GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Περί του τι παριστάνει κανείς (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13445)

yannis 29-08-2010 19:10

Απάντηση: Περί του τι παριστάνει κανείς

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 202763)
Το να διαφωνείς με τις απόψεις είναι αναφαίρετο δικαιώμά σου. Δεν έχω ποτέ ζητήσει από κανέναν να ασπαστεί με το έτσι θέλω τις απόψεις μου... Αυτά τα κάνουνε άλλοι που ενδύονται τον ρόλο του "ινστρούχτορα" και του "διαφωτιστή", έναν ρόλο που απεχθάνομαι μιας που θεωρώ πως απευθύνεται σε πρόβατα και όχι σε ανθρώπους. Το μόνο που κάνω είναι να διαφωνώ ή να συμφωνώ σε απόψεις που εκφράζονται μέσα σε έναν χώρο δημοσίων συζητήσεων και νομίζω πως αυτό είναι δικό μου δικαίωμα.
Μια λοιπόν και όπως είπε και ο Κώστας, δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας, αφού "Πάνω απ' όλα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα", μην ανησυχείς δεν επιθυμώ να σε σώσω :) Όποιος θέλει να σωθεί , αν θέλει το κάνει μόνος του.

Να είσαι καλά

Χαίρομαι που θα μείνω επιτέλους με την άγνοιά μου και που ξέρεις, αν έχουν δίκιο οι χριστιανοί μπορεί και να κερδίσω την βασιλεία των ουρανών.
Οπότε είμαι ήσυχος, πως στο επόμενο ποστάρισμα κάποιου για το πόσο κρεμμύδι βάζουν στα σουβλάκια ας πούμε, δεν θα πέσω πάλι σε πράκτορες υπονομευτές, σκιώδεις κυβερνητικές οργανώσεις κρεμμυδοπαραγωγών κλπ.
Αχ ωραία!!!!

Captain_Andreas 29-08-2010 19:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202773)
Χαίρομαι που θα μείνω επιτέλους με την άγνοιά μου και που ξέρεις, αν έχουν δίκιο οι χριστιανοί μπορεί και να κερδίσω την βασιλεία των ουρανών.
Οπότε είμαι ήσυχος, πως στο επόμενο ποστάρισμα κάποιου για το πόσο κρεμμύδι βάζουν στα σουβλάκια ας πούμε, δεν θα πέσω πάλι σε πράκτορες υπονομευτές, σκιώδεις κυβερνητικές οργανώσεις κρεμμυδοπαραγωγών κλπ.
Αχ ωραία!!!!

Είναι θλιβερό να υποβιβάζεις ένα θέμα που αφορά στον θάνατο ενός ανθρώπου επάνω στο καθήκον του σε επίπεδο λαϊκού πανηγυριού. Αλλά πάλι η ειρωνεία είναι το τελευταίο καταφύγιο όταν δεν έχεις να πεις τίποτε.

yannis 29-08-2010 19:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 202774)
Είναι θλιβερό να υποβιβάζεις ένα θέμα που αφορά στον θάνατο ενός ανθρώπου επάνω στο καθήκον του σε επίπεδο λαϊκού πανηγυριού. Αλλά πάλι η ειρωνεία είναι το τελευταίο καταφύγιο όταν δεν έχεις να πεις τίποτε.

Εεεεε, μπέρδεψες τα θέματα σε άλλο είναι ο χαμός του ανθρώπου (παρεπιπτώντος ΚΑΙ εγώ θλίβομαι), όσο για την φιλοσοφημένη σου άποψη για την ειρωνεία, να γράψεις εγχειρίδιο...

Captain_Andreas 29-08-2010 19:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202776)
Εεεεε, μπέρδεψες τα θέματα σε άλλο είναι ο χαμός του ανθρώπου (παρεπιπτώντος ΚΑΙ εγώ θλίβομαι), όσο για την φιλοσοφημένη σου άποψη για την ειρωνεία, να γράψεις εγχειρίδιο...

