![]() |
Απάντηση: GS1200ADV ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ CHECK
Απόσπασμα:
Eτσι οπως το περιεγραψε ο φιλος, και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου :). Ταιριαζει και το, "κατω απο το τιμονι", και το "σπιρτοκουτο", αλλα και τα 100 ευρω :D. Για να δουμε αν οντως ειναι αυτο!!! |
Απόσπασμα:
|
αφου το εφτιαξες παλι καλα.............
|
|
1 Συνημμένο(α)
Δεν ειναι το antenna ring ειναι αυτο το κουτακι στην φωτο ελπιζω να φαινετε καλα για να καταλαβετε που ειναι και τι προβλημα μπορει να σας διμιουργισει καμια φορα!!! παντος δεν το εβρισκε ουτε η μαμα bmw ουτε ενας αλλος μαστορας που προτειναν να παω!!τελικα το εφτιαξα σε εναν αλλο φιλο ο οποιος του ειχε τυχει το ιδιο αλλη 1 φορα και να φανταστειτε το εψαχνε σε ενα αλλο gs 1200 6 μηνες!!!!εκεινου του αναβαν και τα φωτα μολις γυριζε διακοπτη ενω δεν πρεπει.
|
Έχεις πρόχειρο τον κωδικό απ το τιμολόγιο? Μήπως είναι το 13?
|
Φίλε μου παίζει να μας πεις τον κωδικό του ανταλλακτικού γιατί έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και δεν θέλω πάρω κάτι λάθος…
|
Περνω το μαστορα να μαθω κωδικο!!!
|
Απόσπασμα:
Για ελάχιστο χρόνο, τόσο όσο χρειάζεται ο εγκέφαλος όταν ελέγχει με το άνοιγμα ή άναβαν και έμεναν ανοιχτά? |
αναβαν τα φωτα με το που ανοιγες διακοπτη και μετα εκλειναν αμεσως γιατι εκανε παλι check σαν να εκλεινες το διακοπτη.βεβεα ο διακοπτης εμενε ανοιχτος.
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:55. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!