GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Μου τη δίνει που ..... (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=52)
-   -   59 euro για να φουλάρω την Adventure ???? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12610)

Mammoth 24-07-2010 14:11

Απάντηση: 59 euro για να φουλάρω την Adventure ????

για αυτο το λογο πιστευω πρεπει να υπαρχει το γνωστο παπι-εργατης για εντος πολης και οι μοτο μονο για εκτος.
ακουσα σε μια συζητηση για καταργηση τελων κυκλοφοριας σταδιακα,αλλα η βενζινη 2 ευρω.

και μη χειροτερα..

taksidiotis 30-07-2010 18:33

δυστυχως η βενζινη θα φτασει τα 2 ευρω.και θα τα ξεπερασει κιολας.εχουμε φτασει σε μια κατασταση που πραγματικα μας πιεζει.

jarhead 30-07-2010 18:36

Και εμεις οι καταναλωτες αμα ειμαστε αρκετα εξυπνοι και δεν βαλουμε βενζινα για μια εβδομαδα συνεχομενα, τοτε οχι θα παραμεινει στην ιδια τιμη αλλα και θα αναγκαστουν να κατεβει.Μην φερομαστε μοιρολατρικα......

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 03-08-2010 08:37

Για τα αυτοκίνητα έχετε σκεφθεί τη λύση του γκαζιού; Έχω φίλο μηχανικό που βάζει γκάζι στα αυτοκίνητα και κάνει χρυσές δουλειές. Ειδικά στα μεγάλου κυβισμού. Η τιμή για ένα μεσαίο 16000cc είναι γύρω στα 1600 γιούρα. Οι μηχανόσαυροι του forum τι λένε;;;

diomiles 03-08-2010 09:11

Επειδή το έχω ψάξει λίγο, το γκάζι είναι μία πολύ καλή λύση με την προυπόθεση ότι ΄δεν θα μπούν φόροι και σε αυτό.Το κόστος χρήσης-μετακίνησης είναι ακριβώς τα μισά.Απλά όσοι ξέρουν μου λένε να περιμένω λίγο διότι το κόστος εγκατάστασης είναι ακόμη ακριβό όταν στήν βουλγαρία η ίδια ακριβώς δουλειά με τα ίδια υλικά κοστίζει απο 400 εως 600 ευρω.Στα σύγχρονα αυτοκίνητα (injection) μπαίνει το τύπου 5 που εκτός των άλλων σε μερικές περιπτώσεις ανεβάζει 2 με τρία άλογα.Το αυτοκίνητο λειτουργει υβριδικά δηλαδη παίρνει μπροστά με βενζίνη και μετά απο λίγο μόλις ανεβάσει θερμοκρασία γυρναει μόνο του σε γκάζι.Τώρα όσον αφορά την ασφάλεια σε δοκιμές συγκρουσης και διαρροής που έχουν κάνει οι ιταλοί ,το έχουν βγάλει κατα πολύ πιο ασφαλές απο την βενζίνα.Επίσης έχουν ζητήσει αδεια διανομής αερίου πολλά βενζινάδικα -πρατήρια ανα την Ελλάδα.

Gazi 03-08-2010 10:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 183605)
Χθες φουλάρισα την μοτό .....

Δεν πίστευα στ' αυτιά μου, όταν στο ταμείο μου πέρασαν στην πιστωτική 58.70 € .... :(

Επειδή συνηθίζω ή μάλλον συνήθιζα - γιατί αυτή είναι η τελευταία φορά,

να φουλάρω όλα μου τα οχήματα με 100άρα,

το ποσόν, έχει γίνει πια δυσβάσταχτο ....

Όχι πως είναι οικονομικότερη (όχι φθηνότερη) η 95άρα .... :(

Σ' αυτήν την περίπτωση,

το φουλάρισμα θα μου στοίχιζε 47.50 € .... ποσόν καθόλου ευκαταφρόνητο ....

Ας ελπίσουμε ή μάλλον ας ευχηθούμε,

να μην αυξηθεί άλλο η τιμή της βενζίνης,

γιατί τότε ..... θα πρέπει να ξεχάσουμε τις βόλτες με μοτό,

μιας και με το αυτοκίνητο, τις έχουμε ξεχάσει ήδη .... :(

Νικόλα μου,έλα και στην Κρήτη μια βολτούλα να δεις την τιμή της βενζίνης......Πληρώνουμε την απλή πιο ακριβά και από την 100αρα στην Αθήνα!!!!

