GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Αστυνομικός της ΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε 7χρονη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16615)

nek21 06-01-2011 15:26

Απάντηση: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε 7χρονη

μπα μωρέ, είδε το πιτσιρίκι τη μηχανή και βούτηξε στις ρόδες της! και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οργίζεται ο κόσμος με τα όργανα της εξουσίας![/COLOR]

Από τα στοιχεία της δικογραφίας, πάντως, δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το 7χρονο κορίτσι όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. [COLOR=Red]ας το πιστέψουμε, αν και λόγω της περιοχής χλωμό το βλέπω να έκατσε να βοηθήσει...

απο τα γραφομενα σου φιλε.σου ειπα τσιμπησες το τυρακι.

ortho 06-01-2011 16:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nek21 ( 287264)
μπα μωρέ, είδε το πιτσιρίκι τη μηχανή και βούτηξε στις ρόδες της! και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οργίζεται ο κόσμος με τα όργανα της εξουσίας![/COLOR] όργανα της εξουσίας είναι μόνο οι αστυνομικοί; ο εισαγγελέας τον άφησε.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας, πάντως, δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το 7χρονο κορίτσι όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. [COLOR=Red]ας το πιστέψουμε, αν και λόγω της περιοχής χλωμό το βλέπω να έκατσε να βοηθήσει... τι σχέση έχει με τον αστυνομικό; θα μπορούσε να είναι πολίτης.το σχόλιο μου σχετίζεται με την περιοχή του δυστυχήματος.

απο τα γραφομενα σου φιλε.σου ειπα τσιμπησες το τυρακι. εγώ μπορεί να το τσίμπησα το τυράκι, εσύ όμως ή διαβάζεις τα μισά ή δε θες να καταλάβεις τι διαβάζεις.

εν πάσει περιπτώση το κουράσαμε, είχες όρεξη να μου την πεις, εσύ ξέρεις γιατί, μου την είπες, δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε.

ntinopoulos 06-01-2011 17:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 287242)
Συμφωνώ ότι οι πεζοί φταίνε σε πολλές περιπτώσεις, εξακολουθούν όμως να είναι το αδύνατο κομμάτι της κυκλοφορίας.
Επίσης μιλάμε για παιδάκι.
Και θα επιμείνω όπως έγραψα από την πρώτη στιγμή, δεν έχει σχέση ότι ο δράστης είναι αστυνομικός. Αν κι έχει τη σημασία του το γεγονός ότι εφόσον κινούταν εκεί πηγαίνοντας προς την υπηρεσία του έπρεπε να γνωρίζει τις καταστάσεις, όπως ανέφεραν άλλοι συμφορουμίτες, και να είναι πιό προσεκτικός.
Επίσης ήταν σφάλμα, κι όπως αποδείχθηκε θανάσιμο, να επιχειρήσει προσπέραση ενώ δεν είχε ορατότητα. Εχω άδικο εδώ;

Εγώ αυτά σχολίασα από το πρώτο ποστ,
τώρα αν κάποιοι θέλουν να βρίσουν εμένα.....

με το συμπάθειο, αλλά #######!

Κρίσεις επί προσωπικότητας, ηθικής κι επαγγελματικής υπόληψης, όπως έγραψες αλλού, δε γίνονται αποδεκτές!

γιαννη αν δεν ειμαστε μπροστα δε μπορουμε να ξερουμε τις ακριβεις συνθηκες του ατυχηματος και μια λεπτομερεια μπορει να επηρεασει τα παντα...
λαμβανοντας υποψη πρωτον το γεγονος οτι στο ατυχημα ενεπλακη αστυνομικος οποτε φανταζεσαι οτι ολοι οι "αντικειμενικοι" βρηκαν προσφορο εδαφος να δρασουν και δευτερον την "ιδιαιτεροτητα":rolleyes: των κατοικων της περιοχης εγω κραταω επιφυλαξεις για οτι ακουω!:)

ortho 06-01-2011 17:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 287352)
γιαννη αν δεν ειμαστε μπροστα δε μπορουμε να ξερουμε τις ακριβεις συνθηκες του ατυχηματος και μια λεπτομερεια μπορει να επηρεασει τα παντα...
λαμβανοντας υποψη πρωτον το γεγονος οτι στο ατυχημα ενεπλακη αστυνομικος οποτε φανταζεσαι οτι ολοι οι "αντικειμενικοι" βρηκαν προσφορο εδαφος να δρασουν και δευτερον την "ιδιαιτεροτητα":rolleyes: των κατοικων της περιοχης εγω κραταω επιφυλαξεις για οτι ακουω!:)

