![]() |
Απάντηση: καλιτερα σβιστα ολλα.....
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
2. Σε είδα σε έναν καφέ στη Βούλα πρόσφατα αν θυμάμαι καλά, τώρα δεν μου είναι πάντα εύκολο να έρχομαι σε όλους. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μερικές φορές είναι πολύ εύκολο να διασύρεσαι μόνος σου, από το να σε διασύρει κάποιος άλλος! Άν δεν το έχεις καταλάβει....σε έχει πάρει το ρέμα....:cool: Jefe |
Απόσπασμα:
Με ενοχλεί η βαρβαρότητα των ηλιθίων, αλλά δεν είμαι τόσο βλάκας να ανεχθώ και τον φασισμό των μικροαστών. Μπαίνοντας λοιπόν στο φόρουμ μετά από μακρά απουσία, λόγω δουλειάς, πέφτω πάνω σε μια σειρά κλειδαριές, μάλιστα μια από αυτές ήταν σε μια απλή παράθεση μιας άλλης ιστοσελίδας, προφανώς λόγω υπερβάλοντος ζήλου του χωροφύλακα!!!!! Ο "αρκούδας" βέβαια έσκιζε τα ρούχα του, πως διαχωρίζει τους καλούς από τους κακούς κλπ και πως αναφέρεται μόνο στους κακούς... Περιττό να σχολιάσω τις απόψεις του συγκεκριμένου, όμως η αισθητική σας δεν ενοχλήθηκε από την συλλήβδην ισοπέδωση και μάντρωμα των θεμάτων του;;; Όπως βέβαια προφανώς δεν ενοχληθήκατε από τις "χολέρες" τις "προδοσίες" και τους χαρακτηρισμούς άλλων προσώπων τις Ελληνικής κοινωνίας;;; Όπως προφανώς δεν ενοχληθήκατε όταν κάποιοι αστυνομικοί δήλωναν πως θα "καθαρίσουν" με τον τρόπο που ξέρουν τους ξένους;;; Αν λοιπόν ο ένας οίκτιρε τους κακούς (έστω και άκομψα), ποιός δικαιοδοτεί τον άλλον να τους υπερασπίζεται εν ονόματι λέει της "προσφοράς" τους στο φόρουμ!!!!! Δηλαδή αν ένας εγκληματίας κάνει δωρεά στην εκκλησία... συγχωρείται;;;;; Μην ξαναγυρνάμε στα παλιά, δεν είναι πρόθεσή μου να σχολιάσω την αστυνομία, αλλά την επιλεκτική ευαισθησία στο φόρουμ. Όμως όπως καταλαβαίνεις δεν είναι αυτός ο λόγος που παράτησα κι εγώ τις ασχολίες μου και σου γράφω, αλλά για να σου διευκρινήσω πως αυτό που σε ρώτησα δεν είναι για τα περί αισθητικής... αλλά για τα υπόλοιπα. |
Απόσπασμα:
Μάλλον το έπιασες από άλλη άκρη το κουβάρι... ;) Όσο για το "ρέμα"... δεν τρέχει τίποτε... άλλοι το βλέπουν σαν ρέμα και άλλοι σαν ταξίδι. Εμένα μέχρι τώρα με ταξιδεύει καλά και ξέρω που πάω, άλλοι είναι αλαφιασμένοι!!!!:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:47. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!