![]() |
Απάντηση: Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 22/12/10
Απόσπασμα:
Βάλε φωτό, αλλιώς δεν σε πιστεύουμε .... Νεύρα Καλοφάγωτους Χρηστάρα .... κ του χρόνου με υγεία ... :D |
Απόσπασμα:
ΠΟΤΕ δεν πινουμε καφε στην υγεια του αλλου....:sm7::sm7: καλυτερα να πιειτε μια σοκολατιτσα,,,ενα αναψυκτικο ή ενα ποτακι,,,:rolleyes::cool::cool: αλλα ΟΧΙ καφε----όπως ΠΟΤΕ δεν κάνουμε <<εβιβα>> με καφέ:cool::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Θα το κάνω με την καινούργια κάμερα… και κάποιοι θα ξεροκαταπιούν :sm7:. Θα σας κρατήσω λοιπόν ενήμερους. |
Απόσπασμα:
Εσυ ασε τη θεωρια:p:p:p και ελα εις την πράξη..... σε εγκαλω σε δημοσια δηλωση στυσης και με εχεις γραμμενο στα,.,,,λαστιχα σου,,,,:p:p:p (τι στον κορακα--τοσο πολυ αρρωσταινει ο κόσμος αυτες τις μερες>:hmmm::p:p) ασε που αν προλαβω τον καφε,θα σε βάλω να μου το αποδειξεις επι τόπου:p:p:pή επί Ζαππείου:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
μήπως το καθιερωμένο αφτερ να ειναι στο ...σπιτι σου:hmmm::hmmm: α ρε χαρές που θα κάνει η συζηγάτα σου!!:sm7::sm7: παλιο κουραμπιεδοκιμαστη!!!!!:cool::D:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
..... αφού καφεδάκι ζήτησε ο άνθρωπος ... να του πάω "κόντρα" ???? :D Πέρα απ' την πλάκα, αυτά είναι προκαταλήψεις κ δεν τα πιστεύω καθόλου ... ;) |
Απόσπασμα:
Προκαταλειψεις η οχι...εγω τα σεβομαι:cool::cool: αν εγω πάντως δεν τα καταφερω--εχετε το ελευθερο να πιειτε Ο,τι επιθυμειτε --εκτος....καφε:rolleyes::D:D όχι τίποτα αλλο σημερα το πρωι ειδα και μαυυυυυυυυρη γαααααααατα:p:p:o:o:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
αρχισαμεεεεεεεεε!!!!!!!! :sm7::sm7::sm7::sm7: |
Σε 10΄ ξεκινάμε!
|
Απόσπασμα:
Πού να σας χωρέσω όλους εσάς, ένα τόσο δα... φουρνάκι έχω. :sm7: Ανεβαίνοντας τον Διόνυσο, στη στάση Καΐρη αριστερά. Στάση Καΐρη vasorfa, όχι στάση πληρωμών… :p Γιατί είσαι τέτοιο παιδί, παιδί μου? |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:41. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!