![]() |
Απάντηση: Xenon 1200gs
Απόσπασμα:
|
εγω εβαλα και τις 2 σκαλες .. η μικρη ειναι απιθανη ... η μεγαλη , μεχρι να παρει μπρος , λογω φυσιολογικης καθυστερησης ... εχεις χασει τη στροφη , το εμποδιο ή ο,τι αλλο φανει μπροστα σου σε επαρχιακο στενο δρομο χωρις φωτα ...
Η γνωμη μου , βαλε τη μικρη και κρατα spare τη μεγαλη για οταν καει αν καει η μικρη σκαλα !! οταν και αν χρειαστεις μεγαλη σκαλα θα την εχεις 10' αργοτερα απο οταν την χρειαστεις ... οσο και αν τα εχεις 'ζεστανει' η δικη μου αποψη με ολο το σεβασμο προς τους πιο εμπειρους και παντα καλοπροαιρετα... |
Απόσπασμα:
Γιατι οχι? :sm7: |
Οπως ειπες κι εσυ Δημητρη, κουβεντα κανουμε, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουμε, ουτως ή αλλως μεσα απο διαφωνιες προαγεται ο διαλογος.
Ο καθενας βαζει οτι θελει, εσυ βαλε HID κι ασε με εμενα στα σκοταδια :sm7: Δεν θα τσακωθουμε και για τα φωτα τωρα :) |
Απόσπασμα:
Σε εμένα ανάβει αρκετά γρήγορα η μεγάλη.Να αλλάξεις ενυσχιτή και όλα θα διορθωθούνε.Για το στράβωμα δεν έχω κανένα πρόβλημα(ούτε οι απέναντι:sm7:).Τα έχω ρυθμίσει σωστά και δεν στραβώνουν καθόλου.Έβαλα και τον αδερφό μου να έρχεται απέναντι με αμάξι και τα τσέκαρα και είναι ΟΚ !!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Την επομενη βδομαδα Δημητρη γιατι για σημερα εχω κανονισει |
Απόσπασμα:
|
Τελικά αγόρασα ένα σετ για τα 2 φανάρια 170 ευρώ και το έβαλα μόνος μου:D. Πολύ ποιο εύκολο απ΄ότι φανταζόμουν και από φώς άντε για:p. Για την μεγάλη σκάλα τώρα θα δω τι μπορώ να κάνω γιατί αργεί στο σινιάλο.
|
Απόσπασμα:
Μεγειά μεγειά ....:D |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!