![]() |
Απάντηση: ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Αν ψάξεις και "παλιά" θα δεις ότι ουσιαστικά με τον ίδιο άνθρωπο έχουν γίνει αυτά. Αυτό για αποφυγή εντυπώσεων.
Ξέρω τι σχέση έχει χτίσει ο GeorgeP και δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι μπορώ να αντιπαρατεθώ σε κάτι τέτοιο. Όμως να κρατάμε τα προσχήματα. Δεν με ενδιαφέρει αν ξύπνησε στραβά, δεν με ενδιαφέρει καν ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος. Δεν μπορεί να πιάνεται από τη φράση "αφού ασχολήστε με κάποιους ακόμα καλά να πάθετε" και να μου κάνει επίθεση στην οποία ΕΓΩ έπρεπε να αντιδράσω (και το κάνω μάλλον κομψά θέλοντας να προσπεράσω - είναι και εμφανές) και από πάνω να βγαίνει να λέει να μου ζητήσετε να ανακακληθώ στην τάξη ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ που γράφω εδώ από πάνω "αλλιώς θα". Αλλιώς θα ΤΙ; Το οποίο ΚΑΙ αυτό το προσπερνάτε γιατί "είναι πολύ καλό παιδί" μάλλον - ενώ εγώ προφανώς δεν είμαι. Να με συγχωρείς αλλά βλέπω ΤΡΟΜΕΡΑ balanced αντίδραση. Θα περίμενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ) να έχεις πει και σε αυτόν μια κουβέντα του στυλ να μην ασχολείται κλπ. ...και μη μου πεις "του είπα", γιατί τότε θα φανεί ακόμα πιο στραβό (δηλ. εγώ έπρεπε να "διαπομπευθώ" ενώ "το φίλο μας το Γιώργο του τα είπαμε σε PM ή τηλεφωνικά"). Πρόσεχε δεν είπα θα ΜΟΥ φανεί, είπα θα φανεί. Δεν είναι και πολύ κρυφό ότι δεν έχω μόνο εγώ άποψη επί κάποιων ανθρώπων απλά δεν κάθονται όλοι να ασχοληθούν. Σταματάω εδώ, αρκετά δυσαρεστημένος πάντως. ΥΓ. Όσο για τον καφέ ένας από τους λόγους είναι και ότι δεν θέλω να συναντήσω αυτόν τον άνθρωπο και να χασκογελάω "α εσύ είσαι", "ναι, α εσύ;" και μετά συνεχίζοντας το δήθεν να κάτσουμε ο ένας πιο πέρα από τον άλλο. Δεν θέλω καφέ στο ίδιο τραπέζι με τον Γιώργο. Εφόσον είναι παιδικό να έλεγε κανείς "ή αυτός ή εγώ" (πραγματικά παιδικό - αλλά και με γνωστό αποτέλεσμα), επιλέγω να απέχω (οπότε μη το λέτε και συνεχώς). |
Βλέπεις λοιπόν οτι ακόμα και στο δικό μου πόστ, που θα το χαρακτήριζα μάλλον ευγενικό, απαντάς με επιθετικότητα και θέλεις να περάσεις τις απόψεις σου οτι μάλλον φταίνε όλοι εκτός από εσένα...Σου επαναλαμβάνω λοιπόν οτι αν δέν θέλεις να «διαπομπεύεσαι» όπως αναφέρεις, θα πρέπει να είσαι, όπως όλοι, λίγο προσεκτικότερος με το πώς προσεγγίζεις στίς συζητήσεις τα μέλη. Εδώ δεν υποστηρίζουμε κανέναν οταν έχει άδικο, όταν επιτίθεται ή οταν διαταράσσει την ομαλή ροή συζητήσεων στο δημόσιο αυτό βήμα που όλοι συμμετέχουμε και πρέπει να σεβόμαστε. Οταν απαντάμε σε ένα μέλος δεν είναι πάντα προσωπικό αλλά μια υπενθύμιση πρός όλους για να περιορίζουμε τούς παρορμητισμούς μας. Όσον αφορά τον καφέ, δέν το θεωρώ ώριμο να αποφεύγεις κάποιον με τον οποίον αντιπαρατίθεσαι στο φόρουμ. Ελπίζω να δείς το θέμα λίγο πιο ψύχραιμα για να καταλάβεις τι εννοώ..!!
|
Αυτό που δεν θέλω να βλέπω και εξακολουθώ και το βλέπω, είναι ότι γενικεύεις τη συμπεριφορά μου και δημιουργούνται εντυπώσεις ("θα πρέπει να είσαι, όπως όλοι, λίγο προσεκτικότερος με το πώς προσεγγίζεις στίς συζητήσεις τα μέλη" ..."τα μέλη;") ενώ η συμπεριφορά μου (που αποκλείεται πάντως να φτιάξει μονόπλευρα - υπάρχει και άλλη μεριά που δεν... θίγεται) είναι "κάπως" προς συγκεκριμένο άνθρωπο (και φυσικά ΜΕ λόγο).
Δεχόμενος πάντως όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, όπως προείπα σταματάω εδώ και αν δεν υπήρχε αυτό που γράφω από πάνω δεν θα απαντούσα και στο post σου για να μη δώσω καμία συνέχεια. Όσο για τον καφέ, δεν ξέρω τι θεωρείς ώριμο (!) και αν διαφέρει από το τι θεωρώ εγώ ώριμο, αλλά καφέ δίπλα σε άνθρωπο που απεχθάνομαι, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, δεν πίνω, είναι και θέμα αξιοπρέπειας. Τον ρωτήσατε αν πίνει εκείνος δίπλα σε εμένα; :sm7: |
Το ότι θα λειτουργήσουν οι άλλες κατασκηνώσεις, οκ, και σύμφωνοι. Αλλά ο καταμερισμός των χώρων ανά την χώρα, δεν έχει τη λογική του πάω εκεί που είναι κοντά μου, γιατί εξυπηρετούμαι κι εγώ και το παιδί μου καλύτερα, και πετάγομαι πιο εύκολα να το δω; Και γιατί όχι, και στην όποια απασχόληση προσωπικού. Τώρα και τα παιδάκια - γονείς πρέπει να τρέχουν πιο μακριά, αλλά χάνουν και την όποια απασχόλησή τους κάποιοι άνθρωποι (με την όποια αμοιβή).
Και αν πάω να το συγκρίνω τη κατάργση της εν λόγω κατασκήνωσης με τη λογική συγχώνευσης (συρίκνωσης λέω εγώ) των σχολείων, καταλήγω (όχι μόνο εγώ αλλά και οι γονείς των μαθητών) στο ίδιο λυπηρό συμπέρασμα : γυρνάμε πίσω δεκαετίες, με δυσάρεστες συνέπειες. Και το γαμώτο είναι όπως λέει κι ο NLS, ότι "τα λεφτά υπάρχουν" αλλά για άαααλλες "ανάγκες". |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:04. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!