![]() |
Απάντηση: λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος
Τουμπανο το εργαλειο....:sm8:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
...καλά καλά δεν το έχω αποφασίσει και να προγραμματίζω την επόμενη ????? |
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
1.Τέτοια ποσταρίσματα :sm7:δεν μπορείς να τα αφήνεις να σε προσπερνάνε χωρίς να τα τιμάς ! 2. Υπάρχουν κάποιοι "παλιοχαρακτήρες":p στην παρέα σας (βλ. Χατζηλίας, Αλέξης κλπ) !! 3. Κάποιος θα κάνει το τραπέζι :D, ο οποίος το χρωστάει καθώς παντρεύεται οσονούπω ;)!! (Σταματία που είσαι;;) 4. Έχουν υπάρξει φήμες για κάτι κεφτεδάκια !! :) 5. Τα παιδιά από την Πάτρα είναι καταπληκτικά!! 6. Η διαδρομή και ο προορισμός είναι εγγύηση!! 7. Έχω αρχίσει ήδη την προετοιμασία να πάρω "εξοδόχαρτο" από την κυρία μου;)!! ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!! με θέλετε;;;; |
Απόσπασμα:
όταν οδηγάς τη μοτό σου, έχεις ...μυγάκια στα δόντια ?????;) |
Να απαντήσω εγώ; Ναι έχει γιατί του καθαρίζουνε τα δόντια από τα κοψίδια:) Νομίζω όλοι οι καλοί χωράνε.
|
Απόσπασμα:
τα μυγάκια στα δόντια αποδεικνύουν ότι οδηγάει χαμογελαστός άρα ταιριάζει στη παρέα.....:D:D:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Υπάρχουν κάποιοι "παλιοχαρακτήρες":p στην παρέα σας (βλ. Χατζηλίας, Αλέξης κλπ) !!
Σηκοφαντίες. 3. Κάποιος θα κάνει το τραπέζι :D, ο οποίος το χρωστάει καθώς παντρεύεται οσονούπω ;)!! (Σταματία που είσαι;;) Κι άλλες σηκοφαντίες. Πολλές σηκοφαντίες...!! Θα σας κρατάω παστέλια.... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:36. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!