![]() |
Απάντηση: Θεσσαλονίκη για καφέ ?????
Απόσπασμα:
Ιδρώσαμε να βγάλουμε ημερομηνία, μη μας πιέζεις για το μέρος, θα πάθουμε κανά εγκεφαλικό, γιαβάς - γιαβάς :sm7: ΥΓ: Αν έχεις κάποιο μέρος να προτείνεις, πολύ ευχαρίστως να το "διαβάσουμε" και αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση, την υιοθετούμε. Μας ενδιαφέρει ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει να μας κάνει να νοιώθουμε οικεία και όχι να μας "πνίγει". Ας γίνει μια φορά η αρχή και καταλήγουμε σε μαγαζί, να βολιδοσκοπήσουμε και τι αρέσει στον καθένα, έτσι ώστε να βρούμε τη χρυσή τομή και να νοιώθουν όλοι άνετα, αλλά και να τους βολεύει η διαδρομή . . . ;) |
Απόσπασμα:
|
Καλημερα, Πλατεια Ευοσμου ακουγεται ενδιαφερον εχει απλα και νορμαλ τιμες, Μην σας τραβηξω κανεναν Cosmos που ειμαι και Ανατολικος ,εκει και αν δεν εχει απλα....:sm7::sm7:
|
μεσα και εγω,πλατεια ευοσμου ακουγεται τελεια,μιας και ειμαι διπλα:D,οσο για την απλα συμφωνω,ωρα;;;;
|
Καφές στη Σαλλλονίκη 08 / 09 / 2010 .
1. andreas 75 2. jarhead, παρουσία αφεντικού 3. nikos-x, μάλλον Χ 2 4. sakis f650gs 5. Φίλιππος Μαργαρίτης . . . [SIZE="3"][COLOR="Sienna"] Αν δεν υπάρχει κάποια πρόταση από κάποιο άλλο μέλος, να κλειδώσει η πλατεία Ευόσμου και πάμε ολοταχώς για την ώρα . :sm7: Για ώρα, τώρα που μίκρυνε η 'μέρα, νομίζω κατά της 18:00 - 19:00 . . . είναι καλά; Άιντε κι ένα - ένα μπαίνουν όλα σε σειρά. Αν μαζευτούμε περισσότεροι από 10, θα φέρω κεκάκι ή ραβανί. . . αλλά όχι από τα χεράκια μου :D |
18:30 Σολωμοντεια λυση!!!!
|
...αντε τα γκαρντασια να μαζευονται Λεμεεε!:sm5:
|
Απόσπασμα:
Καφές στη Σαλλλονίκη :hmmm: . . . . . . :rolleyes: Χαλλλαρά φραπεδιά στη Σαλλλονίκη 08 / 09 / 2010 και ώρα 18:30 πλατεία Εύοσμου. 1. andreas 75 2. jarhead, παρουσία αφεντικού 3. nikos-x, μάλλον Χ 2 4. sakis f650gs 5. Φίλιππος Μαργαρίτης . . . [SIZE="3"][COLOR="Sienna"] ΥΓ: Μέχρι το τέλος θα σας πω και το μαγαζί, αν στο μεταξύ δεν υπάρχει άλλη πρόταση, στο οποίο πιστεύω πως αν "δέσουμε" θα μας παραχωρεί και μέρος για εκδηλώσεις. |
Απόσπασμα:
séjour accordé ... :sm7::sm7: |
Εάν δεν δουλεύω, θα έρθω κι εγώ να σας γνωρίσω από κοντά.:)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!