![]() |
Απάντηση: Ράλι στο χρηματηστήριο
Απόσπασμα:
ο Αραβας προσέφερε την ΑΑΑ αξιολόγηση σε έναν γάμο 2 τραπεζών οδεύουσες προς ...κρατικοποίηση, ναι κρατικοποίηση....με λίγα λόγια η ΑΑΑ αξιολόγηση θα επιτρέπει τη χρηματοδότησή τους με άλλους καλύτερους (συμφέροντες) όρους.... τα χαμόγελα που είδατε δεν ήταν χαράς αλλά ανακούφισης που έσωσαν προς το παρόν τη παρτίδα..... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Aν απαντάς σε εμένα Βασίλη αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι ο Άραβας μπόρεσε και εξαγόρασε μπιρ παρά. Και εμείς είμαστε και χαρούμενοι. Απόσπασμα:
Μη – μη – μη. Σε παρακαλώ. Μην με σκοτώνεις έτσι σιγά – σιγά… κάποτε υπήρχε η ‘Αυριανή’. ‘’Ζημίες προ φόρων 956 εκ. € εμφάνισε η Eurobank για το πρώτο εξάμηνο του 2011.’’ Λογιστικές? Φαντασθείτε τι έχει να γράψει στο 2ο. Μάλλον όμως θα ξέρετε πράγματα που εγώ αγνοώ. Καλά να πάθουν όμως, διότι αισχροκερδούσαν και συνεχίζουν να το κάνουν. Και έπεται συνέχεια. Με τον δε, σοβαρό ηγέτη, Γιωργάκη να το βλέπει ως ένα καλό σημάδι υγιούς οικονομίας και εξόδου από την κρίση. Θα έλεγα ότι παίρνει ληγμένα, αλλά τον είδα σε ένα ξενοδοχείο για σοσια-ληστές και πρέπει να έχει πάει ένα βήμα πιο πέρα. Άλλωστε το βλέπουμε συχνά σε φάσεις υγιούς οικονομίας… οι τράπεζες είναι σε καθημερινά deals συγχωνεύσεων και εξαγορών τους από άλλους για μπιρ παρά. Όταν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο… οι αγορές ανησυχούν. Άσε που οι τράπεζες θορυβημένες αναρωτιούνται σε κρυφές, από τους παιχταδόρ, συνεδριάσεις: Μα γιατί δεν με εξαγοράζουν τζάμπα? Τι έχω εγώ? Δεν είμαι τόσο όμορφη όσο οι άλλες? Καλά κέρδη στους… παίχτες. |
Απόσπασμα:
Με 24% δεν εισαι Ο αγοραστης ουτε ο κυριος μετοχος!!! |
Απόσπασμα:
Για ρωτα τον λογιστη σου. Κατανταει πολυ εκνευριστικο να χρωματιζεις τον αλλον μονον και μονον διοτι δεν συμβαδιζει με την αποψη σου!! Αν στην υποθεση της Αλφα-Ευρομπανκ ενεπλακη και η Ελληνικη Κυβερνηση (ειτε μπλε, ειτε κοκκινη, ειτε πρασινη, ειτε ασπρη) πρεπει να τους πουμε ευγε διοτι αλλιως θα κλαιγαμε σε λιγο καιρο!! Σοφη κινηση απο οπου και να προερχοτανε και απο οπου και να παροτρυνθηκε!! διαβασε και λιγο ξενο τυπο να δεις με ποση χαρα κι ανακουφιση υποδεχτηκαν το νεο αυτο! Κοιτα το χρηματιστηριο, τον καθρεπτη της καθε οικονομιας!!! Ελα τωρα, μην με σκοτωνεις σιγα σιγα γιατι ....υπαρχει ακομα ο ''Ριζοσπαστης''!!! |
Απόσπασμα:
Σ.Σ. Ο Καταριανός ήδη κατείχε το 5% της Alpha, είναι προσωπικός φίλος του γερο-Κωστόπουλου......τον ήξεραν, τον προσέγγισαν, του έταξαν και σκεφτηκε να τους ριξει το σωσιβιο γιατί στο τέλος ο Καταριανός θα κερδίσει από τη συγχώνευση...... |
Απόσπασμα:
περα απο ολα αυτα που λεμε και καποιοι σιχτιριζουν λες και βγαινουν απο την τσεπη και ξεχνοντας ποσα οι ιδιοι σαν ιδ. επαγγελματιες εβγαλαν απο τις τσεπες μας (βλ. δημοσια εργα) το ολο θεμα κρυβει πισω του το...αεροδρομιο ελληνικου!! Η καινουρια τραπεζα γιαυτο δημιουργηθηκε και θα το δεις οσονουπω!!! Και αφου ενας σαν το Καταρ εκανε την αρχη να εισαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν κι αλλοι!! Κι οσο και να σιχτιριζουν μερικοι, καποιοι απο αυτους με τους Καταριανουν θα ξαναμπουν στα ενσημα...κατασκευαστικα ¨η μη!!!;) |
μηπως ειναι πολυ νωρις για να πανηγυριζουμε ή να κλαιμε??????:cool: προς το παρον ειμαστε σε μεγαλο κουβα και δεν φαινετε και ο πατος του...:cool: |
Απόσπασμα:
ας το ρίξουμε στις ρακές να μη βλέπουμε τί θα γίνεται από αύριο..... |
Απόσπασμα:
Αυτο ειναι το μαθημα για ολους τους παραφιλολογους-απαισιοδοξους που επιθυμουν την πτωχευση της χωρας!!! |
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι οι Καταριανοί ανοίγουν πόρτα για το χειμώνα. Το πήραν χαμπάρι ότι πολύ σύντομα οι μισθοί των Ελλήνων θα είναι κάτω κι από αυτών των Ασιατών μεταναστών στο Κατάρ και θα βγάλουν πολύ χρήμα με ελάχιστο κόστος. Και τους ευχαριστούμε κι από πάνω, όπως θα κάνουμε με τους Γερμανούς και τα φωτοβολταϊκά. Με αυτό το φούμαρο πάλι;! Για να δούμε πόσο σύντομα θα αρχίσουν να χάνονται περιουσίες στην επαρχία; Αλλά μέχρι τότε θα λέμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι Γερμανοί επιχειρηματίες. Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε.
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!