GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12931)

Xarleas 30-07-2010 12:30

Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 191062)
:sm8::sm8:

Λυπάμαι αλλά ΌΛΑ αυτά που γράφει το κείμενο ΘΑ ΤΑ ΖΉΣΕΙΣ...:yz:yz

ace_gln 30-07-2010 13:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 191092)
Επισης και σε συνεχεια του παραπανω, για μια μεταφορα οπωροκηπευτικων απο την κρητη ¨η οπουδηποτε αλλου (ακομα κα απο τον Μαραθωνα) απαιτεριται μεταφορα με φορτηγο!! Ετσι η ντοματα φτανει στην λαικη και την αγοραζουμε εμεις οι πληβειοι με 1.3-1,5 ευρο το κιλο! Ομοιως και τα υπολοιπα οπωροκηπευτικα!!!

ολοι ξερετε οτι υπηρετω την ναυτιλια και ειδικα τα Κρουαζιεροπλοια, τα οποια ΔΕΝ ψωνιζουν (καλοκαιριατικα) ντοματες και οπωεροκηπευτικα απο την ελλαδα αλλα απο την Γερμανια και το Βελγιο!!!!!! Ναι απο εκει!!! Ερχονται 40αρες νταλικες ψυγεια με οπωροκηπευτικα απο την Β.Ευρωπη!!!
Στα τιμολογια τα οποια περνανε απο ενδελεχη ελεγχο απο το Τελωνειο και γνωστοποιειται η παραδοση του φορτιου στην τελωνειακη αρχη της χωρας απο οπου ξεκινησε το φορτιο και εξεδωσε τα σχετικα χαρτια (Τ1,Τ2 για τους γνωστες)!! Αρα δεν αμφισβητειται η εγκυροτητα τους!!

ξερετε ποσο τιμουνται οι ΑΡΙΣΤΗς ΠΟΙΟΤΗΤΑς ντοματες το κιλο? 0.40Ε ΤΟ ΚΙΛΟ!!!! Ξερετε ποσο τιμαται το εμφιαλωμενο νερο ελληνικης παραγωγης και διασημο στην ελλαδα? 0.60 το 1,5 λιτρο!!
Στα προιοντα αυτα δεν υφισταται η αδασμολογηση διοτι ειναι φρεσκα προιοντα και στις χωρες απο οπου προερχονται δεν μπαινουν φοροι οπως π.χ στα ποτα και τα τσιγαρα!!!!

Παμε παρακατω, γνωριζετε την προελευση των παραπανω ντοματων? να σας πω..........Κρητη!! Των νερων? απο Β.Ελλαδα!!!
Να μην πω για ροδακινα, σταφυλια και αλλα!!!

Και ερωτω, εφυγαν τα προιοντα απο ελλαδα (με φορτηγο TIR, αλλα ΕΝΑ φορτηγο) και πηγαν γερμανια, ξεφορτωθηκαν σε ψυγεια και μεταφορτωθηκαν σε άλλη Γερμανικη νταλικα (ΜΙΑ) και γυρισαν στην ελλαδα ΜΕ ΑΥΤΕς ΤΙ ΤΙΜΕΣ!!! ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? Να σας πως εγω, αλλο απο κρητη μεχρι αθηνα να μετεχουν 5 νταλικες (μεσσαρας=Ηρακλειο-λαχαναγορα-λαικη) κι αλλο ΜΙΑ!!!!

Ερωτησεις?????

Σημ. Γιαυτο μην προσπαθουν να ΜΕ πεισουν για το δικαιο των αιτηματων τους!!!

φιλε george , να σου δωσω ενα παραδειγμα για συγκεκριμενο δρομολογιο φιαλες νερων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ σε παλετες , το οποιο κοροιδευαμε με 2 επαγγελματιες οδηγους , ξεκιναγε απο τη θεσσαλονικη , εφτανε σχηματαρι και επειτα επεστρεφε στη λαμια και τον βολο . Και λεω εγω τωρα ... πως να μην κοστιζει παραπανω απο οσο πρεπει να κοστισει ??? και λεω εγω τωρα ... τι δουλεια εχει ο αυτοκινητισης να ασχοληθει με το γιατι να 'βολταρουν' τα νερα σε ολη την Ελληνικη επικρατεια ???? Για ποιο λογο να μπλεξει ο αμοιρος με το ξεπλυμα χρηματος που τα μεγαλα κεφαλια κανουν ?? γιατι να τον ενδιαφερει ?? μονο την τιμη καθοριζει και το επαγγελμα ειναι κορεσμενο ηδη , ετσι ωστε να εχει την επιλογη της καλυτερης προσφορας , ετσι δεν ειναι ??

φιλε george p εχω πολλα τετοια παραδειγματα να σου δωσω και πολλα να πω αλλα δυστυχως δεν εχω χρονο ... ουτε θα ασχοληθω με ενα επαγγελμα το οποιο ειναι νεκρο ... ουτε με τους σιχαμενους συνδικαλιστες ... ουτε με την κυβερνηση μας η οποια ειναι οτι να'ναι εδω και χρονια ...