καλά, εγώ κατηγορηθήκα ότι έχω και κόμπλεξ με τους αστυνομικούς. και διευκρίνισα ότι το σχόλιο μου αφορά το σφάλμα του οδηγού να προσπεράσει χωρίς ορατότητα. και σε περιοχή με ιδιαιτερότητα, όπως γράφεις, όφειλε να είναι πιό προσεκτικός. σφάλμα που κάνουμε πολλοί από μας όταν προσπερνάμε λεωφορείο σε στάση.

ntinopoulos 06-01-2011 17:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 287353)
καλά, εγώ κατηγορηθήκα ότι έχω και κόμπλεξ με τους αστυνομικούς. και διευκρίνισα ότι το σχόλιο μου αφορά το σφάλμα του οδηγού να προσπεράσει χωρίς ορατότητα. και σε περιοχή με ιδιαιτερότητα, όπως γράφεις, όφειλε να είναι πιό προσεκτικός. σφάλμα που κάνουμε πολλοί από μας όταν προσπερνάμε λεωφορείο σε στάση.

παντως ειναι βασικα θεμα τυχης να μην εμπλακουμε σε ατυχημα με απροσεκτο πεζο!:hmmm:
και ειναι πολυ δυσκολο να καταφερει καποιος να ειναι 100% συγκεντρωμενος πανω στη μηχανη ολη την ωρα....παντα υπαρχουν στιγμες που ειμαστε πιο χαλαροι!:(

ortho 06-01-2011 18:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 287357)
παντως ειναι βασικα θεμα τυχης να μην εμπλακουμε σε ατυχημα με απροσεκτο πεζο!:hmmm:
και ειναι πολυ δυσκολο να καταφερει καποιος να ειναι 100% συγκεντρωμενος πανω στη μηχανη ολη την ωρα....παντα υπαρχουν στιγμες που ειμαστε πιο χαλαροι!:(

ούτε λόγος!

nek21 06-01-2011 19:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 287273)
εν πάσει περιπτώση το κουράσαμε, είχες όρεξη να μου την πεις, εσύ ξέρεις γιατί, μου την είπες, δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε.

φιλε γιαννη δεν ειχα καμμια ορεξη να σου την πω.ειμαι σιγουρος πως αν βρισκομασταν απο κοντα και καναμε αυτη τη συζητηση δε θα υπηρχε ουτε μια περιπτωση να με παρεξηγησεις οπως και γω τα γραπτα σου ενδεχομενως.παντως επειδη ειπες οτι διαβασες απο σαιτ και γενικοτερα απο δημοσιογραφικες πηγες για το συμβαν θα σε συμβουλευα λογω πειρας να κρατας μια πισινη.οι ανθρωποι παρουσιαζουν τα γεγονοτα οπως θελουν.τελος απ οτι ειδα η κυρια πηγη ενημερωσης σου ηταν το ζουγκλα αλλα αγνοησες οπως ειδα τη μια και μοναδικη μαρτυρια κατι το οποιο μ εκανε να σου γραψω ολα τα παραπανω.

ortho 06-01-2011 20:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nek21 ( 287409)
φιλε γιαννη δεν ειχα καμμια ορεξη να σου την πω.ειμαι σιγουρος πως αν βρισκομασταν απο κοντα και καναμε αυτη τη συζητηση δε θα υπηρχε ουτε μια περιπτωση να με παρεξηγησεις οπως και γω τα γραπτα σου ενδεχομενως.παντως επειδη ειπες οτι διαβασες απο σαιτ και γενικοτερα απο δημοσιογραφικες πηγες για το συμβαν θα σε συμβουλευα λογω πειρας να κρατας μια πισινη.οι ανθρωποι παρουσιαζουν τα γεγονοτα οπως θελουν.τελος απ οτι ειδα η κυρια πηγη ενημερωσης σου ηταν το ζουγκλα αλλα αγνοησες οπως ειδα τη μια και μοναδικη μαρτυρια κατι το οποιο μ εκανε να σου γραψω ολα τα παραπανω.

Φίλε μου έβαλα απλά μία από τις πηγές της είδησης, δεν είναι δυνατόν να τις βάλω όλες. Πάντα πριν αναρτήσω κάτι προσπαθώ να βρω διάφορες πηγές για διασταύρωση. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι και 40 πηγές να βρώ λέει κάτι πιά. Τελικά η μία αναπαράγει την άλλη. Εγώ έγραψα τη γνώμη μου. Και κόμπλεξ σίγουρα δεν έχω με τους αστυνομικούς!;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:00.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!