.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 183820)
κλειδωστε τα ολα......:cool::cool::cool:
αν περιοριστει η καταναλωση,θα παθουν μεγαλη οικονομικη καταστροφη....:mad:

Συμφωνώ απόλυτα!!Καθιερώστε μία μόνο μέρα για αγορά βενζίνης στα οχήματα σας!!Για παράδειγμα κάθε Τετάρτη!Τί θα γίνει....Κάντε το και θα καταλάβετε!!
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Mammoth ( 188800)
για αυτο το λογο πιστευω πρεπει να υπαρχει το γνωστο παπι-εργατης για εντος πολης και οι μοτο μονο για εκτος.
ακουσα σε μια συζητηση για καταργηση τελων κυκλοφοριας σταδιακα,αλλα η βενζινη 2 ευρω.

και μη χειροτερα..

Παπάκι ή Σκουτεράκι είναι η καλύτερη λύση για την πόλη!!!Συμφωνώ!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 191288)
δυστυχως η βενζινη θα φτασει τα 2 ευρω.και θα τα ξεπερασει κιολας.εχουμε φτασει σε μια κατασταση που πραγματικα μας πιεζει.

Βενζινάς είσαι???

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 191292)
Και εμεις οι καταναλωτες αμα ειμαστε αρκετα εξυπνοι και δεν βαλουμε βενζινα για μια εβδομαδα συνεχομενα, τοτε οχι θα παραμεινει στην ιδια τιμη αλλα και θα αναγκαστουν να κατεβει.Μην φερομαστε μοιρολατρικα......

Σωστός!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ ( 192874)
Για τα αυτοκίνητα έχετε σκεφθεί τη λύση του γκαζιού; Έχω φίλο μηχανικό που βάζει γκάζι στα αυτοκίνητα και κάνει χρυσές δουλειές. Ειδικά στα μεγάλου κυβισμού. Η τιμή για ένα μεσαίο 16000cc είναι γύρω στα 1600 γιούρα. Οι μηχανόσαυροι του forum τι λένε;;;

Είχα γκάζι στην Ιταλία που ζούσα!Συμφέρει πραγματικά!Βέβαια,εξαρτάται και τα μελλοντικά σχέδια για την φορολόγιση και του γκαζιού στην Ελλάδα!!Προβλέπω να το κάνουν και αυτό ασύμφορο!!!!

panGS 05-08-2010 02:00

Ενα έχω να πω.....αυτοί οι τύποι που βάζουν τους φόρους στην βενζίνη και έχει ξεφύγει, δεν την πληρώνουν στα υπουργικά τους αυτοκίνητα...
ΕΜΕΙΣ τους την πληρώνουμε και αυτή...

ΝεύραΝεύραΝεύρα

ntinopoulos 05-08-2010 08:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gazi ( 192927)
Συμφωνώ απόλυτα!!Καθιερώστε μία μόνο μέρα για αγορά βενζίνης στα οχήματα σας!!Για παράδειγμα κάθε Τετάρτη!Τί θα γίνει....Κάντε το και θα καταλάβετε!!

Παπάκι ή Σκουτεράκι είναι η καλύτερη λύση για την πόλη!!!Συμφωνώ!!

Βενζινάς είσαι???

Σωστός!!

Είχα γκάζι στην Ιταλία που ζούσα!Συμφέρει πραγματικά!Βέβαια,εξαρτάται και τα μελλοντικά σχέδια για την φορολόγιση και του γκαζιού στην Ελλάδα!!Προβλέπω να το κάνουν και αυτό ασύμφορο!!!!

θα λενε απο μεσα τους "βαλτε μ****** γκαζι και θα σας φτιαξουμε καλα εμεις"!:sm7:

...και μετα αντε αλλαξε το παλι σε βενζινη!:sm7:

ace_gln 05-08-2010 10:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 183800)
αν είναι επαγγελματικό μηχάνημα δεν σε συμφέρει να είναι diesel?
όχι ότι θα το σώσεις και πολύ..:hmmm:

απο τα δικά μου τώρα,τι να πω...
το μεγάλο τρακτέρ για να γεμίσει πετρέλαιο θέλει,380 ευρώ:hmmm:

το σκαφος του σκι δεν εχει την ιδια δυναμη με τη βενζινη ... ακυρο το diesel ...
τα φορτηγα μου γεμιζουν με 600 € ... θα πονεσουμε πολυ ...

REK 16-08-2010 14:43

οι τιμές της βενζίνης είναι πλέον εκτος πραγματικότητας..95αρα και βλέπουμε...είναι πάντως πολυ πιθανο να φτάσει τα 2€/lt απο 1.1.2011...:yz

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:00.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!