GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Κράνη (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=64)
-   -   ΚΑΜΕΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16128)

frits 16-12-2010 10:49

Απάντηση: ΚΑΜΕΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 274274)
Προφανώς παρανόησες το μήνυμά μου και εκπλήσσομαι...

1/ Το ζουμί ήταν, να αποδειχθει ότι ακόμα κ´ μέσω Internet, υπάρχει και ισχύει κανονικότατα 2ετής εγγύηση

2/ Όσο για τις π@π@ριές... δεν είναι ότι είμαι αγενής όπως δυστυχως παρουσίασες... ούτε φταίει η ωρα... Αν δεν ήταν φόρουμ θα έγραφα πολύ χειρότερα για την απαράδεκτη αντιμετώπιση των Ελληνων αντιπροσώπων στα θέματα εγγυήσεων ΟΛΩΝ των ειδών... "Αν δεν το ´χεις πάρει απ´την Ελλάδα δεν έχεις εγγύηση".... ΝεύραΝεύρα:mad::mad:

Είμαστε με τα καλά μας...??? Γιατί σε όόόόλες τις άλλες χώρες να έχει δηλαδή...???

Και κλείνοντας........ έλεγα στο Δημήτρη (Arkas) χθες για ένα περιστατικό εγγυησης που συνέβη σε μένα με αυτοκίνητο αγορασμένο στην Ελλαδα που αναγκαστηκα να το επισκευάσω στην Γαλλία και αντίστοιχα ένας άμοιρος Εγγλεζος με αυτοκίνητο αγορασμένο από Αγγλία που ήρθε για διακοπες εδώ και επαθε ζημια που επρεπε να επισκευασει...

Η δική μου εγγύηση έληγε σε 20 μέρες... Το αυτοκίνητο του Εγγλέζου... αγορασμένο πριν απο 3 μηνες...

Το αποτέλεσμα...??? Εγω τοτε πληρωσα 0 γαλλικα φραγκα για ζημια που θα ήταν περιπου 500-600.000 δρχ και του Εγγλεζου του χρεώσανε τοτε πανω απο 1.000.000 δρχ προφασιζόμενοι ότι η εγγύησή του δεν ισχύει στην Ελλαδα!!! :mad:Νεύρα:mad:

Είμαι πολύ περισσότερο ευγενικός απ´ ότι ανέφερες Σταυράκο μου... αγανακτισμένος είμαι!!! ;)

Κώστα μην στεναχωριέσαι για το παπαριές εξάλλου για αυτό έβαλα και το χαμόγελο...απο εκεί και πέρα κανένας δεν είπε ότι η κάμερα που αγοράζεται από το εξωτερικό δεν έχει εγγύηση.
ΕΧΕΙ αλλά παρέχετε από την μαμά εταιρεία ΚΑΙ το μαγαζί που την αγόρασες.
Συμφωνώ ότι οι αντιπρόσωποι (όχι όλοι) προσπαθούν να αποφύγουν τις υποχρεώσεις τους ακόμα και απέναντι σε αυτά που αυτοί που πουλάνε αλλά το να ζητάμε να μας καλύψουν κάτι από το οποίο δεν είχαν κέρδος δεν νομίζω ότι είναι σωστό.
Εξάλλου φροντίζουν και αυτοί στα συμβόλαια που κάνουν με την εταιρεία να υπάρχουν όροι που τους καλύπτουν.
Το πιό σωστό για μένα είναι αυτό που κάνει μία εταιρεία στα φωτογραφικά της οποίας τα προίόντα επισκεύαζονται στην Λισαβώνα-Πορτογαλία. Αν ο σειριακός δεν είναι δικός της σου λέει κύριε 10 ευρώ είναι τα έξοδα μεταφοράς στην Πορτογαλία, η επισκευή δωρεάν. Έτσι κρατάει και την φήμη της και εξυπηρετεί και τον πελάτη. Τώρα αν αυτός αν δεν θέλει να πληρώσει ούτε τα δέκα ευρώ τότε ας πάει στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και εγώ βάζω στοίχημα μία ContourHD για το αποτέλεσμα.
Ακόμα και ο νόμος περί 2 ετών εγγύηση έχει παραθυράκια τα οποία εκμεταλεύονται π.χ η Sony και η Canon (οι εταιρείες όχι οι αντιπρόσωποι) και δίνουν 1 έτος πανευρωπαϊκά. όπου βρίσκετε 2 έτη την παρέχει ο dealer.

Τα αυτοκίνητα είναι άλλο πράγμα που δεν γνωρίζω, γράφω μόνο για αυτά που γνωρίζω και είμαι σίγουρος μιας και είναι η δουλεία μου.

