![]() |
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
Τέλειο πρόγραμμα.
Μπράβο παιδιά μέσα και εγώ από Κρήτη!!!!!! |
Μπράβο Νίκο και Δημήτρη για όλα, εύχομαι να περάσουμε τέλεια μικροί μεγάλοι.
:):) |
Απόσπασμα:
Επειδή είναι κριτήριο για τη συμμετοχή μας.... λίγο spam.... συγχωρέστε με οι admins... μήπως θα 'χει τριγωνάκια....:Απορία::Απορία: :rolleyes::o:o |
Απόσπασμα:
Σκέφτομαι να τα βάλω δώρο για την πίτα:sm7::sm7: |
Για ακομα μια φορα ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες που τρεχουν για καινουριες εμπειριες στα δρωμενα των φορουμ που αγγιζουν πολλες φορες εκδηλωσεις και event μεγαλων πολυεθνικων εταιριων με τεραστια budget!!!!!Μεσα διπλος πρωτα ο Θεος για να περασουμε ενα υπεροχο διημερο!!!!!
|
Καλημέρα μέσα και εγώ τετραπλός..... :):):):), αλλά με αυτοκίνητο ...... :yz
|
http://img171.imageshack.us/img171/1...iafinal.th.png
Aπό το πλυντήριο Wash Mania στον Πειραιά προσφορά για την κοπή της πίτας του GS FORUM για 3 τυχερούς από 1 πλυσίμο μοτοσυκλέτας. |
Απόσπασμα:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek: Αν έχω εγώ από πριν το λαχνό που τα κερδίζει..... τότε ΟΚ !!!!! :sm7::sm7: |
Μετά την απίστευτη οργάνωση των αδελφών Δουρίδα... έχοντας σαν δεδομένο την επιτυχία του event.... λαχταρώντας να δούμε φιλαράκια από Βόρεια Ελλάδα... Κεντρική.... Κρήτη.... :D και αφού θα 'χει και......... . . . . . . . . . . . . . . . . ........ τριγωνάκια......:o:o:rolleyes::rolleyes:........... μέσα λοιπόν κι εγώ διπλός με την Ειρήνη !!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:00. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!