![]() |
Απάντηση: Καφές στη Θεσσαλονίκη Τετάρτη 29/12/2010
Απόσπασμα:
β. Θα τα παίξουμε γενικός, σαν λαός και σαν έθνος γ. Φτου - φτου σκόρδα, ο Ιησούς Χριστός νικάει κι όλα τα κακά σκορπάει, θα μας φάνε τα έξοδα φακέλου :D μαμ γιοκ από εμένα, έχουμε επισκέψεις και πρέπει να επιστρέψω πριν τα μεσάνυχτα ;) andreas75 & Φιλιώ AntonisKitoudis 80% pkiriakos. . . η πτωχή nikos-x. . . η δόλια Sakis & Hekima sakis1200 Θα πούμε και τα παραδοσιακά κάλαντα. . . Θα κάνουμε και ευχές για το 2011 να μοιάζει στο 2001 |
Απόσπασμα:
|
|
ΜΕΣΑ......
. . . Ψυχικά άλλα όχι σωματικά..!!!:yz:yz . . Καρντάσια, να περάσετε όμορφα, καλές ευχές να δώσετε, και ξέρετε, όπως πάντα συνετά!!!! (Να φάτε πολύ, γιατί από του χρόνου δεν ξέρουμε, εάν θα έχουμε τετοιές χαρές....) http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020769.gif |
παιδια συγνωμη που δεν θα ερθω αλλα ειμαι δικαιολογημενος καθοτι μολις σχολασα εμπλεξα με μια παλιοπαρεα για ρετσινα και μολις γυρισα σπιτι σε οχι πολυ κατασταση......
καλα να περασετε! |
Ο σταχτοπούτης στο σπιτάκι του κι αφού έφαγε την παραδοσιακή παντοφλιά :confused:, πάει να κάτσει στο τραπέζι με τους μουσαφιρέους.
Φιλιά στην παρέα, μας λύθηκαν πολλές απορίες, κάναμε καλές πράξεις :D στρατολογήσαμε νέα μέλη :rolleyes: , ανταλλάξαμε ευχές, ορίσαμε νέο ραντεβού. . . μαμ γιοκ. Καλό βράδυ |
Άντε κ του χρόνου με υγεία φίλοι μου! :)
Jefe |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!