![]() |
Απάντηση: Ο Παπακωνσταντίνου και η πτήση των 150.000 ευρώ!!!!
Απόσπασμα:
|
Αλήτες...Ξύλο που θέλουν....Κοπρόσκυλα!!!!ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
|
Έχω πει ότι σε τέτοια thread δεν θα λαμβάνω μέρος και δεν θα λάβω.
Γράφω μόνο για ένα λόγο που έχει μόνο έμμεσα σχέση με το θέμα (αν πρέπει να πω κάτι για το θέμα, όλοι είναι για κρέμασμα στο Σύνταγμα, πράσινοι, μπλε, κόκκινοι, πορτοκαλί, πουά κλπ. και ο Παπακωνσταντίνου από τους πρώτους, άμα είναι τόσο... ήρωας ας τον δικαιώσει η ιστορία - ο χοντρός δε, πρώτος με ενισχυμένη κρεμάλα - μας έχουν πουλήσει για 10 γενιές). Για το θέμα δεν θα πω κάτι άλλο. EDIT: Και οι δημοσιογράφοι μαζί. Μαζί τα έφαγαν ναι. Δυστυχώς αυτά που διάβασα εδώ μου δίνουν εικόνα που δεν ήθελα να έχω για κάποιους ανθρώπους του φόρουμ - καλά να παρωπιδιάζεται κάποιος για τη... μηχανή του, για την ομάδα του... να παρωπιδιάζεται (και εμφανώς βολεμένος ο ίδιος - είτε με τον ιδρώτα του δεν το αρνούμαι, είτε με άλλων δεν το ξέρω) για κάτι που αφορά το παιδί μου όχι δεν του δίνω το δικαίωμα. Και ας προσέχουν κάποιοι που θα βρίσκονται όταν σκάσει το πράγμα. Αν θέλουν να φύγουν για τόπο χλοερό (ίσως από τα χέρια μου - ποτέ δεν ξέρεις, ένα "τσαφ" είναι) όταν πράγμα σκάσει με τελευταία λόγια "μα να μαζί τα φάγαμε", πρόβλημα τους, ας το πάρουν μαζί τους. Εγώ προσωπικά δεν τα έφαγα με κανέναν, ο πατέρας μου δεν βολεύτηκε από κανέναν (αντίθετα τον έπιασαν πολλές φορές κότσο όσο θυμάμαι - ο πατέρας μου που χρόνια τώρα παλεύει να πάρει ολόκληρη τη σύνταξη του btw... ξέρετε αυτή που "θα έβγαινε το πολύ σε έξι μήνες") και ούτε οι παππούδες μου (πιο πίσω δεν ξέρω) και γι' αυτό κανείς τους δεν μου έστρωσε κανένα χαλί ούτε για να σπουδάσω, ούτε έτοιμα σπίτια, ούτε τίποτα (μάλλον δεν ανήκω στο μέσο όρο του forum - δεν το λέω για να προσβάλω κανέναν, αντίθετα αυτοπροσβάλομαι/αυτοεκτίθεμαι μάλλον). Αυτή τη στιγμή ως ελεύθερος επαγγελματίας (ΜΕΓΑΛΟΙ κλέφτες οι ελεύθεροι επαγγελματίες) παίρνω λεφτά ΑΝ και ΟΠΟΤΕ (όλοι χρωστάνε), η γυναίκα μου υπέστη (ιδιωτική υπάλληλος) 40% μείωση σε μια δουλειά που δουλεύει 12 χρόνια και είναι πάντα πάνω στη σύμβαση (ούτε 50άρικο παραπάνω δεν πήρε ποτέ) και το στεγαστικό τρέχει (btw ΚΑΙ την μηχανή την πληρώνω ακόμα - και την πήρα γιατί ήθελα κάτι για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ πράγμα που μου ΕΧΕΙ ΗΔΗ ξεπληρώσει πάνω από μια φορά, το έχω πει και σε άσχετο χρόνο). Εγώ φυσικά δεν έχω δικαίωμα για ταμείο ανεργίας. Ελεύθερος επαγγελματίας έγινα πριν κάποια χρόνια γιατί απλά (από τότε προ κρίσης - στα προεόρτια της ίσως) συνειδητοποίησα ότι τα λεφτά που έπαιρνα στην τελευταία μου υπαλληλική δουλειά δεν θα μου τα ξανάδινε κανένας (ήθελαν όμως ότι προσφέρω εγώ και με το