GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   καλιτερα σβιστα ολλα..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=21807)

gemara 05-07-2011 18:40

Απάντηση: καλιτερα σβιστα ολλα.....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 415626)
Έχετε την καλοσύνη να διευκρινήσετε, εάν το δημοσίευμά σας αναφέρεται και στο ατομό μου;

Προφανώς αγαπητέ Γιάννη το δημοσίευμά μου αναφέρεται και στο άτομό σου, από τη στιγμή που κάνεις λογοπαίγνιο και γελοιοποιείς την επαγγελματική ιδιότητα μέλους απαξιώνοντάς το γιατί δεν μπορείς λόγω :mad:να κάνεις αλλιώς. Αυτό κατ' εμέ αποτελεί χαμηλή αισθητική, δεν μου αρέσει καθόλου και το σχολιάζω με τις λέξεις "χαμηλή αισθητική". Γλώσσα του λιμανιού ξέρω πολύ καλά να χρησιμοποιώ και γω και είναι ιδιαίτερα αποδοτική όταν είναι προφορική και φάτσα με φάτσα. Να τη στέλνεις με γράμμα, δεν λέει. Το ξέρω ότι δεν σου άλλαξε τίποτε με αυτά που έγραψα και συμφωνώ με τα περί χαμένου χρόνου που είπες.
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 415010)
..."τσομπάνη" καλύτερα να γυρίσεις στα γίδια σου και να μην γίνεσαι νταβάς στα δικά μας @ρχίδια.:mad:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 415689)
Παρ' ότι "on line" δεν είδα ακόμη απάντηση στην ερώτησή μου...
Δικαιούμαι λοιπόν να θεωρήσω πως συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ (ίσως είμαι και ο μόνος, στον οποίο αναφέρεσαι) στους χαρακτηρισμούς σου.
Βέβαια είτε έχουν σχολιαστεί τοιουτοτρόπως από τους διαχειριστές, είτε όχι μικρή σημασία έχει, έτσι κι αλλιώς τους εκθέτεις.
Στην συνέχεια θα μπορούσα να περάσω σε αναλύσεις επί αναλύσεων για πολλά... Χαμένος χρόνος... Άσε που προτιμώ να κρατήσω ως έχουν τις όμορφες αναμνήσεις.
Η αλήθεια είναι πως περίμενα στον καφέ να σας δω... Δεν βαριέσαι...

1. Στο ενδιάμεσο είχα την αγαπητή συντροφιά των παιδιών μου και τους ετοίμαζα φαγητό. 'Απαξ και είσαι online μια στιγμή, όλοι ξέρουμε ότι το φόρουμ το "βαστάει" για ώρες αυτό.
2. Σε είδα σε έναν καφέ στη Βούλα πρόσφατα αν θυμάμαι καλά, τώρα δεν μου είναι πάντα εύκολο να έρχομαι σε όλους.

giclas 05-07-2011 19:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 415626)
Έχετε την καλοσύνη να διευκρινήσετε, εάν το δημοσίευμά σας αναφέρεται και στο ατομό μου;

δεν εκουραστηκες ?

Jefe 05-07-2011 20:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 415689)
Παρ' ότι "on line" δεν είδα ακόμη απάντηση στην ερώτησή μου...
Δικαιούμαι λοιπόν να θεωρήσω πως συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ (ίσως είμαι και ο μόνος, στον οποίο αναφέρεσαι) στους χαρακτηρισμούς σου.
Βέβαια είτε έχουν σχολιαστεί τοιουτοτρόπως από τους διαχειριστές, είτε όχι μικρή σημασία έχει, έτσι κι αλλιώς τους εκθέτεις.
Στην συνέχεια θα μπορούσα να περάσω σε αναλύσεις επί αναλύσεων για πολλά... Χαμένος χρόνος... Άσε που προτιμώ να κρατήσω ως έχουν τις όμορφες αναμνήσεις.
Η αλήθεια είναι πως περίμενα στον καφέ να σας δω... Δεν βαριέσαι...

Μερικές φορές είναι πολύ εύκολο να διασύρεσαι μόνος σου, από το να σε διασύρει κάποιος άλλος! Άν δεν το έχεις καταλάβει....σε έχει πάρει το ρέμα....:cool:

Jefe

yannis 05-07-2011 20:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 415710)
Προφανώς αγαπητέ Γιάννη το δημοσίευμά μου αναφέρεται και στο άτομό σου, από τη στιγμή που κάνεις λογοπαίγνιο και γελοιοποιείς την επαγγελματική ιδιότητα μέλους απαξιώνοντάς το γιατί δεν μπορείς λόγω :mad:να κάνεις αλλιώς. Αυτό κατ' εμέ αποτελεί χαμηλή αισθητική, δεν μου αρέσει καθόλου και το σχολιάζω με τις λέξεις "χαμηλή αισθητική".

