![]() |
Απάντηση: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ABS!!
Ναι έχεις δίκιο το έχασα το παιχνίδι και για αυτό το σταματώ...
οποιος άλλος συμφουρίτης θελήσει πληροφορίες ας στήλει πμ να βρεθούμε και να του πω ότι θελήσει!! Δε μπαίνω στη διαδικασία ξανααντιπαράθεσης γιατί δεν είναι και πολύ παραγωγικό συν του ότι δεν έχει να κάνει με το θέμα που άνοιξα.... |
Γιατί πρέπει να λέμε στον καθένα τι να κάνει,πως να μιλάει,πως να προωθεί,πως να πουλάει,πως να γράφει, πως πως πως...
Αφήστε τον άνθρωπο να το χειριστεί όπως θέλει.Σε όποιον δεν του αρέσει ας μη διαβάσει/απαντήσει. Άραγε στην πραγματικη μας Ζωη είμαστε αντίστοιχα ευθικτοι σε τόσο μικρά ζητήματα ; |
Ρε παιδιά που είναι το κακό που κάποιος που έβαλε το μυαλό του να δουλέψει, αποφάσισε να βγάλει χρήματα από αυτό? Τα πράγματα είναι πολύ απλά τουλάχιστον για μένα, κάποιος με τις κατάλληλες γνώσεις (είναι επένδυση μιας ζωής η απόκτησή τους) ποστάρισε ένα θέμα που μας καίει όλους και είπε ότι έχει ίσως λύση. Τα περισσότερα σε λίγο που θα πατεντάρει την ιδέα του. Και με το αζημίωτο. Απολύτως λογικό μου ακούγεται, το κάνω σχεδόν καθημερινά σε ανθρώπους που τηλεφωνούν στο μαγαζί μου για να τους δώσω λύση για προβλήματα που έχουν στον υπολογιστή τους. Καταλαβαίνω την ανάγκη τους να κάνουν οικονομία, βοηθάω όσο αυτό είναι δυνατόν από το τηλέφωνο αλλά όταν πια τα πράγματα ζορίσουν τους λέω να φέρουν το PC τους στο μαγαζί. Το ίδιο κάνει και ο φίλος. Είπε ότι έλυσε οικονομικά ένα πρόβλημα που είχε και πιθανά το έχουν κι άλλοι,και που η μαμά BMW μας πιάνει κανονικά τον ποπό, θα βοηθήσει είπε όταν λήξουν τα γραφειοκρατικά αλλά μην θέλετε να σας πάρει από το χεράκι στράτα στρατούλα και να το επισκευάσει δια μέσου φόρουμ χωρίς κόστος. Μάλιστα στην περίπτωση των φρένων (σωμ. ακεραιότητα) εγώ δεν θα έδινα σε κανέναν συμβουλές γιατί μπορεί να μου επέστρεφε μπούμερανκ, δλδ "ρε φιλαράκι κάναμε ότι μας είπες και τα φρένα όταν τα χρειαστήκαμε δεν δούλεψαν" κλπ κλπ.
|
Απόσπασμα:
|
Εγω παντος πιστευω πως πρεπει να ανεβασει το τηλεφωνο του τεχνικου. Θα σωθει πολυς κοσμος απ' τα υπερτιμολογημενα ανταλλακτικα της BMW. Μαλιστα τετεια θεματα πρεπει να γινονται sticky. Οπως και του φιλου που φερνει φτηνους hall sensors. Εκτος κι αν καποιοι εδω μεσα παιρνουν ποσοστα απ'την BMW ή ειναι μετοχοι σε γνωστα συνεργια-εμποριες ανταλλακτικων...
|
Συμφωνω οτι δε παιζεις με τα φρενα....Για τη παραπανω περιπτωση που μου συνεβη σημερα εκλεισα 10 μερες απροβληματιστης λειτουργειας και δεν ειναι κανενα μεγαλο μυστικο το περιγραφω αναλυτικα ποιο επανω
Τωρα για τα σερβοφρενα οπως ανεφερα αυτο που συμβαινει ειναι φυσιολογικο δηλαδη με βαση το σχεδιασμο ειναι αναμενομενο και αναλογα με τη χρηση (αστικη η ταξιδι) παιζει ρολο το χρονικο διαστημα που θα φτασουμε στο αποτελεσμα δηλαδη να τα παιξει η μιζοαντλια αυτο που θελω να πετυχω και φυσικα θα το εφαρμοσω πρωτα σε μηχανη φιλου ειναι ασχετα με το αν χαλα το σερβοφρενο να εχεις φρενα στη μηχανη ωστε να μη κινδινευεις να στουκαρεις πισω απο κανενα αμαξι η οταν κλεινης το διακοπτη να εχεις φρενα το συστημα δε προκειτε να εππηρεαζει αυτο της μηχανης αλλα λιιιιγο υπομονη και θα δειξω τα παντα ολα τα ωραια στη ζωη ξεκινανε τυχαια;) |
Περιμένουμε νέα σου;)
|
Γενικά περιμένουμε να δούμε αν όλο το επιχείρημα συνεχίσει για καιρό να δουλεύει χωρίς πρόβλημα.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
|
Μιας και παθών απο το Νεύρα σύστημα της bmw να πώ ότι, αν θυμάμαι καλά, απώλει του servo δε σημαίνει και απώλεια των φρένων, αφού τα φρένα συνεχίζουν να δουλεύουν με την υδραυλική πίεση μέσω της μονάδας με πολύ περισσότερη όμως δύναμη, γεγονός, που μπορεί να εξελιχθεί σε ατύχημα, σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε και απασχολεί πολλούς και έξω από τη χώρα αυτή. Όταν το χα πάθει, βρήκα μια δικιά μου λύση και ο καθένας μπορεί να βρεί μία που να του ταιριάζει. Ελπίζω στο τέλος να βρεθεί αυτή που να εγγυάται όσα δεν εγγυάται η "κυρία" εκ βαυαρίας. Τα υπόλοιπα για τα έσω της μονάδας που διάβασα, μου φάνηκαν μια χαρά.
Καλή συνέχεια σε όλους. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!