GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Προβολάκια touratech ή bmw; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13639)

TARKAS 01-10-2010 14:19

Απάντηση: Προβολάκια touratech ή bmw;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 207131)
Την Παρασκευή έχω ραντεβού για τοποθέτηση (το set της Touratech)... αν θέλεις περίμενε να τα βάλω και να σου πω!!! ;):)

Όσο για το φανάρι.. έχω βάλει 2 λάμπες (μεσαία & μεγάλη) Cool Blue της Osram και έχει τρομακτική διαφορά με της μαμάς... 30-40% περισσότερο και καθαρότερο φως... Σε πρόσφατο βραδυνό ταξίδι μου με συνοδεία ένα RT adventure :D... o συνοδοιπόρος ερχόταν δίπλα μου όταν άναβα τη μεγάλη σκάλα γιατί γινόταν "μερα"... :)

Kωστα που τις παιρνεις τις λαμπες και αν θα βαλεις και στο καινουριο πες μου

CPretenteriS 01-10-2010 14:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 221854)
Kωστα που τις παιρνεις τις λαμπες και αν θα βαλεις και στο καινουριο πες μου

Θα βάλω και στο καινούριο... αλλά μπορεί και να είναι Xenon εκεί.... δώσε μου 1 βδομαδούλα καιρό.... ;)

TARKAS 01-10-2010 16:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 221861)
Θα βάλω και στο καινούριο... αλλά μπορεί και να είναι Xenon εκεί.... δώσε μου 1 βδομαδούλα καιρό.... ;)

Κωστα ο θανασης μου ειπε οτι αν βαλεις XENON χανεις την εγγυηση.
Τελικα οι OSRAM εχουν καλυτερο φως λες? και που παυ παιρνεις?

CPretenteriS 01-10-2010 16:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 221936)
Κωστα ο θανασης μου ειπε οτι αν βαλεις XENON χανεις την εγγυηση.
Τελικα οι OSRAM εχουν καλυτερο φως λες? και που παυ παιρνεις?

Ποια εγγύηση?? Του χρώματος? Του κινητήρα?? Της μπαταρίας?? Του εγκεφάλου?? Όλων των παραπάνω??

Αν ήταν έτσι... οι after market εταιρίες (φώτα, GPS, κλπ...) θα είχαν κλείσει!!!

Αν συζητάμε για την εγγύηση της μπαταρίας... πρώτον αυτή έχει εγγύηση για 6 μήνες... και όχι για 2 χρόνια... και δεύτερον τα xenon - από τα λίγα που γνωρίζω - έχουν λιγότερη κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με τις αλογόνου.

Και κάτι ακόμη..... Αν πάθει βλάβη η αντλία βενζίνης γιατί έβαλες νοθευμένη... θα σου πει κάποιος ότι έχασες την εγγύηση γιατί πήγες στο τάδε πρατήριο και σου έβαλε νοθευμένη???

TARKAS 06-10-2010 11:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 221957)
Ποια εγγύηση?? Του χρώματος? Του κινητήρα?? Της μπαταρίας?? Του εγκεφάλου?? Όλων των παραπάνω??

Αν ήταν έτσι... οι after market εταιρίες (φώτα, GPS, κλπ...) θα είχαν κλείσει!!!

Αν συζητάμε για την εγγύηση της μπαταρίας... πρώτον αυτή έχει εγγύηση για 6 μήνες... και όχι για 2 χρόνια... και δεύτερον τα xenon - από τα λίγα που γνωρίζω - έχουν λιγότερη κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με τις αλογόνου.

Και κάτι ακόμη..... Αν πάθει βλάβη η αντλία βενζίνης γιατί έβαλες νοθευμένη... θα σου πει κάποιος ότι έχασες την εγγύηση γιατί πήγες στο τάδε πρατήριο και σου έβαλε νοθευμένη???

Καλα τα λες και μιας και εχεις χρονο για ψαξιμο οταν καταληξεις πες μου

meletis 14-10-2010 14:49

Ρίξτε μια ματία εδώ
Trail Tech

με ενσωματωμένο το Ballast και κατανάλωση 35W, στα 5500 lumens, αδιαβροχα και ήδη δοκισμένα στους αγώνες.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:05.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!