Τα θέματα δεν τα μπέρδεψα καθόλου. Ήμουν παρών όταν ανοίχτηκε το παρόν νήμα, μάλλον εσύ αρέσκεσαι στο να υπεκφεύγεις. Ανάγκη συγγραφής εγχειριδίων δεν έχω, σε αντίθεση με άλλου που τους αρέσει να αμπελοφιλοσοφούν προβάλλοντας το τίποτα σαν θεωρία.

yannis 29-08-2010 19:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 202777)
Τα θέματα δεν τα μπέρδεψα καθόλου. Ήμουν παρών όταν ανοίχτηκε το παρόν νήμα, μάλλον εσύ αρέσκεσαι στο να υπεκφεύγεις. Ανάγκη συγγραφής εγχειριδίων δεν έχω, σε αντίθεση με άλλου που τους αρέσει να αμπελοφιλοσοφούν προβάλλοντας το τίποτα σαν θεωρία.

Καλά, για πάρ' το απ' την αρχή... γιατί κάπου έστριψες σε λάθος συνωμοσία.:sm7:

Δεν υπεκφεύγω ρε φίλε, αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις πως θεωρώ αστεία τα επιχειρήματά σου, για να αντιπαρατεθώ κιόλας!!!

Δεν είμαι εγώ αυτός που σε κάθε νήμα τρέχω να χωθώ και να βγάλω τα απωθημένα μου για δήθεν συνωμοσίες. Σιγά μην περιμέναμε να μας ποστάρεις στο φόρουμ για να βρούμε το νόημα της ζωής.

Εντάξει λοιπόν. Ξεμπερδεύουμε με την αποδοχή προσωπικοτήτων, έτσι?!??
Που βγαίνει η όλη ιστορία εκτός του να χαλάμε το κλίμα και τις καρδιές μας?????
Στο φινάλε, επειδή μερικοί πιστεύουν πως κάνουν το σωστό, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως αυτές οι απόψεις είναι έως και επικίνδυνες, γι αυτό λέμε πως καλό είναι να μην το τραβάμε τόσο πλουραλιστικά. Βέβαια ΔΕΝ μπορώ να το απαγορεύσω, μπορώ όμως κι εγώ το ίδιο "δημοκρατικά" να ειρωνεύομαι αντίστοιχα... όταν και όποτε έχω λίγη ώρα για χάσιμο και ξαλάφρωμα!!!
Πάντως θα χαιρόμουν περισσότερο να λέγαμε κανένα αστείο και να πίναμε καμμιά ρακή από το να μαλώνουμε σαν γάϊδαροι σε ξένο αχυρώνα!!!!

Captain_Andreas 29-08-2010 19:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202787)
Καλά, για πάρ' το απ' την αρχή... γιατί κάπου έστριψες σε λάθος συνωμοσία.:sm7:

Να επαναλάβω την θέση μου περί ειρωνείας; Δεν νομίζω πως έχει νόημα...

Απόσπασμα:

Δεν υπεκφεύγω ρε φίλε, αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις πως θεωρώ αστεία τα επιχειρήματά σου, για να αντιπαρατεθώ κιόλας!!!

Αφού είναι τόσο αστεία επίτρεψέ μου να πιστεύω πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιπαρατεθείς γιατί πολύ απλά η αλήθεια ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ από την χρόνια πώληση κούφιων ιδεών... Εν πάσει περιπτώσει ό,τι κι αν επιλέξεις δικαίωμά σου.

Απόσπασμα:

Δεν είμαι εγώ αυτός που σε κάθε νήμα τρέχω να χωθώ και να βγάλω τα απωθημένα μου για δήθεν συνωμοσίες. Σιγά μην περιμέναμε να μας ποστάρεις στο φόρουμ για να βρούμε το νόημα της ζωής.

Αν αυτό πιστεύεις τότε μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί, ή δεν θέλεις να αντιληφθείς τι λέω και τί γράφω. Δεν πειράζει όμως, ούτως ή άλλως τα λεγόμενά μου δεν είσαι υποχρεωμένος να τα ασπαστείς.

