![]() |
Απάντηση: Ατύχημα στο Μοσχάτο
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κρίμα για το παλληκαράκι. Ο Θεός να το αναπαύσει... |
:(:(
|
:(:(:( Κρίμα να φεύγει κάποιος για μια "μαγκιά" !!
Έγω δεν θα πω οτι φταίνε οι αλάνες,καλύτερα στις αλάνες παρά στον δρόμο! Αν αυτο είχε γίνει στον δρόμο θα κλαίγανε κι'άλλους.Έχει τύχει πολλες φορές να βλέπω να κάνουν σουζα και να προσπερνουν αμαξια,(λίγο τον ελεγχο να χασει ο αλλος,τελειωσαν όλα). Ούτε οι γονείς θα πώ οτι φταίνε,βασικά πιστεύω οτι πάνω απο τα 18 είσαι υπευθυνος και υπολογος για τα παντα,μπορεις να γνωριζεις και να αναγνωριζεις τον κινδυνο,γι'αυτο άλλωστε τοτε μπορεις να παρεις διπλωμα(αλλιώς βαλτε τα σε μια γυαλα και αποστειρωστε τα).Αλλα δεν έχει να κανει με την ηλικια ,αυτα γίνονται και σε μεγαλυτερες ηλικίες για θεμα μαγκιάς και γοήτρου.Κατα την ταπεινή μου γνώμη φταιει το "καμμένο μυαλό".Η άγνοια κινδύνου δεν είναι θάρρος και τόλμη αλλα βλακεία.Λυπάμαι και συγνώμη που το λεω ετσι ώμα αλλα αυτος που κάνει "μαγκιές" είναι βλάκας και καποια στιγμη τρώει το κεφάλι του, το τραγικό είναι να μην την πληρώσει καποιος περαστικός αθώος. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κάτι μου λέει ότι μπορεί και ασφάλεια να μην είχε, τι να την κάνει εξάλλου χωρίς πινακίδες... Προσωπικά έχω συνομιλήσει πρόσφατα στις αντιπροσωπείες και στα διάφορα πλυντήρια με 4 αστυνόμους που είχαν μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδες. Ο ένας όμως φόραγε κράνος. |
:(:(:(
Αν επιτέλους δεν πιέσουμε όλοι μας την πολιτεία και εδώ κάνω πρόταση το Forum να επισκεφτεί την Υπουργό Παιδείας και να απαιτήσουμε επιτέλους μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής από την πρώτη Δημοτικού μέχρι και στην Τρίτη Λυκείου Στις εξετάσεις τότε να περνούνε τα θεωρητικά του ΚΟΚ για το δίπλωμα. Την πρακτική μόνο στις σχολές οδηγών . Μέσα σε 6 +6 χρόνια από 1 ώρα την βδομάδα στο τέλος σίγουρα θα έχουν αποκτήσει κυκλοφοριακή αγωγή με ότι αυτό συνεπάγεται. ;) |
Απόσπασμα:
Πολύ καλή ιδέα!:sm8::sm8: Αν και δεν πιστεύω ότι τους φτάνει τόσο μακρυά, η προσπάθεια αξίζει!! |
Οτι πρόστιμα να βάλεις στους κάγκουρες αυτοί δεν χαμπαριάζουν:hmmm:
|
Θα συμφωνήσω κι εγώ με αρκετές από τις προηγούμενες τοποθετήσεις...
Μερικά πράγματα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν, εκτός αν πιέσουμε σαν φόρουμ να αλλάξει η Ελλάδα η ίδια... ;) Τουλάχιστον όμως ας πηγαίνουν σε ερημιές να βγάζουν τα απωθημένα τους κι όχι στους δρόμους που κυκλοφορούν και άλλοι που δεν τους φταίνε σε τίποτα (και περιλαμβάνω και τα καγκουράμαξα, απο χρέπια που την έχουν δει fast and furius -μη χ*σω- μέχρι Μ3 και τα συναφή) Αι σιχτίρ πια.... |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!