GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Βοήθεια - συμπλέκτης!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13031)

kotskofi 05-09-2010 09:08

Απάντηση: Βοήθεια - συμπλέκτης!!!

Τελικά, για να κλείσω το θέμα, αλλάχθηκαν δίσκος-πλατό-χτένι (όπως προτείνει η BMW, προκειμένου να μου δώσουν εγγύηση 2 χρόνια για το σετ του συμπλέκτη), άξονας μετάδοσης, ρουλεμάν και τσιμούχες. Το κοστούμι πήγε 1000 ευρώ κατόπιν έκπτωσης από την Motion'n Style. Καλά να είμαστε, θα κάνουμε άλλα ταξίδια...Αυτό που με προβληματίζει, ένα μήνα μετά την επισκευή, έχοντας κάνει 2000 χλμ, είναι ότι με πρώτη και χαμηλές στροφές σε ανηφόρα αλλά και σε ξεκινήματα η μηχανή σαν να κομπιάζει στιγμιαία και μετά να φεύγει σαν να την σπρώχνουν. Στο συνεργείο που την πήγα μου είπαν ότι είναι οκ, συνήθισα την προηγούμενη σύμπλεξη-αποσύμπλεξη με προβληματικό συμπλέκτη και δεν δίνω αρκετό γκάζι. Η αλήθεια είναι ότι έχω μια μικρή φοβία, καθώς μου έχει σβήσει μερικές φορές αφού την έχω πάρει. υπάρχει περίπτωση να έχει τόση διαφορά στην αίσθηση πριν και μετά την επισκευή και να την πατάω εκεί;

Arkas 05-09-2010 12:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kotskofi ( 206320)
Τελικά, για να κλείσω το θέμα, αλλάχθηκαν δίσκος-πλατό-χτένι (όπως προτείνει η BMW, προκειμένου να μου δώσουν εγγύηση 2 χρόνια για το σετ του συμπλέκτη), άξονας μετάδοσης, ρουλεμάν και τσιμούχες. Το κοστούμι πήγε 1000 ευρώ κατόπιν έκπτωσης από την Motion'n Style. Καλά να είμαστε, θα κάνουμε άλλα ταξίδια...Αυτό που με προβληματίζει, ένα μήνα μετά την επισκευή, έχοντας κάνει 2000 χλμ, είναι ότι με πρώτη και χαμηλές στροφές σε ανηφόρα αλλά και σε ξεκινήματα η μηχανή σαν να κομπιάζει στιγμιαία και μετά να φεύγει σαν να την σπρώχνουν. Στο συνεργείο που την πήγα μου είπαν ότι είναι οκ, συνήθισα την προηγούμενη σύμπλεξη-αποσύμπλεξη με προβληματικό συμπλέκτη και δεν δίνω αρκετό γκάζι. Η αλήθεια είναι ότι έχω μια μικρή φοβία, καθώς μου έχει σβήσει μερικές φορές αφού την έχω πάρει. υπάρχει περίπτωση να έχει τόση διαφορά στην αίσθηση πριν και μετά την επισκευή και να την πατάω εκεί;

Αν πριν πατινάριζε ο συμπλέκτης και τώρα όχι,
σαφώς και θα έχει διαφορά!

jarhead 05-09-2010 12:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 194862)
Φίλε βλάβη επαναλαμβανόμενη παύει να είναι απλά μια βλάβη.
Με κούφανες με το βολάν … δηλαδή είχε βγει η μίζα και στην επανατοποθέτηση ο <<μάστορας>> έφαγε τις βόλτες και την άφησε να στραβοπατάει ;;;:mad:
Το πλατό έχει τόση φθορά που δεν παίρνει πλάνισμα ;
Το χτένι ;
Άξονα εννοείς της πρωτεύων μετάδοσης ;(ωχ !):yz
Νοέμβριο εννοείς 2009 και σε 10 μήνες έκανες 18.000 χλμ. Τι μοντέλο είναι η μηχανή ; Δηλαδή σε ποσά χρόνια έκανε τα 37.700 ;
Εάν έχεις χρόνο σου προτείνω λίγο ψάξιμο για ανταλλακτικά στο διαδικτυο ,μιλάμε για εκατοντάδες λιγότερα εύρο στο σύνολο της επισκευής .;)

Εγω παντως την πηρα με 35100 και τωρα μετα απο 4 μηνες εχει 43500!!!!

kotskofi 05-09-2010 14:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 206407)
Εγω παντως την πηρα με 35100 και τωρα μετα απο 4 μηνες εχει 43500!!!!

Ωραίος!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:02.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!