![]() |
Απάντηση: Χρόνια πολλά στον Αργύρη ( Argi)
Φίλε πολύχρονος και πάντα χαμογελαστός, να χαίρεσαι την ωραία οικογένειά σου:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
|
Χρονια καλά με υγεία, αγάπη, ευτυχία & πανέμορφα χιλιόμετρα σε ένα από τους μεγαλύτερους λεβέντες του φόρουμ.
Οτί ποθείς να γίνει αδερφέ !!! |
Φωτεινή να χαίρεσαι τον Αργυράκο σου και βέβαια και τη στεφανία σου
Γεια σου ρε Αργύρη Αρχοντα πολύχρονος |
Πολύχρονος, υγεία και ευτυχία σε όλη την οικογένεια.........:)
Άντε και καλά τραπεζώματα.............................:D:D |
:D Αργύρη καλόχρονος να χαιρεσαι οτι ποθεις :) |
Χρόνια Πολλά Αργύρη να σε χαίρετε η οικογένεια σου,πάντα με υγεία και αγάπη φίλε μου!
Τιμή μας να είσαι μέλος στην οικογένεια GS FORUM!!! :) |
Aργυρακο,σου ευχομαστε ολοψυχα χρονια σου πολλα και οτι επιθυμεις!!Να σε χαιρεται η οικογενεια σου και να εισαι παντα γερος και χαμογελαστος....:):)
Ακης-Γεωργια...:):) |
πολύχρονος άρχοντα! να σε χαίρονται και να σε χαιρόμαστε!:)
@gemara πολύ εύστοχος και παρατηρητικός! μάλλον ο ποιητής εννοεί ότι ο ντινό ,,,είναι πάντα ακμαίος:D |
χρονια πολλά Αργύρη και οτι το καλό σε εσενα και την οικογενεία σου..;):) |
Καλοί μου φίλοι, Να σας ευχαριστήσω εκ καρδίας, για τις όμορφες ευχές σας, για τις μαντινάδες σας, για τα τηλέφωνα που δέχτηκα..!!! Δεν μπορώ να μην το πω, ΝΑ ΓΙΑΤΙ GS-FORUM...!!! Αυτό που ζούμε όλοι μαζί, το θετικό κλίμα, οι δυνατές φιλίες, που αναπτυχθήκανε μέσω του FORUM μας, οι κουμπαριές, οι σχέσεις και όλα αυτά τα στοιχεία, που συνθέτουν μία ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ GS-FORUM... ***** Kαι πάλι να ευχαριστήσω όλους σας, από την Θεσσαλονική, Γιάννενα έως την Πάτρα & Κρήτη, για τις όμορφες ευχές όσο για εμένα αλλά και για την υπόλοιπη οικογένεια μου... Ο Θεός να σας έχει όλους καλά, να "σκάτε" από υγεία, και φυσικά να βρισκόμαστε και να κάνουμε, όμορφες συναντήσεις.... (Ιδιαίτερο ευχαριστώ, για τον γίγαντα Ευτύχη, που 11.58 χθες βράδυ με κάλεσε, ώστε να κάνει "σεφτέ" στις ευχές!!!!!) Την καληνύχτα μου σε όλους σας... ;););) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:57. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!