GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ?????? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13507)

Ionlab 07-09-2010 01:44

Απάντηση: ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ??????

Οι BMW βγάζουν λευκό μπλέ καπνό εναλλάξ. Εχει κολλημένο στικερ στο πλαι από το εργοστάσιο που προειδοποιεί. Μαύρος είναι ο καπνός από το τσιγάρο του αναβάτη που περιμένει την Mobile

paschalis 15-09-2010 00:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ionlab ( 207565)
Οι BMW βγάζουν λευκό μπλέ καπνό εναλλάξ. Εχει κολλημένο στικερ στο πλαι από το εργοστάσιο που προειδοποιεί. Μαύρος είναι ο καπνός από το τσιγάρο του αναβάτη που περιμένει την Mobile

:sm7::sm7::sm7:

γιαγια αρκουδα 15-09-2010 14:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 203727)
οτι αν ειναι στο νυχι,μπορει να περασει λαδακι λογο της κλησης,στον κυλινδρο..αλλα αυτο τα τελευταια χρονια εχει διορθωθει....-δεν παιρναει λαδι....:rolleyes:

ΝΑΙ ΚΑΛΑ .....απο καινουριο το lt αν το αφισης στο πλαινο σταντ 10 λεπτακια μετα νομιζεις οτι πηρες φωτια την πατησα 2-3 φωρες και απο γιαγια αρκουδα εγηνα καπνιστη αρκουδα... και ειναι του 2007 .... και δεν ειναι μποξερ....

γιαγια αρκουδα 15-09-2010 14:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 203997)
μην διαβαζω ########!απρος καπνος λαδακι!αμα δεις ποτε μπλε καπνο να τον τραβηξεις φωτο!!!

ναι ναι θελο να τον δω και εγω δεν εχω δει ποτε μπλε καπνο απο την εξατμηση. εμενα παντα μου βγαζει μαυρο με μαυρο χιονη....(ειναι εντος προδιαδραφων bmw μου ειπανε):sm7:

napgeo 15-09-2010 14:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα ( 212575)
ΝΑΙ ΚΑΛΑ .....απο καινουριο το lt αν το αφισης στο πλαινο σταντ 10 λεπτακια μετα νομιζεις οτι πηρες φωτια την πατησα 2-3 φωρες και απο γιαγια αρκουδα εγηνα καπνιστη αρκουδα... και ειναι του 2007 .... και δεν ειναι μποξερ....

Καλά ένα μοτέρ της προκοπής δεν έχει να βάλετε να ησυχάσετε επιτέλους.
Γιατλι δεν τοποθετείτε το μοτόρι του varadero.Για τα επόμενα 20 χρόνια θα έχετε το καφαλάκι σας σε κατάσταση ηρεμίας.:cool:

Ionlab 16-09-2010 17:49

Το δικό καφαλάκι (=κεφαλάκι+καραφλάκι) είναι απολύτως ήρεμο....
Είπαμε BMW = Blau Mit Weiss
Τυχαίο .... δεν νομίζω

aeriko 16-09-2010 18:53

Μοντέλο του 2010 και την άφησα στο νύχι για αρκετές ώρες, έξω από την αντιπροσωπεία. Οταν την έβαλα μπροστά έβγαλε ντουμάνι, ο μηχανικός μου είπε να μην ανησυχώ ,απλά έκαψε λαδάκι που πέρασε στον αριστερό κύλινδρο.

vpentza 16-09-2010 19:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα ( 212575)

τα LT έχουν κινητήρα Κ αν δεν κάνω λάθος...από την εποχή του Κ75 (ευτυχής κάτοχος και Κ κάποτε) το πρόβλημα υπήρχε έντονο λόγω της κεφαλής η οποία ήταν από τη μεριά του πλαινού stand....

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:19.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!