λυπαμαι αλλα το κερδος μας οικογενειακως ηταν το χρονο που περασε - 7000 € , οχι μειων 7000 απο περυσι ... αλλα ο τζιρος μας αΠΟ τα ΔΧ σε σχεση με τα εξοδα μας ηταν 7000 μικροτερος ... συμπεριλαμβανομενων leasing , πετρελαιων , μισθων , διοδιων , συνεργειων , τεβε , ικα κτλ ...

οι γονεις μου επιβιωνουν απο το εμποριο!!!

οσο για τις αδειες ... αγοραστηκαν στην τιμη των 85000 και 90.000 € οι δυο τελευταιες και στα 20.000.000 δρχ η πρωτη . δεν με ενδιαφερει αν δωθηκαν δωρεαν ή οχι , ειμαι σιγουρος πως απο καποιο σημειο και μετα δεν δινονταν δωρεαν και θα ενημερωθω για να ενημερωσω και ολους εμας για την ακριβη τιμη της απο το υπουργειο .

δικιο εχουν ... δεν εχουν αδικο ... δουλευουν για να τα βγαλουν , δεν κλεψαμε ποτε κανενα , τουλαχιστον σε προσωπικο επιπεδο , δεν ειμασταν ποτε φοροφυγαδες ...

δεν απολογουμαι ... συζητηση κανω ...

italos 30-07-2010 13:55

Aααα και σε ότι αφορά το ποστάρισμα μου για τις προεκλόγικές δεσμεύσεις/υποσχέσεις=ψέματα του ΠΑΣΟΚ , δεν άντεξα και το έκανα......σπατάλησα χρόνο για να απαντήσω σε κάποιους....όταν προκαλούμαι με αυτά που διαβάζω νοιώθω ότι πρέπει να απαντάω.....

Και ζητάω συγνώμη που η απάντηση ήταν καθαρά κομματική.....αναγκαστικά ήταν....γτ όταν ανεβαίνουν ποστ για κοινωνικές ομάδες ....και τα ποστ γίνονται πολιτικά ή κομματικα....ενώ εμείς μιλάμε για τις κοινωνικές αδικίες.....αναγκάζεσαι θέλοντας κ μη να απαντάς κομματικά και πολιτικά.....!!!

Αυτή τη στιγμή είναι πάνω το ΠΑΣΟΚ οπότε αναγκαστικά απαντάμε για την τώρα κυβέρνηση...αν ήταν πάνω το ΚΚΕ_ΝΔ κτλ κτλ θα απαντάγαμε στις πολιτικές αυτών των κομμάτων!!!

Έτσι λοιπόν δεν ήθελα να πάει το θέμα κομματικά....αλλά μιας και προκλήθηκα αναγκάστικα να ανεβάσω τα βιντεάκια που δείχνουν την κοροιδία που πούλησε το συγκεκριμένο κόμμα στο προεκλογικά στο λαό....και τι τελικά έκανε!!!

Captain_Andreas 30-07-2010 14:04

Άσπρα σκυλιά μαύρα σκυλιά, όλοι οι σκύλοι μια γενιά... Δεξιοί κι αριστεροί όλοι ίδιοι στο φαϊ... Κι εσύ καϋμένε Έλληνα και ξεπουλημένος, και κλεμμένος, και δαρμένος...

Νομίζω τα παραπάνω είναι η εικόνα της "μεταπολιτευτικής" Ελλάδος...

manro 30-07-2010 14:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 191017)
H αδεια Δ.Χ. δεν ειναι περιουσια κανενος ιδιωτη παρα μονον του εκδοτη της δηλαδη του κρατους!!! Και οποταν νομισει εκεινο οτι θελει την κανει την σκιζει, την παιρνει, την μασαει!!!)!!

Και να συμπληρώσω.Δεν έχω τίποτα με τπυς εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες φορτηγατζήδες.Δεν τους ξέρω άλλωστε. Αυτό που μου την δίνει είναι οτι κρατάνε μια Ελλάδα ακίνητη στα μέσα της τουριστικής περιόδου, σε μια εποχή που μας χρειάζεται το κάθε σέντσι του τουρίστα.

italos 30-07-2010 14:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manro ( 191150)
Και να συμπληρώσω.Δεν έχω τίποτα με τπυς εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες φορτηγατζήδες.Δεν τους ξέρω άλλωστε. Αυτό που μου την δίνει είναι οτι κρατάνε μια Ελλάδα ακίνητη στα μέσα της τουριστικής περιόδου, σε μια εποχή που μας χρειάζεται το κάθε σέντσι του τουρίστα.

Συμφωνω μαζί σου απόλυτα....αλλά γτ η κυβέρνηση επέλεξε την συγκεκριμένη στιγμή ....καταμεσης του καλοκαιριού να περάσει το νομοσχέδιο και δεν πήγαινε για νοέμβριο μεριά?? να γίνει και διαβούλευση και να γίνουν όλα ο####???