παραπάνω). Αυτή τη στιγμή η γενιά μου έχει καταστραφεί. Πολύ απλά έτσι είναι. Τα άλλα είναι π@π@ριές. Την κατέστρεψε η γενιά του Πολυτεχνείου (χρονολογικά - ίσως όμως ΑΚΡΙΒΩΣ και επειδή ήταν η γενιά του Πολυτεχνείου, ίσως, δεν θα το αναλύσω). Ίσως επιβιώσει καλύτερα η επόμενη γενιά. Όσοι μείνουν στη χώρα (ίσως, αν). Όλες οι αμπελοφιλοσοφίες που διαβάζω (και ειδικά οι καραχρωματισμένες - ίσως δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιούν έγχρωμα fonts κάποιοι και μεγάλα γράμματα στο forum... δείχνει πολλά για μένα - ο Λεοντόκαρδος ίσως εξαίρεση σε αυτό) είναι εκ του ασφαλούς. Είναι του καφενείου για μια... άλλη χώρα. Εμφανώς δεν τους αγγίζει. Αλλιώς είναι απλά ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ και δεν με αφορούν. Έγραψα λοιπόν μόνο και μόνο για να πω κρίμα που σας είδα έτσι κάποιους. Δυστυχώς θα με επηρεάσει (κι άλλο) στον τρόπο που σας απευθύνομαι γενικότερα (ή πολύ απλά δεν θα το κάνω). Λυπάμαι, δεν μπορώ από τη μια να ανακαλύπτω ότι σας αντιπαθώ για τις ιδέες σας (κάποιους - ξαναλέω) και μάλιστα για ιδέες που όπως είπα επιρεάζουν το πως θα ζήσει το παιδί μου και από την άλλη να σας λέω μπράβο για άλλες ιδέες ή αναλύσεις. ΤΟΣΟ πολιτισμένος δεν έφτασα να είμαι. Καλύτερα τέτοια thread να μην υπάρχουν (και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν) σε ειδικευμένα forum. Ας μιλάμε για πιστόνια. Αυτά συγνώμη για την παύση στη ροή του thread (αν θέλετε κάτι να μου πείτε σχετικά με αυτό το post γράψτε μου PM, δεν θα το διαβάσω αλλιώς). |
Απόσπασμα:
Το οτι πουθενα αλλου και σε σοβαρο εντυπο δεν δημοσιευθηκε η ειδηση των 150,000ε δεν σας εκανε καμια εντυπωση!!! ;) Γοατι Κωστα, ποια ειναι η γυναικα σου που θα την στελνανε με direct flight!! Εδω εμεις σε ιδιωτικες εταιρειες δισεκατμυριων και δεν παμε στο εξωτερικο με απευθειας πτησεις και θα παει ο Δ.Υ.? και δεν καταλαβα, συγκρινει εναν απλο Δ.Υ. με τον Υπουργο Οικονομιας της χωρας????? Σας εχει τυφλωσει το μισος και δεν βλεπετε μπροστα σας!!! :cool: Εχετε μαθει αφου δεν κυβερναει η δικια σας παραταξη να κατηγορειται οποια αλλη ειναι επανω!!!! :( Αρνειστε να δειτε το φταιξιμο το δικο σας σαν μικρα παιδακια!!:cool: Δεν πατε να ψηφισετε ετσι για να εχετε να λετε......!! Το αρθρο του υποδικου Αναστασιαδη που κατηγορειται για μαυρο χρημα 5,000,000ε το διαβαζετε, για τα μαυρα 5εκ ομως τουμπεκι!!!! Εγω απαξιω να ασχοληθω με υποδικους!!! Τα βιντεακια απο το κοντρα τσαννελ του χρεωκοπημενου και χρωστων σε ολο τον κοσμο Κουρη και ο οποιος εχει απληρωτους 3 μηνες και υπο απολυση 700 εργαζομενους και χρωσταει 250,000,000 στο ΙΚΑ απο τον αλλο σταθμο του τον Αλτερ κι εκει τουμπεκι!! Και αυτο γιατι? διοτι σας αρεσει να σας χαιδευουν τα αυτια ακομα και υποδικοι, δεν σας νοιαζει καν αν χρωστανε εκατομμυρια στο κρατος....