![]() |
Απάντηση: Θεσσαλονίκη για τσίπουρα ρετσίνες;
..
|
Απόσπασμα:
2 ώρες μόνο. ;) |
Απόσπασμα:
Νίκο περιμένω απάντηση για την Παρασκευή. Θέλω να προγραμματίσω γιατί έχουμε και εδώ (Μουσική εκδήλωση)..Κλαρίνα φυσικά. Και να μην ξεχνάς.. Συνταξιούχος..... |
Απόσπασμα:
Σαν πρότυπο σ' έχουμε, ετοιμάζουμε και ταινία: "Ο τελευταίος των συνταξιούχων" Μόλις μάθω, πιστεύω αύριο, θα σου πω. Έτρεχα με κάτι δουλίτσες και το αμέλησα λίγο, αλλά θα επανορθώσω. ;) Εγώ πιστεύω πως θα πάω από Παρασκευή. το απόγευμα. Να δούμε τι θα γίνει και με τα καρντάσια. ΥΓ: Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις το ξυπνητήρι . . . |
Απόσπασμα:
Νίκο καλημέρα. Είμαι και΄γω μέσα για Παρασκευή. Θα μιλήσουμε σήμερα για ώρα και μέρος. |
Απόσπασμα:
Δώσε πλήρη στοιχεία και διεύθυνση για GPS.. Το μόνο που ξέρω από την Πόλη είναι ο Εύοσμος .και η φυλακές. Πολλά χρόνια εκεί ,αλά δεν είχα επαφή με τον έξω κόσμο. Την Καλημέρα μου στο Βορά………. |
Απόσπασμα:
|
Καλησπερα!
Μεσα κι εγω τελικα για αυριο! Αν θελετε παμε και στον Ποταμο Επανωμης για τα τσιπουρα! |
Απόσπασμα:
Όταν λες δεν είχες επαφή με τον έξω κόσμο, τί εννοούσες; Αν τα διαβάσει αυτά ο ακατανόμαστος . . . ΚΑΗΚΕΣ :sm7: Του 'δωσες ζεστό φαγητό :D Θα σε παραλάβω . . . και θα σε βάλω στον ίσιο δρόμο, δε θέλω να μου στεναχωριέσαι |
Απόσπασμα:
Αν ξέρεις κανένα καλό μαγαζί στο Ποταμό πάμε εκεί |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!