Ούτε εγώ τους ξέρω...δεν έχω κανέναν συγγενή....απλά για αυτούς καίγεται το σπίτι τους.....και το μέλλον τους....και ίσως αν δεν γίνει σωστά το άνοιγμα του επαγγέλματος και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας......δες πόσα μικρομάγαζα έχουν κλεισει για τα καρτελ 4-5 σοθπερμαρκετ......εκει έχεις δει μείωση τιμών??Άμα απλά ανοίξει η κυβέρνηση το επάγγελμα χωρίς τα εχέγγυα προβλέπεται να γίνει ένα καινούργιο καρτελ στις μεταφορές.....τα λευτά θα συσσορεύονται στο κάθε μεγαλοεπιχειρηματία.....και ίσως κ σε επιχειρήσεις πολυεθνικές που το χρήμα τους δεν θα μένει και στην Ελλάδα....

ace_gln 30-07-2010 14:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 191152)
Συμφωνω μαζί σου απόλυτα....αλλά γτ η κυβέρνηση επέλεξε την συγκεκριμένη στιγμή ....καταμεσης του καλοκαιριού να περάσει το νομοσχέδιο και δεν πήγαινε για νοέμβριο μεριά?? να γίνει και διαβούλευση και να γίνουν όλα ο####???

Ούτε εγώ τους ξέρω...δεν έχω κανέναν συγγενή....απλά για αυτούς καίγεται το σπίτι τους.....και το μέλλον τους....και ίσως αν δεν γίνει σωστά το άνοιγμα του επαγγέλματος και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας......δες πόσα μικρομάγαζα έχουν κλεισει για τα καρτελ 4-5 σοθπερμαρκετ......εκει έχεις δει μείωση τιμών??Άμα απλά ανοίξει η κυβέρνηση το επάγγελμα χωρίς τα εχέγγυα προβλέπεται να γίνει ένα καινούργιο καρτελ στις μεταφορές.....τα λευτά θα συσσορεύονται στο κάθε μεγαλοεπιχειρηματία.....και ίσως κ σε επιχειρήσεις πολυεθνικές που το χρήμα τους δεν θα μένει και στην Ελλάδα....

απλως το εκαναν τη συγκεκριμενη εποχη για να εχουν τις πλατες του υπολοιπου κοσμου ...και φυσικα πολυ καλα εκαναν. με πολιτικους εχουμε να κανουμε ... μας δουλευουν τοσα χρονια ... τους εχεις για χαζους ??

manro 30-07-2010 14:40

Εντάξει παιδιά.Αφήστε τους να ακινητοποιήσουν τα πάντα, να γίνουμε για άλλη μια φορά ρεζίλι διεθνώς και να δούμε που θα πάει ο τουρισμός του 2010.Και όταν θα κάνουμε ταμείο το φθινόπωρο/χειμώνα, να δούμε πως θα πληρωθούνε οι συντάξεις και πως θα πληρωθούνε οι δημίσιοι υπάλληλοι.Α και να μην ξεχάσω.Να δούμε που θα φτάσει η τιμή της ντοματούλας στη λαική άμα υποχρεωθούνε οι παραγωγοί να κουβαλάνε στην πλάτη την παραγωγή τους:hmmm:

vpentza 30-07-2010 14:45

Ακολουθούμε συγκεκριμένες εντολές προκειμένου να εισπράττουμε δόσεις για να πληρώνουμε όοοοολα αυτά τα λάθη αλλά και χιλιάδες άλλα που τα ξέραμε αλλά εθελοτυφλούσαμε λέγοντας έεεεεχει ο θεός.
Τώρα με το μαχαίρι στο λαιμό μας, οι δανειστές παίζουν τον ζουρνά και εμείς χορεύουμε....Γι' αυτούς δεν υφίστανται διαφορές μεταξύ χειμώνα/καλοκαίρι... τώρα πρέπει να δώσουν τις δόσεις, τώρα πρέπει να περάσουν τα μέτρα που ζητούν σαν προυπόθεση :hmmm::hmmm::hmmm:

italos 30-07-2010 14:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manro ( 191161)
Εντάξει παιδιά.Αφήστε τους να ακινητοποιήσουν τα πάντα, να γίνουμε για άλλη μια φορά ρεζίλι διεθνώς και να δούμε που θα πάει ο τουρισμός του 2010.Και όταν θα κάνουμε ταμείο το φθινόπωρο/χειμώνα, να δούμε πως θα πληρωθούνε οι συντάξεις και πως θα πληρωθούνε οι δημίσιοι υπάλληλοι.Α και να μην ξεχάσω.Να δούμε που θα φτάσει η τιμή της ντοματούλας στη λαική άμα υποχρεωθούνε οι παραγωγοί να κουβαλάνε στην πλάτη την παραγωγή τους:hmmm:

Έχεις απόλυτο δίκιο....πως θα πληρωθούνε οι συντάξεις όταν το τελευταίο τρίμηνο το ΙΚΑ έχει χάσει 150000 εισφορές υπαλλήλων που έχουν ήδη απολυθεί.....

Φαύλος κύκλος όλα τρελέ μου....κανείς δεν την θέλει την απεργία....πιστεψέ με ούτε οι ίδιοι που την κάνουνε!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:10.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!