![]() |
Απάντηση: Αυτό τι είναι στις 19/5/10;
Απόσπασμα:
Τωρα ειμαι Περαμα....γειτονα μου.....:sm2: |
Απόσπασμα:
ενιοτε κανουμε και τριο...!;) |
Απόσπασμα:
Διαχρονικα, αειθαλη και πολλα αλλα!! αυτο να το δεχθω με πολλους επαινους!! τιποτε απο αυτα δεν ισχυει για κανεναν γιαπωνεζο!! Μάλιστα, σωστο σωστότατον!!!!!!!! Αλλο αυτο ομως και άλλο ολα τα παραπανω που γραφονται!!!!! |
Απόσπασμα:
http://i928.photobucket.com/albums/a...8-6-10/a07.jpg μετα απο 3 χρονια......ουτε αερα στα λαστιχα δεν ζηταει:D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εσυ δεν βρηκες συζυγο...τον πρωτο αριθμο του λαχειου βρηκες Ντινόπουλε!! Πιστεψε με!!!!;):) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζει.....;) το ενα ειναι οτι την γυναικα την φτιαχνει...ΔΕΝ την βρισκει:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τους Βαραντερομανια,αστο καλυτερα Γιωργο,ξερεις ποσοι πηγανε στην Πανελληνια......!!!..;) Αυτο που εσυ αρνησε να καταλαβεις ειναι το εξης. Καποιοι σαν εσενα,δινουν βαρος στο θεμα''απροβληματιστο οχημα''. Καποιοι σαν εμενα,δινουν βαρος στο Joy Machine,την ευχαριστηση,τον χαρακτηρα,την αισθηση..και ας ερθει και κανενα προβλημα...;) Λεφτας δεν ειμαι,αλλα ανταλλασω την ''σιγουραντζα''με την αισθηση. Το οτι ειμαι Αλφα-ρεμεος...λεει πολλα!!! Το Βαραντερο μου εχει 44000χλμ και ειναι ΒΑΡΚΑ,αναρτησεις για παπι εχει. Ελα μη ξεκατινιαστουμε σε ξενο χωραφι....πολλα ειπαμε :rolleyes::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!