![]() |
Απάντηση: Service σε R1200GS Adventure στα 50.000χλμ και αλλα παρ
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Kαλησπερα GeorgeP,οπως ειπα και πιο πανω την δισκοπλακα την αγορασα απ'εξω.Το κοστος της δισκοπλακας ηταν 140 ευρω και 30 τα τακακια.Συνολο 170 ευρω. |
Απόσπασμα:
Γιατί στα λάδια λέει 5 ;;;;:confused: |
Απόσπασμα:
60000-80000 χλμ....ειναι πολυ λιγα για αλλαγη πισω δισκου,επειδη εχω ρωτησει και εγω,τον αντωνη στον γερακα,βγαζουν τα διπλασια χλμ χωρις προβλημα..;) υπαρχουν και εξαιρεσεις..:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Πήρα και ένα για καβάντζα. Ποτέ δεν ξέρεις.;) |
Απόσπασμα:
Και μένα ο Αντώνης στο Γέρακα μου είχε πει ότι χρειάζομαι αλλαγή στις εμπρός δισκόπλακες, γιατί μετά από μια μικρή σύγκρουση που είχα με παπί μου είπαν ότι είχαν στραβώσει, αλλά τελικά ήταν ένα μικρό βαθούλωμα που επανήλθε με μια σκύλα, ένα ματρακά και μηδενικό κόστος... Με αυτό φίλε gsmaniac, θέλω να πω ότι κάτι που μας λέει ο κάθε μάστορας δεν είναι απαραίτητα και σωστό αν δεν το επιβεβαιώσουμε και από άλλους ... Εγώ έτσι κι αλλιώς έγραψα παραπάνω ότι είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, ίσως το δεξί μου πόδι ήταν ατίθασο και πείραζε το ποδόφρενο. Είναι καλό ευτυχώς που στο φόρουμ μπορούμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας με τα συνεργεία και τις αντιπροσωπείες και έτσι να μαθαίνουμε καλύτερα για μας και τις μηχάνες μας. Και για να δώσω ένα απλό παράδειγμα σε όλους τους φίλους είναι η αλλαγή των υγρών φρένων και μέσα από τη μονάδα του abs και στα 28 σημεία ελέγχου που έγιναν στο σύστημα φρένων που κανένας μάστορας μέχρι σήμερα δεν μου είχε πει πότε και αν θα έπρεπε να γίνει όπως αναφέρω και παραπάνω. |
Απόσπασμα:
|
1 Συνημμένο(α)
Και συνεχισε το λυσιμο....:D_DSC0045.jpg
|
2 Συνημμένο(α)
Πρωτη φορα και μετα απο 50.000χλμ ειδα το εσωτερικο του διαφορικου ζωντανα,γιατι μεχρι τοτε το εβλεπα μονο στα διαφορα post των φιλων συμφουριτων._DSC0049.jpg_DSC0047.jpg
|
3 Συνημμένο(α)
Και μετα αφου αφαιρεσαμε το τελευταιο κομματι του διαφορικου,ειχε ερθει η στιγμη να βγαλουμε τα ρουλεμαν τα οποια ηταν ολα χωνευτα και τα μεταλλα χρειαζοταν ζεστασια..._DSC0051.jpg_DSC0053.jpg_DSC0055.jpg_
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:39. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!