GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Φορτιστής (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16974)

tsompanis 21-01-2011 10:18

Απάντηση: Φορτιστής

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 297297)

έχει πρόβλεψη και για τη πεθαμένη μπαταρία....προφανώς μπορεί να την αναστήσει και σκόπιμα δεν σου λέει πόσο χρόνο θέλει γι' αυτή τη δουλειά...

1.να τις δώσει λίγα φορτία για να πάρει το μοτέρ(αν πάρει)ναι...να την φορτίσει όχι...
και επειδή το ίδιο θέμα σε άλλο φόρουμ έχει πιάσει τις 30 σελίδες,τσεκαρισμένο ότι δεν την ανασταίνει..
χώρια που μια ξελιγωμένη μπαταρία αυτοκινήτου (απο φώτα)ενός φίλου που έχει αυτόν τον φορτιστή ήρθε σε μένα τελικά για φόρτιση!και τον είχε πάνω της 3 μέρες!

2.την εξομάλυνση του ρευματος την αναλαμβάνει ένα πολύ μικρό πυκνωτάκι που έτσι και το βάλεις να το μετρήσεις θα δεις πως ουσιαστικά
δεν κάνεις εξομάλυνση με ότι συνεπάγεται αυτό για την μπαταρία.
περισσότερο μοιάζει με συνεχές!

3.συντηρώ σε ετήσια βάση περίπου 14 μπαταρίες.απο την πιο μικρή μέχρι την ποιό μεγάλη.τέτοιο μαραφέτι δεν θα έβαζα πάνω;)

και τέλος,αν σας πειράζει το μέγεθος,τότε πάσο...
σηκώνω τα χέρια ψηλά!:sm7:

vpentza 21-01-2011 11:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 297327)
1.να τις δώσει λίγα φορτία για να πάρει το μοτέρ(αν πάρει)ναι...να την φορτίσει όχι...
και επειδή το ίδιο θέμα σε άλλο φόρουμ έχει πιάσει τις 30 σελίδες,τσεκαρισμένο ότι δεν την ανασταίνει..
χώρια που μια ξελιγωμένη μπαταρία αυτοκινήτου (απο φώτα)ενός φίλου που έχει αυτόν τον φορτιστή ήρθε σε μένα τελικά για φόρτιση!και τον είχε πάνω της 3 μέρες!

2.την εξομάλυνση του ρευματος την αναλαμβάνει ένα πολύ μικρό πυκνωτάκι που έτσι και το βάλεις να το μετρήσεις θα δεις πως ουσιαστικά
δεν κάνεις εξομάλυνση με ότι συνεπάγεται αυτό για την μπαταρία.
περισσότερο μοιάζει με συνεχές!

3.συντηρώ σε ετήσια βάση περίπου 14 μπαταρίες.απο την πιο μικρή μέχρι την ποιό μεγάλη.τέτοιο μαραφέτι δεν θα έβαζα πάνω;)

και τέλος,αν σας πειράζει το μέγεθος,τότε πάσο...
σηκώνω τα χέρια ψηλά!:sm7:

1. ας πάρει εμπρός, και από εκεί και πέρα θα αναλάβει η μοτό να κάνει τη φόρτιση......
2. δεν το καταλαβαίνω το σχόλιό σου...γιατί δεν το κατέχω το θέμα :hmmm:
3. θα τον χρησιμοποιώ ελάχιστα οπότε......

μας δίνεις να καταλάβουμε ότι εδώ η ποιότητα συνδιάζεται με το μέγεθος....αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτά που ξέρουμε και πιθανόν να μας συμφέρει να ξέρουμε και να υποστηρίζουμε...:D:D:D

kosta12gs 22-01-2011 21:25

Eiχα το προηγουμενο μοντελο του φορτιστη εδω και 2 χρονια. Με εβγαλε ασπροπροσωπο 3, 4 φορες που το χρειαστηκα στο προηγουμενο μηχανακι μου μεχρι που η μπαταρια του ειχε γονατισει τοσο πολυ (4 χρονια) που δε πηγαινε αλλο. Οποτε προχωρησα σε αντικατασταση μπαταριας

Πριν απο ενα μηνα ο φορτιστης για καποιο λογο (κακη φυλαξη, μπορει να εκανα κ καμια βλακεια !) δε δουλευε. Πηγα να το δοκιμασω σε μια καλουτσικη μπαταρια (ετσι για συντηρηση) και δεν ανταποκρινονταν. Πηρα τηλ το σερβις (Αθηνα) και χωρις καμια επιβαρυνση μου αλλαξαν το φορτιστη με ενα καινουριο(αυτο που πωλουσαν τις προαλλες) μιας και εχει 3 ετη εγγυηση.
Κατα τη γνωμη μου ,... αψογοι.
Τωρα εξαρταται κ απο το τι θελει ο καθενας να φορτισει ή συντηρησει.

Sakis 22-01-2011 21:43

[QUOTE=kosta12gs;298611]Eiχα το προηγουμενο μοντελο του φορτιστη εδω και 2 χρονια. Με εβγαλε ασπροπροσωπο 3, 4 φορες που το χρειαστηκα στο προηγουμενο μηχανακι μου μεχρι που η μπαταρια του ειχε γονατισει τοσο πολυ (4 χρονια) που δε πηγαινε αλλο. Οποτε προχωρησα σε αντικατασταση μπαταριας

Πριν απο ενα μηνα ο φορτιστης για καποιο λογο (κακη φυλαξη, μπορει να εκανα κ καμια βλακεια !) δε δουλευε. Πηγα να το δοκιμασω σε μια καλουτσικη μπαταρια (ετσι για συντηρηση) και δεν ανταποκρινονταν. Πηρα τηλ το σερβις (Αθηνα) και χωρις καμια επιβαρυνση μου αλλαξαν το φορτιστη με ενα καινουριο(αυτο που πωλουσαν τις προαλλες) μιας και εχει 3 ετη εγγυηση.
Κατα τη γνωμη μου ,... αψογοι.
Τωρα εξαρταται κ απο το τι θελει ο καθενας να φορτισει ή συντηρησει.[/QUOTE]

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:32.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!