GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Αθλητισμός (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14981)

ntinopoulos 01-11-2010 09:38

Απάντηση: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1

βαζελακια τοσο καιρο με τοσες πoυτσες που εχετε φαει ειχατε μπει στα καβουκια σας...!κι εμεις δεν ασχοληθηκαμε καν...!:rolleyes:
μια νικη κανατε και με την διαιτησια που ολοι ειδαμε και ξεσπαθωσατε...!:rolleyes:
για βαλτε τα κεφαλια μεσα γιατι οταν τον ξαναφατε δε θα δειξουμε ελεος...!:D
κρατηστε πισινη σας λεω!;)

MARK 01-11-2010 09:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 240448)
βαζελακια τοσο καιρο με τοσες πoυτσες που εχετε φαει ειχατε μπει στα καβουκια σας...!κι εμεις δεν ασχοληθηκαμε καν...!:rolleyes:
μια νικη κανατε και με την διαιτησια που ολοι ειδαμε και ξεσπαθωσατε...!:rolleyes:
για βαλτε τα κεφαλια μεσα γιατι οταν τον ξαναφατε δε θα δειξουμε ελεος...!:D
κρατηστε πισινη σας λεω!;)

Μην μου στενοχωριέσαι Ντινόπουλε,πιες σόδα να την χωνέψεις....Και εις άλλα με υγεία........:sm7::sm7:

CPretenteriS 01-11-2010 09:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 240438)
θα στο ξαναπώ : μιλάνε όλοι μιλάς και εσύ για ποδόσφαιρο .... :Απορία:

Όταν πήγαινα στη Λεωφόρο (το 1981) με τα πόδια (5' απ'το σπίτι μου)... εσύ δεν ήξερες τι σχήμα είχε η μπάλα... καλέ μου πειρατάκο... ;)

pirate 01-11-2010 10:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 240467)
Όταν πήγαινα στη Λεωφόρο (το 1981) με τα πόδια (5' απ'το σπίτι μου)... εσύ δεν ήξερες τι σχήμα είχε η μπάλα... καλέ μου πειρατάκο... ;)

καλά μπακουράκο βρές εσυ τα υπόλοιπα σχήματα που σου λείπουν και άσε εμένα αν ξέρω τι σχήμα έχει η μπάλα κλπ κλπ, για να μην σου πω τι έκανα εγώ το ΄81.... :D

ερώτηση αυτό το έπερνες μαζί σου ή επειδή ήταν κοντά το σπίτι σου δεν το είχες ανάγκη ?????

CPretenteriS 01-11-2010 10:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 240476)
καλά μπακουράκο βρές εσυ τα υπόλοιπα σχήματα που σου λείπουν και άσε εμένα αν ξέρω τι σχήμα έχει η μπάλα κλπ κλπ, για να μην σου πω τι έκανα εγώ το ΄81.... :D

ερώτηση αυτό το έπερνες μαζί σου ή επειδή ήταν κοντά το σπίτι σου δεν το είχες ανάγκη ?????

Αν και δε μου είναι και ιδιαίτερα συμπαθής ο χαρακτηρισμός... θα σου θυμίσω ότι έχει και τα καλά του... ;)

Όχι δεν έπαιρνα τίποτα μαζί μου.... απλώς ζάλιζα τον πατέρα μου να μου παίρνει τσιπς, παστέλια, αναψυκτικά... και ότι άλλο κυκλοφορούσε... :D

pirate 01-11-2010 10:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 240481)
Αν και δε μου είναι και ιδιαίτερα συμπαθής ο χαρακτηρισμός... θα σου θυμίσω ότι έχει και τα καλά του... ;)

απλώς ζάλιζα τον πατέρα μου ... και ότι άλλο κυκλοφορούσε... :D

MARK 01-11-2010 13:41

BUSA MAKIS 01-11-2010 15:56

1 Συνημμένο(α)
:sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:40.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!