![]() |
Απάντηση: Καφές στη Θεσσαλονίκη κι ότι προκύψει
Ακούσατε, ακούσατε:
Την Τετάρτη 8 - 12 - 2010 και ώρα 20:00 η Βόρεια Παρέα του GS FORUM θα φιλοξενηθεί για καφεδάκι και εν συνεχεία για σουβλακάκι, στη Λέσχη του Αfrica Twin Βόρειας Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου 18 Νεάπολη Τιμή μπύρας. . . όσο και του καφέ :sm7: Τα σουβλάκια είναι κερασμένα από εμένα για τις όμορφες ευχές σας :) Θα υπάρχει και ταυτόχρονη μετάδοση εκδρομικών από τον Πασχάλη, για να σας μπαίνουν ιδέες. Θα υπάρχει και εκθεσιακός χώρος με τα βρεγμένα ρούχα από το ταξίδι στην Πάτρα. . . ακόμα στεγνώνουν :sm7: Συμμετοχές: 1.Paschalis 2.nikos-x και Ειρήνη τεμέτερον 3.fmargaritis 4.Sakis & Ηekima 5.antonis kitoudis 6.xurxes 7.αndreas75 8.tatoopanther & Έφη 9.pkiriakos 10.victorakos 11.Uriah Heep & Uriah Xik 12. ? |
Όμορφα πράγματα!
Καλή διασκέδαση καρντάσια!!! |
Περνάτε απίστευτα κ σας χαίρομαι! Γιατί η ζωή θέλει καλοπέραση! Να γιατί GsForum! :)
Jefe |
Καλα να περασετε,τσιμπηστε κατι και για μας εεεε?;):)
|
Απόσπασμα:
|
Μεσα και εγω.;)
|
Απόσπασμα:
Τα σουβλάκια δεν είναι κίνητρο.... Κ μόνο η παρέα σας είναι Μ Ε Γ Α Λ Ο Κ Ι Ν Η Τ Ρ Ο ! Μόνο που αύριο μας έχει καλέσει ο συμφορουμίτης scorpio στην οικία του γιά ψήσιμο, λόγω ονομαστικών εορτών συζύγου κ γιού! Σε κάποια από τις επόμενες μαζώξεις σας όμως θα τα καταφέρω... ;) Jefe |
Ακούσατε, ακούσατε:
Την Τετάρτη 8 - 12 - 2010 και ώρα 20:00 η Βόρεια Παρέα του GS FORUM θα φιλοξενηθεί για καφεδάκι και εν συνεχεία για σουβλακάκι, στη Λέσχη του Αfrica Twin Βόρειας Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου 18 Νεάπολη Τιμή μπύρας. . . όσο και του καφέ :sm7: Τα σουβλάκια είναι κερασμένα από εμένα για τις όμορφες ευχές σας :) Θα υπάρχει και ταυτόχρονη μετάδοση εκδρομικών από τον Πασχάλη, για να σας μπαίνουν ιδέες. Θα υπάρχει και εκθεσιακός χώρος με τα βρεγμένα ρούχα από το ταξίδι στην Πάτρα. . . ακόμα στεγνώνουν :sm7: Συμμετοχές: 1.Paschalis 2.nikos-x και Ειρήνη τεμέτερον 3.fmargaritis 4.Sakis & Ηekima 5.antonis kitoudis 6.xurxes 7.αndreas75 8.tatoopanther & Έφη 9.pkiriakos 10.victorakos 11.Uriah Heep & Uriah Xik 12. Leader 13.? |
Πασχάλη μήπως να κάνουμε και λίστα με τους Αφρικάνους?:D:D
|
Απόσπασμα:
ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ δηλ. στο μέλλον προβλέπεις καλή μου γυάλινη μπάλα, ότι όλοι θα γίνουμε mod , και αν κάποιος δεν θέλει????:p:p:p:p:p:p τι, ευχή είναι αυτή???:cool::cool::cool::cool::cool: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!