Απόσπασμα:

Στο φινάλε, επειδή μερικοί πιστεύουν πως κάνουν το σωστό, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως αυτές οι απόψεις είναι έως και επικίνδυνες, γι αυτό λέμε πως καλό είναι να μην το τραβάμε τόσο πλουραλιστικά. Βέβαια ΔΕΝ μπορώ να το απαγορεύσω, μπορώ όμως κι εγώ το ίδιο "δημοκρατικά" να ειρωνεύομαι αντίστοιχα... όταν και όποτε έχω λίγη ώρα για χάσιμο και ξαλάφρωμα!!!

Ακριβώς αυτό! Εδώ συμφωνούμε. Κι εγώ πιστεύω πως κάποιες από τις απόψεις που ακούγονται είναι έως και επικίνδυνες. Το θέμα είναι από ποιά πλευρά το βλέπει κανείς. Κι εγώ λοιπόν το ίδιο δημοκρατικά μπορώ να αντιδρώ με τον προσήκοντα αντίλογο.

Απόσπασμα:

Πάντως θα χαιρόμουν περισσότερο να λέγαμε κανένα αστείο και να πίναμε καμμιά ρακή από το να μαλώνουμε σαν γάϊδαροι σε ξένο αχυρώνα!!!!

Πάντα διαθέσιμος, ελπίζω στον επόμενο καφέ/ποτό

yannis 29-08-2010 20:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 202797)
Να επαναλάβω την θέση μου περί ειρωνείας; Δεν νομίζω πως έχει νόημα...

...Πάντα διαθέσιμος, ελπίζω στον επόμενο καφέ/ποτό

Επαναλαμβάνω πως το θέμα αυτό ΔΕΝ είναι για τον χαμό του ανθρώπου, εξακολουθείς να τα μπερδεύεις.

Επίσης αδιαφορώ για τα ενδιάμεσα, όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, και κρατάω το τελευταίο.
Που ξέρεις, αν βρεθούμε με κατάλληλα "συνοδευτικά", ίσως...

Captain_Andreas 29-08-2010 21:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202800)
Επαναλαμβάνω πως το θέμα αυτό ΔΕΝ είναι για τον χαμό του ανθρώπου, εξακολουθείς να τα μπερδεύεις.

Επίσης αδιαφορώ για τα ενδιάμεσα, όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, και κρατάω το τελευταίο.
Που ξέρεις, αν βρεθούμε με κατάλληλα "συνοδευτικά", ίσως...

Μιας που επιμένεις να το επαναλαμβάνεις να το εξηγήσω λοιπόν, ναι το θέμα αυτό αγαπητέ ΔΕΝ είναι για τον χαμό του ανθρώπου αλλά το θέμα αυτό ανοίχτηκε επειδή στο "άλλο" θέμα δεν δόθηκε συνέχεια, το γιατί το αφήνω σε όσους μας διαβάζουν να το καταλάβουν...
Για να μην κουράζουμε και τον κόσμο, κι εγώ αδιαφορώ για τις θεωρίες σου και τις απόψεις σου, όσο δεν θίγουν τα πιστεύω μου, και αναμένω να βρεθούμε με τα κατάλληλα συνοδευτικά να τα πούμε δια ζώσης.

commander 29-08-2010 21:21

ειρηνη υμην;)

yannis 29-08-2010 21:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 202835)
Μιας που επιμένεις να το επαναλαμβάνεις να το εξηγήσω λοιπόν, ναι το θέμα αυτό αγαπητέ ΔΕΝ είναι για τον χαμό του ανθρώπου αλλά το θέμα αυτό ανοίχτηκε επειδή στο "άλλο" θέμα δεν δόθηκε συνέχεια, το γιατί το αφήνω σε όσους μας διαβάζουν να το καταλάβουν...
Για να μην κουράζουμε και τον κόσμο, κι εγώ αδιαφορώ για τις θεωρίες σου και τις απόψεις σου, όσο δεν θίγουν τα πιστεύω μου, και αναμένω να βρεθούμε με τα κατάλληλα συνοδευτικά να τα πούμε δια ζώσης.

Εγώ πάλι, θα γίνω κουραστικός για να σου θυμίσω πως το θέμα που κλειδώθηκε αφορούσε τους Λαθρομετανάστες. Όλα τα άλλα θέματα τα βλέπω να παίζουν. Οπότε δεν καταλαβαίνω το προβοκατόρικο του μηνύματος...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:26.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!