![]() |
Απάντηση: Προς Κορινθιους -- > Χανει Αερα το Μπροστινο Λαστιχο...
Απόσπασμα:
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, από τεχνικά θέματα δεν κατέχω πράμα. (Γράφουμε απλά για να σας πειράζουμε λιγουλάκι) Αθώα πράγματα. Έχω και δίκιο . Βρήκα πάντως σε μια αχυρώνα σε ένα χωριό λίγο έξω από την Άρτα μια παλαιά bmw, Δεν ξέρω τι μοντέλο είναι αλά έχει της ταχύτητες στο χέρι. Ο παππούς μου είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση μόνο που οι ποντικοί έχουν μασήσει τα καλώδια. Απευθύνθην σε ένα μηχανικό από την Φιλιππιάδα ,έχει συνεργείο μηχανών και μου τα έκανε όλα μαύρα. Επέμεινε να πάμε να την δούμε. Αυτό το οποίο κατάλαβα είναι ότι τον ενδιέφερε για την πάρτη του και όχι για μένα. Σου εύχομαι καλό βράδυ |
Απάντηση: Προς Κορινθιους -- > Χανει Αερα το Μπροστινο Λαστιχο...
Sansiro….(1-λαστιχο) έχει και χάνει …(2-gs,varka) το 1100gs είναι καλύτερο από βάρκαdero ασχέτως εάν το gs έχει 12 χρόνια και 134.000 και το άλλο 1 δευτερόλεπτο (αφού υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δίνουν 12.500 για τέτοιο μηχανάκι ..… καλά κάνουν οι Γιαπωνέζοι και βελτιώνουν μόνο τα σήματα!)…(3-γκριπ) εάν δεν σε ενδιαφέρουν τα θερμαινόμενα ,βάζεις ότι λάστιχο θέλεις ,αλλιώς τα τυλίγεις με ταινία από ρακέτα του τένις.
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:55. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!