![]() |
Απάντηση: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε 7χρονη
μπα μωρέ, είδε το πιτσιρίκι τη μηχανή και βούτηξε στις ρόδες της! και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οργίζεται ο κόσμος με τα όργανα της εξουσίας![/COLOR]
Από τα στοιχεία της δικογραφίας, πάντως, δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το 7χρονο κορίτσι όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. [COLOR=Red]ας το πιστέψουμε, αν και λόγω της περιοχής χλωμό το βλέπω να έκατσε να βοηθήσει... απο τα γραφομενα σου φιλε.σου ειπα τσιμπησες το τυρακι. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
λαμβανοντας υποψη πρωτον το γεγονος οτι στο ατυχημα ενεπλακη αστυνομικος οποτε φανταζεσαι οτι ολοι οι "αντικειμενικοι" βρηκαν προσφορο εδαφος να δρασουν και δευτερον την "ιδιαιτεροτητα":rolleyes: των κατοικων της περιοχης εγω κραταω επιφυλαξεις για οτι ακουω!:) |
Απόσπασμα:
καλά, εγώ κατηγορηθήκα ότι έχω και κόμπλεξ με τους αστυνομικούς. και διευκρίνισα ότι το σχόλιο μου αφορά το σφάλμα του οδηγού να προσπεράσει χωρίς ορατότητα. και σε περιοχή με ιδιαιτερότητα, όπως γράφεις, όφειλε να είναι πιό προσεκτικός. σφάλμα που κάνουμε πολλοί από μας όταν προσπερνάμε λεωφορείο σε στάση. |
Απόσπασμα:
και ειναι πολυ δυσκολο να καταφερει καποιος να ειναι 100% συγκεντρωμενος πανω στη μηχανη ολη την ωρα....παντα υπαρχουν στιγμες που ειμαστε πιο χαλαροι!:( |
Απόσπασμα:
ούτε λόγος! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!