Tέλος γράφω το όλο θέμα με σκοπό την ενημέρωση των φίλων και όχι για να αντιπαρατεθώ με κανέναν, έχω τον GeorgeP για αυτό.:)

CPretenteriS 16-12-2010 10:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 274326)
Κώστα μην στεναχωριέσαι για το παπαριές εξάλλου για αυτό έβαλα και το χαμόγελο...απο εκεί και πέρα κανένας δεν είπε ότι η κάμερα που αγοράζεται από το εξωτερικό δεν έχει εγγύηση.
ΕΧΕΙ αλλά παρέχετε από την μαμά εταιρεία ΚΑΙ το μαγαζί που την αγόρασες.
Συμφωνώ ότι οι αντιπρόσωποι (όχι όλοι) προσπαθούν να αποφύγουν τις υποχρεώσεις τους ακόμα και απέναντι σε αυτά που αυτοί που πουλάνε αλλά το να ζητάμε να μας καλύψουν κάτι από το οποίο δεν έιχα κέρδος δεν νομίζω ότι είναι σωστό.
Εξάλλου φροντίζουν και αυτοί στα συμβόλαια που κάνουν με την εταιρεία να υπάρχουν όροι που τους καλύπτουν.
Το πιό σωστό για μένα είναι αυτό που κάνει μία εταιρεία στα φωτογραφικά της οποίας τα προίόντα επισκεύαζονται στην Λισαβώνα-Πορτογαλία. Αν ο σειριακός δεν είναι δικός της σου λέει κύριε 10 ευρώ είναι τα έξοδα μεταφοράς στην Πορτογαλία, η επισκευή δωρεάν. Έτσι κρατάει και την φήμη της και εξυπηρετεί και τον πελάτη. Τώρα αν αυτός αν δεν θέλει να πληρώσει ούτε τα δέκα ευρώ τότε ας πάει στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και εγώ βάζω στοίχημα μία ContourHD για το αποτέλεσμα.
Ακόμα και ο νόμος περί 2 ετών εγγύηση έχει παραθυράκια τα οποία εκμεταλεύονται π.χ η Sony και η Canon (οι εταιρείες όχι οι αντιπρόσωποι) και δίνουν 1 έτος πανευρωπαϊκά. όπου βρίσκετε 2 έτη την παρέχει ο dealer.

Τα αυτοκίνητα είναι άλλο πράγμα που δεν γνωρίζω, γράφω μόνο για αυτά που γνωρίζω και είμαι σίγουρος μιας και είναι η δουλεία μου.

Tέλος γράφω το όλο θέμα με σκοπό την ενημέρωση των φίλων και όχι για να αντιπαρατεθώ με κανέναν, έχω τον GeorgeP για αυτό.:)

+1,200,000 :)

MARK 16-12-2010 12:42

Καταλήξαμε λοιπόν από εκεί που αρχίσαμε....Ότι πήραμε μία πολύ καλή τιμή για τα δεδομένα της Ελλάδας από κατάστημα και όχι απο internetομάγαζο που μας καλύπτει με εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας,και μπορεί άνετα να συναγωνιστεί τιμές εξωτερικού αφού έχει διαφορά μόνο 20€ αλλά κυρίως έχεις ήσυχο το κεφάλι σου σε περίπτωση βλάβης.Και προσθέσω οτι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το κατάστημα ότι σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον για 10τμχ η τιμή θα πάει περίπου 265€,καθώς θα πετύχει καλύτερη τιμή από τον αντιπρόσωπο.......Όσοι πιστοί προσέλθεται.......

gsmaniac 16-12-2010 13:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 274383)
Καταλήξαμε λοιπόν από εκεί που αρχίσαμε....Ότι πήραμε μία πολύ καλή τιμή για τα δεδομένα της Ελλάδας από κατάστημα και όχι απο internetομάγαζο που μας καλύπτει με εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας,και μπορεί άνετα να συναγωνιστεί τιμές εξωτερικού αφού έχει διαφορά μόνο 20€ αλλά κυρίως έχεις ήσυχο το κεφάλι σου σε περίπτωση βλάβης.Και προσθέσω οτι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το κατάστημα ότι σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον για 10τμχ η τιμή θα πάει περίπου 265€,καθώς θα πετύχει καλύτερη τιμή από τον αντιπρόσωπο.......Όσοι πιστοί προσέλθεται.......

Μέσα .......αν γίνει ομαδική

xurxes 16-12-2010 14:01

είναι δύσκολο να ρωτηθεί και τιμή για την

GoPro’s HD Helmet HERO

είναι και οι δυο top στο είδος τους...

εγώ θα προτιμούσα την
GoPro’s HD Helmet HERO για αγορά...:D

tnx

commander 16-12-2010 15:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 274411)
Μέσα .......αν γίνει ομαδική

Και εγω μέσα Άμα θα γίνει ομαδική και καταφέρουμε να πάρουμε την δεύτερη τιμη!!!!!

Strats 16-12-2010 15:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 274483)

GoPro’s HD Helmet HERO

εγώ θα προτιμούσα την

tnx

+1 κι από μένα

MARK 16-12-2010 16:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 274483)

GoPro’s HD Helmet HERO

εγώ θα προτιμούσα την

tnx

Βασίλη το συγκεκριμένο κατάστημα μόνο αυτή την εταιρία δουλεύει...;)

MARK 16-12-2010 16:40

Σε περίπτωση ομαδικής έχουμε λοιπόν :

1. GS MANIAC

2. COMMANDER

3. STRATS

4. TATOOPANTHER

5. ?????????

kostasx 16-12-2010 16:51

Δώσε και μένα καλέ κύριε ένα κομμάτ.....;)

Οπότε:
6.kostasx

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:19.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!