βδομάδα οδήγησης βέβαια) |
Απόσπασμα:
Ρε Γιαννη λογικο να εχει ο κοσμος αποριες αφου εχεις κανει ανανεωση αγγελιας στο car.gr πριν 5 ωρες και εδω λες οτι εχει πουληθει, επισης στο car λες 16.000 ευρω και εδω 15500 και τελικα 15000, τι απ ολα ισχυει???? |
τι μας νοιάζει ρε παιδιά αφού τα κανόνισε;
από εδώ και πέρα εύχομαι να του βγει καλή η νέα και στον νέο ιδιοκτήτη απροβλημάτιστη η παλιά και να έρθει να γίνει μέλος :D (μπουχαχαχα) |
Απόσπασμα:
15500 την ειχα βαλει μηπως την παρει καποιο παιδι απο εδω.<<λκαι πιο χαμηλα τα βρισκαμε>> 15000 τελικα πουληθηκε χωρις περαιτερω παζαρι. η μηχανη θα παραδωθει ατοφια στα χερια του επομενου.κι ευχομαι να την προσεχει οσο κι εγω και φυσικα να συνεχεισει με απροβληματιστα πλεον χιλιομετρα στο κοντερ της.αλλωστε θα γινει και μελος εδω οποτε θα εχει και την καλυτερη βοηθεια:) |
μια ερωτηση...
το μηχανακι για την ζημια που εβγαλευπαρχει περιπτωση να δωσουν παλι 2 χρονια εγγυηση?μιλαω για τους κυλινδρους-πιστονια. |
Απόσπασμα:
Εχω ακουσει διαφορες ενστασεις για το παραπανω, αλλα το εχω ακουσει δια στοματος υπευθυνου ανταλλακτικων του σαρακακη (οταν μου εγινε αντικατασταση του πισω αμορτισερ). |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!