GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Club ''σκασμενων'' αναρτησεων..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=27566)

chstathis 22-01-2013 21:12

Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....

Παιδες τη προεδρια μαλλον την διεκδικω εγω... Εσκασε η πισω αναρτηση για δευτερη φορα , η πρωτη φορα αλλαχθηκε 17/1/11. Ελπιζω να μου την αλλαξουν στην εγγυση και αυτη τη φορα με wp......

George_B 23-01-2013 16:16

Ευχαριστω για τη κατανοηση παιδια ! Ευχομαι να μην τραβηξει κανενας το πακετο το δικο μου !!! :u57:

Trigger 01-02-2013 23:34

Επιστρέφω μετά από μία εβδομάδα με νέα... Λοιπόν πήρα τη μηχανή σήμερα αλλά δυστυχώς το αμορτισέρ αντικαταστάθηκε με Showa :u57:
Το μόνο θετικό που βλέπω στην υπόθεση είναι οτι σαν ανταλλακτικό έχει δυο χρόνια εγγύηση!Η μόνη επιβάρυνση ήταν αυτή της τοποθέτησης στα 41€. Δεν θέλω να το πιστεύω αλλά φοβάμαι οτι θα παραμείνω μέλος του thread...:mad: Δεν ξέρω αν μετράει αλλά αφού έφυγα από το εξουσιοδοτημένο που δεν είχα ξαναπάει πέρασα από γνωστό εξειδικευμένο συνεργείο όπου είδαμε στο διαγνωστικό οτι δεν είχαν σβήσει το alarm του zfe.

Ακιs 02-02-2013 00:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Trigger ( 836407)
Επιστρέφω μετά από μία εβδομάδα με νέα... Λοιπόν πήρα τη μηχανή σήμερα αλλά δυστυχώς το αμορτισέρ αντικαταστάθηκε με Showa :u57:
Το μόνο θετικό που βλέπω στην υπόθεση είναι οτι σαν ανταλλακτικό έχει δυο χρόνια εγγύηση!Η μόνη επιβάρυνση ήταν αυτή της τοποθέτησης στα 41€. Δεν θέλω να το πιστεύω αλλά φοβάμαι οτι θα παραμείνω μέλος του thread...:mad: Δεν ξέρω αν μετράει αλλά αφού έφυγα από το εξουσιοδοτημένο που δεν είχα ξαναπάει πέρασα από γνωστό εξειδικευμένο συνεργείο όπου είδαμε στο διαγνωστικό οτι δεν είχαν σβήσει το alarm του zfe.

Καλυτερα θα ηταν σαφως να σου βαζανε wp,αλλα δες τουλαχιστον την καλη πλευρα.....οτι δεν πληρωσες ενα σκασμο λεφτα και εχεις 2 χρονια εγγυηση ακομα...;)

Trigger 02-02-2013 10:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 836473)
Καλυτερα θα ηταν σαφως να σου βαζανε wp,αλλα δες τουλαχιστον την καλη πλευρα.....οτι δεν πληρωσες ενα σκασμο λεφτα και εχεις 2 χρονια εγγυηση ακομα...;)

Σίγουρα, γι'αυτό άλλωστε είπα οτι είναι το μόνο θετικό η εγγύηση. Απλά εγώ από τη μεριά μου την αντικατάσταση αυτή τη θεωρώ ένα εισητήριο μπλεξίματος στο ίδιο πρόβλημα αργότερα με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει. Αν σκεφτείς οτι μέχρι τώρα πήγαινα ταξίδι χωρίς να το σκέφτομαι ενώ τώρα,που αντικαταστάθηκε με το ίδιο προβληματικό προϊόν, θα φοβάμαι μη τυχόν ξανασκάσει και είμαι στο πουθενά...

aeriko 02-02-2013 12:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Trigger ( 836633)
Σίγουρα, γι'αυτό άλλωστε είπα οτι είναι το μόνο θετικό η εγγύηση. Απλά εγώ από τη μεριά μου την αντικατάσταση αυτή τη θεωρώ ένα εισητήριο μπλεξίματος στο ίδιο πρόβλημα αργότερα με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει. Αν σκεφτείς οτι μέχρι τώρα πήγαινα ταξίδι χωρίς να το σκέφτομαι ενώ τώρα,που αντικαταστάθηκε με το ίδιο προβληματικό προϊόν, θα φοβάμαι μη τυχόν ξανασκάσει και είμαι στο πουθενά...

κατ αρχάς δεν ξέρεις αν και το συγκεκριμένο ανταλλακτικό που σου έβαλαν είναι "παρτσαλό", μπορεί να έχουν αλλάξει την παρτίδα. Σε μένα αντικατέστησαν-άκουσον άκουσον- την μπροστινή ανάρτηση εδώ και 1 1/2 χρόνια πάλι με showa και να χτυπήσω ξύλο όλα καλά. Εν ολίγοις, δες την θετική πλευρά του θέματος.

saitman 02-02-2013 20:09

του 2004 με 50000 χλμ!!αλλος για την βαρκα μας!!

ΑΝΤΩΝΗΣ 06-02-2013 17:38

REK 05-04-2013 11:17

χαιρετω το εκλεκτο club..:D

στο οποίο απο σήμερα ανήκω και εγώ..

μετά απο 65.000 χλμ μεικτής χρήσης(χώμα & άσφαλτο) μοντέλο 2008

για να δουμε τι θα κάνουμε απο εδώ και σήμερα..:cool:

dtz 05-04-2013 12:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από REK ( 875580)
χαιρετω το εκλεκτο club..:D

στο οποίο απο σήμερα ανήκω και εγώ..

μετά απο 65.000 χλμ μεικτής χρήσης(χώμα & άσφαλτο) μοντέλο 2008

για να δουμε τι θα κάνουμε απο εδώ και σήμερα..:cool:

δε λες πάλι καλά, που τώρα που το έπαθες, μπορείς να κάνεις test ride με όλες τις πιθανές επιλογές :D:D

Wilbers θες υπάρχει, Touratech θες υπάρχει, Ohlins θες υπάρχει

κάντα βόλτα όλα, να δεις ποιό σου αρέσει, και μετά βάλε Ohlins :ye32::ye32:

Υ.Γ. Δες τώρα τι θα γίνει από κάτω ... :D:D:D:D:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!