Μέχρι εδώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς χαμηλή την αισθητική, που έτσι κι αλλιώς δεν ήταν καλύτερη, ακριβώς για να ερεθίσει.

Γλώσσα του λιμανιού ξέρω πολύ καλά να χρησιμοποιώ και γω και είναι ιδιαίτερα αποδοτική όταν είναι προφορική και φάτσα με φάτσα.

Αν δινόταν η ευκαιρία για φάτσα με φάτσα, δεν θα υπήρχε λόγος για λιμανίσια γλώσσα. Αν οι ευαισθησίες στην αισθητική απλώνονταν σε όλο το φάσμα των δημοσιευμάτων ίσως γινόταν κατανοητό. Αν λοιπόν υπάρχουν ενστάσεις στον ορισμό της αισθητικής, πόσο μάλλον όταν γίνεται επιλεκτικά.

Να τη στέλνεις με γράμμα, δεν λέει.

Αντιθέτως, θα σου πω, πως ο όχλος δεν αντιμετωπίζεται με επιχειρήματα και γλυκειά γλώσσα, αλλά με σκληρή.

Το ξέρω ότι δεν σου άλλαξε τίποτε με αυτά που έγραψα και συμφωνώ με τα περί χαμένου χρόνου που είπες.

1. Στο ενδιάμεσο είχα την αγαπητή συντροφιά των παιδιών μου και τους ετοίμαζα φαγητό. 'Απαξ και είσαι online μια στιγμή, όλοι ξέρουμε ότι το φόρουμ το "βαστάει" για ώρες αυτό.
2. Σε είδα σε έναν καφέ στη Βούλα πρόσφατα αν θυμάμαι καλά, τώρα δεν μου είναι πάντα εύκολο να έρχομαι σε όλους.

Με ενοχλεί η βαρβαρότητα των ηλιθίων, αλλά δεν είμαι τόσο βλάκας να ανεχθώ και τον φασισμό των μικροαστών.
Μπαίνοντας λοιπόν στο φόρουμ μετά από μακρά απουσία, λόγω δουλειάς, πέφτω πάνω σε μια σειρά κλειδαριές, μάλιστα μια από αυτές ήταν σε μια απλή παράθεση μιας άλλης ιστοσελίδας, προφανώς λόγω υπερβάλοντος ζήλου του χωροφύλακα!!!!!
Ο "αρκούδας" βέβαια έσκιζε τα ρούχα του, πως διαχωρίζει τους καλούς από τους κακούς κλπ και πως αναφέρεται μόνο στους κακούς... Περιττό να σχολιάσω τις απόψεις του συγκεκριμένου, όμως η αισθητική σας δεν ενοχλήθηκε από την συλλήβδην ισοπέδωση και μάντρωμα των θεμάτων του;;; Όπως βέβαια προφανώς δεν ενοχληθήκατε από τις "χολέρες" τις "προδοσίες" και τους χαρακτηρισμούς άλλων προσώπων τις Ελληνικής κοινωνίας;;; Όπως προφανώς δεν ενοχληθήκατε όταν κάποιοι αστυνομικοί δήλωναν πως θα "καθαρίσουν" με τον τρόπο που ξέρουν τους ξένους;;;
Αν λοιπόν ο ένας οίκτιρε τους κακούς (έστω και άκομψα), ποιός δικαιοδοτεί τον άλλον να τους υπερασπίζεται εν ονόματι λέει της "προσφοράς" τους στο φόρουμ!!!!! Δηλαδή αν ένας εγκληματίας κάνει δωρεά στην εκκλησία... συγχωρείται;;;;;
Μην ξαναγυρνάμε στα παλιά, δεν είναι πρόθεσή μου να σχολιάσω την αστυνομία, αλλά την επιλεκτική ευαισθησία στο φόρουμ.

Όμως όπως καταλαβαίνεις δεν είναι αυτός ο λόγος που παράτησα κι εγώ τις ασχολίες μου και σου γράφω, αλλά για να σου διευκρινήσω πως αυτό που σε ρώτησα δεν είναι για τα περί αισθητικής... αλλά για τα υπόλοιπα.

yannis 05-07-2011 20:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 415742)
Μερικές φορές είναι πολύ εύκολο να διασύρεσαι μόνος σου, από το να σε διασύρει κάποιος άλλος! Άν δεν το έχεις καταλάβει....σε έχει πάρει το ρέμα....:cool:

Jefe

Μάλλον το έπιασες από άλλη άκρη το κουβάρι... ;)
Όσο για το "ρέμα"... δεν τρέχει τίποτε... άλλοι το βλέπουν σαν ρέμα και άλλοι σαν ταξίδι. Εμένα μέχρι τώρα με ταξιδεύει καλά και ξέρω που πάω, άλλοι είναι αλαφιασμένοι!!!!:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:47.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!