GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Xenon 1200gs (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=10104)

Arkas 24-03-2010 12:57

Απάντηση: Xenon 1200gs

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από novo ( 140417)
Δημητρη,

Πρωτα πρωτα, νομιζω πως το φαναρι καθε οχηματος ειναι συνδιασμος καθρεφτη λαμπας και κρυσταλου. Μπορεις να μου απαντησεις σε παρακαλω αν ο καθρεφτης των μοτοσυκλετων μας ο οποιος εχει σχεδιαστει για αλλου τυπου λαμπας ειναι και καταληλος για λαμπες τυπου HID?

Μονος σου λες πως ειναι παρανομα, να προσθεσω οτι ειναι παρανομα και σε αλλες χωρες οχι μονο στην Ελλαδα. Γιατι αραγε?
Αν αυτο δεν σ' ενοχλει και με προσχημα οτι φωτιζουν καλυτερα αλλα ελα μωρε τωρα και τι εγινε που οι αλλοι τ' απαγορευουν, βαλε και οτι προβολεα θες απανω στ' οχημα σου ακομα κι απο αντιαεροπορικο, αρκει να φωτιζει καλυτερα και να βλεπεις καλυτερα.
Υπαρχουν για μοτοσυκλετες παρα πολυ δυνατα φωτα (απευθυνονται κυριως σε μοτοσυκλετες εντουρο και χρηση σε νυχτερινους αγωνες, σε δρομους φυσικα που δεν κυκλοφορουν αλλα οχηματα και κανουν την νυχτα μερα στην κυριολεξια) αλλα δεν ειναι street legal. Ειναι κι αυτα HID φυσικα. Αν θες σου στελνω και σενα και σε οποιον αλλον ενδιαφερεται τους προμηθευτες γιατι οπως λες ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος το τι θα βαλει στο οχημα του.

Απλα επετρεψε μου να μην ακολουθω αυτη την λογικη του στυλ, o καθενας βαζει οτι θελει στ' οχημα του, που λες στο 5ο συμπερασμα σου και να καθοριζει ο καθενας απο μας κατα την κριση του τους κανονισμους ασφαλειας, γιατι υπαρχουν και καποια ορια τα οποια εχουν καθοριστει σε καθε ευνομουμενη κοινωνια και κατα την γνωμη μου καλο θα ηταν να τ' ακολουθουμε κι οχι να τα καταπατουμε και να τα φερνουμε καθε φορα εκει που μας βολευει.

Μη μου βάζεις ιδέες!!!:sm7:

ace_gln 24-03-2010 13:00

εγω εβαλα και τις 2 σκαλες .. η μικρη ειναι απιθανη ... η μεγαλη , μεχρι να παρει μπρος , λογω φυσιολογικης καθυστερησης ... εχεις χασει τη στροφη , το εμποδιο ή ο,τι αλλο φανει μπροστα σου σε επαρχιακο στενο δρομο χωρις φωτα ...
Η γνωμη μου , βαλε τη μικρη και κρατα spare τη μεγαλη για οταν καει αν καει η μικρη σκαλα !!
οταν και αν χρειαστεις μεγαλη σκαλα θα την εχεις 10' αργοτερα απο οταν την χρειαστεις ... οσο και αν τα εχεις 'ζεστανει'

η δικη μου αποψη με ολο το σεβασμο προς τους πιο εμπειρους και παντα καλοπροαιρετα...

novo 24-03-2010 13:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 140419)
Μη μου βάζεις ιδέες!!!:sm7:

Γιατι οχι? :sm7:

novo 24-03-2010 13:52

Οπως ειπες κι εσυ Δημητρη, κουβεντα κανουμε, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουμε, ουτως ή αλλως μεσα απο διαφωνιες προαγεται ο διαλογος.
Ο καθενας βαζει οτι θελει, εσυ βαλε HID κι ασε με εμενα στα σκοταδια :sm7:

Δεν θα τσακωθουμε και για τα φωτα τωρα :)

philipe 24-03-2010 13:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ace_gln ( 140420)
εγω εβαλα και τις 2 σκαλες .. η μικρη ειναι απιθανη ... η μεγαλη , μεχρι να παρει μπρος , λογω φυσιολογικης καθυστερησης ... εχεις χασει τη στροφη , το εμποδιο ή ο,τι αλλο φανει μπροστα σου σε επαρχιακο στενο δρομο χωρις φωτα ...
Η γνωμη μου , βαλε τη μικρη και κρατα spare τη μεγαλη για οταν καει αν καει η μικρη σκαλα !!
οταν και αν χρειαστεις μεγαλη σκαλα θα την εχεις 10' αργοτερα απο οταν την χρειαστεις ... οσο και αν τα εχεις 'ζεστανει'

η δικη μου αποψη με ολο το σεβασμο προς τους πιο εμπειρους και παντα καλοπροαιρετα...

Σε εμένα ανάβει αρκετά γρήγορα η μεγάλη.Να αλλάξεις ενυσχιτή και όλα θα διορθωθούνε.Για το στράβωμα δεν έχω κανένα πρόβλημα(ούτε οι απέναντι:sm7:).Τα έχω ρυθμίσει σωστά και δεν στραβώνουν καθόλου.Έβαλα και τον αδερφό μου να έρχεται απέναντι με αμάξι και τα τσέκαρα και είναι ΟΚ !!!!

Arkas 24-03-2010 14:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από novo ( 140440)
Οπως ειπες κι εσυ Δημητρη, κουβεντα κανουμε, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουμε, ουτως ή αλλως μεσα απο διαφωνιες προαγεται ο διαλογος.
Ο καθενας βαζει οτι θελει, εσυ βαλε HID κι ασε με εμενα στα σκοταδια :sm7:

Δεν θα τσακωθουμε και για τα φωτα τωρα :)

Ρε συ Μιχάλη, έλα στον καφέ το βράδυ να τα πούμε κι από κοντά!:):)

novo 24-03-2010 15:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 140457)
Ρε συ Μιχάλη, έλα στον καφέ το βράδυ να τα πούμε κι από κοντά!:):)

Την επομενη βδομαδα Δημητρη γιατι για σημερα εχω κανονισει

Arkas 24-03-2010 15:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από novo ( 140515)
Την επομενη βδομαδα Δημητρη γιατι για σημερα εχω κανονισει

:sm8:

gandreas 05-04-2010 01:52

Τελικά αγόρασα ένα σετ για τα 2 φανάρια 170 ευρώ και το έβαλα μόνος μου:D. Πολύ ποιο εύκολο απ΄ότι φανταζόμουν και από φώς άντε για:p. Για την μεγάλη σκάλα τώρα θα δω τι μπορώ να κάνω γιατί αργεί στο σινιάλο.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 05-04-2010 02:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 144546)
Τελικά αγόρασα ένα σετ για τα 2 φανάρια 170 ευρώ και το έβαλα μόνος μου:D. Πολύ ποιο εύκολο απ΄ότι φανταζόμουν και από φώς άντε για:p. Για την μεγάλη σκάλα τώρα θα δω τι μπορώ να κάνω γιατί αργεί στο σινιάλο.

Μεγειά μεγειά ....:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:13.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!