GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Πέταξαν παπούτσι στον Πρωθυπουργό (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13781)

napgeo 13-09-2010 21:14

Απάντηση: Πέταξαν παπούτσι στον Πρωθυπουργό

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 211207)
απο ποτε εγινε θεσμος ο γιωργακης,ο κωστακης και τα αλλα λαμογια.....πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω:cool::cool::cool:

Ποιος μίλησε για Πρόσωπα, μεγαλύτερα Τομάρια της Ελληνικής κοινωνίας είναι αυτοί που ανέφερες. (Ξέχασες της ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ) . Τυχαίο μάλλον Όχι.
Ο Πρωθυπουργός είναι Θεσμός και Έλληνες έχυσαν πολλή αίμα για αυτόν τον Θεσμό. Ας μη το συνεχίσουμε το θέμα γιατί δεν βγαίνει άκρη. Πάντως να συμφωνήσουμε οι δύο μας ότι τα συγκεκριμένα Λαμόγια πρέπει να εξαφανιστούν από την εξουσία. Εδώ μας φορτώνουν τώρα και το Ντοράκι Δήμαρχο Καρπενησίου. Και συμφωνούν όλοι. Και ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ..Μιλημένα από την αρχή.:cool::(:hmmm::mad:Νεύρα
Τα υπόλοιπα στον καφέ… Καλό βράδυ να έχεις

tsompanis 13-09-2010 21:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 211359)
Και η ντομάτα πάντως παίζει....:sm7::sm7::sm7:

με την καμία λέμε!έχει φτάσει και αυτή,1.60 το κιλό...
πρέπει να βάλουμε ρεφενέ:sm7:

gsmaniac 13-09-2010 21:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 211490)
Ποιος μίλησε για Πρόσωπα, μεγαλύτερα Τομάρια της Ελληνικής κοινωνίας είναι αυτοί που ανέφερες. (Ξέχασες της ΜΟΣΧΑΡΟΛΡΦΑΛΕΣ) . Τυχαίο μάλλον Όχι.
Ο Πρωθυπουργός είναι Θεσμός και Έλληνες έχυσαν πολλή αίμα για αυτόν τον Θεσμό. Ας μη το συνεχίσουμε το θέμα γιατί δεν βγαίνει άκρη. Πάντως να συμφωνήσουμε οι δύο μας ότι τα συγκεκριμένα Λαμόγια πρέπει να εξαφανιστούν από την εξουσία. Εδώ μας φορτώνουν τώρα και το Ντοράκι Δήμαρχο Καρπενησίου. Και συμφωνούν όλοι. Και ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ..Μιλημένα από την αρχή.:cool::(:hmmm::mad:Νεύρα
Τα υπόλοιπα στον καφέ… Καλό βράδυ να έχεις

αρκετα ψυχολογικα σου εχω δημιουργησει για το HONDA :p:p:pδεν προκειται να σου δημιουργησω αλλα,οποτε συμφωνουμε:sm7:

napgeo 13-09-2010 21:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 211494)
αρκετα ψυχολογικα σου εχω δημιουργησει για το HONDA :p:p:pδεν προκειται να σου δημιουργησω αλλα,οποτε συμφωνουμε:sm7:

Ψυχολογικά με το ΜΩΡΟ μου Ποτέ.. Έτσι οπως τη κοιτάζω απο το Μπαλκόνι είναι πανέμορφη.. Πήγα και στον peristeras σήμερα και έκανα έλεγχο στα λαστιχα. Ακόμη και εκεί δεν είχε πρόβλημα.. Ζηλεύεις το ξέρω. Τώρα που θα βγούν τα νέα μοντελάκια μπορείς να πάρεις ένα....:p:p:p:p

Xarleas 13-09-2010 21:22

Εγώ δεν κατάλαβα, τις σας πειράζει ο ΘΕΣΜΌΣ με ντοματούλες κοκκινιστός????? :sm7::sm7::sm7:

Xarleas 19-09-2010 04:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 211501)
Ψυχολογικά με το ΜΩΡΟ μου Ποτέ.. Έτσι οπως τη κοιτάζω απο το Μπαλκόνι είναι πανέμορφη.. Πήγα και στον peristeras σήμερα και έκανα έλεγχο στα λαστιχα. Ακόμη και εκεί δεν είχε πρόβλημα.. Ζηλεύεις το ξέρω. Τώρα που θα βγούν τα νέα μοντελάκια μπορείς να πάρεις ένα....:p:p:p:p

Σιγά ρε μεγάλε.... Μου θυμίζεις το ... (άλλος παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριά τον Γιάννη). Και άλλοι (αγαπήσαμε) αλλά δεν έκαναν έτσι!!! Δεν βλέπεις όμως ότι σε βάλανε στην μπρίζα να καταθέσεις τις... Οικονομίες σου κάθε φορά που θέλουν λεφτά και σου παρουσιάζουν δήθεν κάποιο καινούριο μοντέλο...
Και εσύ σαν (γάτος) που είσαι για να μην μείνεις πίσω στην τεχνολογίας και το design πας και τα (χώνεις) για να μην χάσει αγοραστική δύναμη το μηχανάκι σου, και καλά....
Ελληνάρα μου εσύ....:sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:03.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!