αρκει να σας χαιδευουν τα αυτια!!!! Δεν σκεφτηκατε ΠΟΤΕ οτι αυτα που αυτοι δημοσιευουν κι εσεις αναπαραγαγετε με τοση ευκολια ειναι αποτελεσμα του οτι δεν παιρνουν φραγκο απο το κρατος ΠΙΑ, δεν διευθετουνται τα χρεη τους ΠΙΑ και δεν υπαρχουν ''κολλητοι'' να σβησουν τις παρανομιες τους ΠΙΑ!!!!! Το κακο ειναι οτι αν σωθει αυτη η χωρα απο την χρεωκοπια θα σωθειτε και ολοι εσεις που ποτε δεν πιστεψατε στην διασωση της και ποτε δεν κανατε τιποτε προς αυτην την κατευθυνση!!!! Δεν πειραζει....ο Θεος ειναι μεγαλος!!! Αλλα ξεχασα εγω κατ εσας ειμαι ΠΑΣΟΚ και τα λεω αυτα!!!! |
Απόσπασμα:
Αν μου βρουν ΜΙΑ χωρα που ζει ανευ υγιους τραπεζικου συστηματος εγω θα κατσω να με μαμησουν!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Φανατισμός
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Ο Φανατισμός που ως όρος προέρχεται εκ της λατινικής λέξης "fanum" (=ιερόν), σημαίνει την μετ' εγωισμού και εμπάθειας προσήλωση σε κάποιες αντιλήψεις, ανεξάρτητα της ορθότητας ή όχι αυτών. |
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
|
Απόσπασμα:
Γιώργο αρχίζεις και ξεφεύγεις. Και πίστεψέ το, αν αυτά που κάνει το ΠΑΣΟΚ τα έκανε ΝΔ, ΚΚΕ και λοιπαί δημοκρατικαί δυνάμεις, τα ίδια θα έλεγα. Κανείς δε μας έχει εξηγήσει ποτέ για ποιό λόγο είναι αναγκαία η ύπαρξη τραπεζων. Κι αν το ελληνικό κράτος είναι διεφθαρμένο και δε θα μπορούσε να διαχειριστεί "τραπεζικά" τα χρήματα, η Γερμανία γιατί έχει τράπεζες; Δε με ενδιαφέρει να ακούσω το επειδή έτσι είναι, θέλω τους λόγους. Δεν είμαι οικονομολόγος, θα πω όμως τούτο. Το μεγάλο "πανηγύρι" για το χρηματοπιστωτικό σύστημα ξεκίνησε όταν η Μ.Βρεττανία έχασε τις αποικίες της, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ. Εχοντας σταματήσει να παράγει οτιδήποτε, πράγμα που εξακολουθεί να κάνει, έπρεπε να βρει κάτι για να επιβιώσει. Και το βρήκε. Ξεκίνησε τα χρηματοοικονομικά. Ξαφνικά η δημιουργία πλούτου έφυγε από την πρωτογενή παραγωγή, τη βιομηχανία και μετακόμισε σε γραφεία. Χρήμα για το χρήμα. Με πλήρη απαξίωση για τον εργάτη, τον αγρότη, το "δημιουργό". Οι τράπεζες γιγαντώνονται με τον κόπο αυτού που περιφρονούν οι τραπεζίτες. Δε μιλώ καθόλου για τους πολιτικούς, αυτούς τους έχουν εξ-αγοράσει από την αρχή. Κατά την ταπεινή μου άποψη, το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί για τους ανθρώπους θα ήταν να εξαφανίζονταν οι τράπεζες με τη μορφή που έχουν. Κι όσον αφορά τους δικούς σου απαξιωτικύς χαρακτηρισμούς Γιώργο, διάβασε και καμιά δήλωση ή ομιλία του Τσίπρα στη Βουλή, έτσι για ποικιλία..... ή και της Παπαρήγα αν ο Τσίπρας σου πέφτει πολύ λίγος. Κι οσα λέει ο χοντρός, έχει τους λόγους του.... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!