GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

evan400f 26-01-2012 10:25

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Παιδιά αν δεν δημιουργώ πρόβλημα θα μπορούσα να μπω στην ομάδα του ARKA.
Πριν αρκετές μέρες σας είχα γράψει για έναν γνωστό μου που είναι παιδικός φίλος με τον ηγούμενο στην Μονή Φιλόθεο. Συγνώμη αλλά θα σας πω το παραπονώ μου, δεν μου δώσατε καμία σημασία.
Τέλος πάντων εχτές μίλησα με τον γνωστό μου και μου είπε. Ότι ο ηγούμενος προσπαθεί να μας βολέψει. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες και θα σας ενημερώσω.

Ακιs 26-01-2012 10:57

Ιερα Μονη Αγ.Διονυσιου,5 ατομα,21/04 διαμονη Οκ!!!!;):)

vpentza 26-01-2012 11:18

2. vpentza :

18/04 .................

19/04 Σιμωνόπετρα
20/04 .................
21/04 .................

Η ομάδα αποτελείται από:

α. vpentza
β. siranxaz
γ. kostax
δ. .......?
ε. .......?

Arkas 26-01-2012 11:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 584501)
..........
Πριν αρκετές μέρες σας είχα γράψει για έναν γνωστό μου που είναι παιδικός φίλος με τον ηγούμενο στην Μονή Φιλόθεο. Συγνώμη αλλά θα σας πω το παραπονώ μου, δεν μου δώσατε καμία σημασία.
..........

Βαγγέλη,
έχεις απόλυτο δίκιο
και προσωπικά και εκ μέρους όλων,
σου ζητώ συγγνώμη !

"Χάθηκε" το μήνυμά σου,
ανάμεσα σε άσκοπες συζητήσεις.

Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το νήμα καθαρό
και προς το παρόν,
μέχρι να τελειώσει το οργανωτικό κομμάτι,
ας αρκεστούμε στα απολύτως αναγκαία ποσταρίσματα !

.

Arkas 26-01-2012 11:23

Απόσπασμα:

Τέλος πάντων εχτές μίλησα με τον γνωστό μου και μου είπε. Ότι ο ηγούμενος προσπαθεί να μας βολέψει. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες και θα σας ενημερώσω.

Με το καλό να επισκεφθούμε την Φιλοθέου Βαγγέλη !

THANOSG 26-01-2012 12:08

Εμένα βάλτε με σε όποια ομάδα βολεύει δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όπου νομίζετε οτι εξυπηρετεί για να μπαίνουμε σε μια σειρά.

Fuji 26-01-2012 12:17

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 562261)
Παιδιά βρήκα τον φίλο μου. Γνωρίζει τον ηγούμενο στην Μονή Φιλόθεου. Δεν γνωρίζω αν βολεύει λόγο θέσεις, αν ναι θέλετε να κάνουμε μία προσπάθεια για εκεί;

Βαγγέλη, έχεις απόλυτο δίκιο. Δεκτό το παράπονό σου, και σου ωφείλω ένα μεγάλο συγνώμμη αδελφέ μου. Απλά, όπως είπε κι ο Δημήτρης, μου ξέφυγε. Καμμία πρόθεση αδιαφορίας δεν υπήρξε.

Η Φιλοθέου είναι πολύ αξιόλογο Μοναστήρι, και μακάρι να καταφέρετε να το επισκεφθείτε (το έχω κι εγώ στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να αξιωθώ να πάω). Απλά πρέπει να γίνει ένας καλός προγραμματισμός των ημ/νιών, σύμφωνα με τις Μονές που έχει κλείσει κι ο Δημήτρης, ώστε να τα πάρετε με τη σειρά κα να μην πάτε μπρος - πίσω. Καλή η κίνησή σου. Και ναι, να μπεις στην ομάδα του Arka, να συμπληρωνόμαστε σιγά - σιγά.

Κράτα μας ενήμερους με τα νεότερα που θα 'χεις.;)

TARKAS 26-01-2012 12:33

Οι τελευταιες μερες ηταν πολυ επικοδομιτικες και εχουμε μπει σε μια καλη σειρα και αποδεικνυεται πως κινειται η ομαδα μας. Ναναι καλα ο Νικος που το ξεκινησε και που οπως φαινεται και θα κανει το τελικο χτενισμα και οργανωση.
Απο οτι φαινεται 3 5αδες θα ειναι παρων για 18 και αλλες 3 5αδεσ για 21 Απριλη.

george-k1 26-01-2012 12:43

NIKO ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΒΑΛΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ(ΑRKAS).
EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ..!!!

Fuji 26-01-2012 13:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 584556)
2. vpentza :

18/04 .................
19/04 Σιμωνόπετρα
20/04 .................
21/04 .................

Η ομάδα αποτελείται από:

α. vpentza
β. siranxaz
γ. kostax
δ. .......?
ε. .......?

Βασίλη, η 5άδα σου θα συμπληρωθεί σιγά - σιγά. Αν δεν έχεις κάνει σήμερα κάποια επαφή, προσπάθησε αύριο αν μπορείς να κλείσεις και τις υπόλοιπες μέρες σου.

Κι όπως είδες, ανοίγει μέτωπο και προς την Νοτιο-ανατολική πλευρά, με την Φιλοθέου που προωθεί ο Βαγγέλης (evan400f), oπότε παίζει και αυτή, και σε συννενόηση με την ομάδα του Arka, να πετύχετε την ίδια ημ/νία και να 'στε παρέα. ;)

Έχουμε δηλαδή:

- Δοχειαρίου, ή
- Γρηγορίου, ή
- Διονυσίου, ή
- Αγίου Παύλου, ή
- Nέα Σκήτη, ή
- Σκήτη Αγίας Άννης, ή
- Κουτλουμουσίου, ή
- Φιλοθέου.

Δες τι ημ/νίες έχουν πετύχει οι άλλες πεντάδες, και συντονίζεσαι ώστε να έχετε κοινές διανυκτερεύσεις. Μπήκαν σε έναν δρόμο τα πράγματα, και είναι πιο ξεκάθαρα. ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:47.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!