![]() |
Απάντηση: Κοψιδοπροβατοχοιρινοκατάσταση στου Sakis
Μπράβο στους οικοδεσπότες για την φιλοξενία:sm5::sm4: μπράβο και στην υπόλοιπη παρέα πάντα τέτοια παιδιά .Να μας προσέχετε τον Πειρατάκο μας ;):);):) |
|
Απόσπασμα:
:hmmm: Έχουμε πολλά να πούμε, αλλά κάποια άλλη στιγμή, από κοντά. . . . :D |
Μετά το γκραν σουξέ (προβατίνα αλά σκάρ), δεν θα στοιχημάτιζα για την επιτυχία μιάς ρεπετισιόν στο καπάκι!
Κι όμως, . ... η δυνατή παρέα και η ζεστή φιλοξενία της Σοφίας και του Σάκη στο όμορφο σπίτι τους, ανέτρεψαν τους νόμους των πιθανοτήτων! Ρακές εμπλοκή, μπυρόνια non stop και μια πασαρέλα με τα top models της εντόπιας πανίδας στα κάρβουνα, . ...σε συνδυασμό με το απογειωμένο mood της παρέας, αποδείχθηκαν εκρηκτικό κοκτέιλ! Ντεν έχω φωτό...:rolleyes: Στα επόμενα λοιπόν... Σοφία χρόνια πολλά! Ειρήνη, Σταύρο χάρηκα που σας γνώρισα. Άφεριμ girls and guys!:) |
Απόσπασμα:
φαγατε πολύ βροχή? . . . από μουγκαφον. :D |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Πασχάλη θα τα πούμε κι από κοντά :) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να είστε καλά ρε παιδιά και πάντα να βρίσκουμε ευκαιρίες να συναντιόμαστε στις χαρές λοιπόν :):) |
Απόσπασμα:
Τρίαιτα σε άλλη ζωή :p ετοιμάσου ανεβαίνει κι άλλο γκρουπ;) προβατίνα έμεινε ή τις τσακίσαμε όλες τις γριές;:D |
Πάντα χαρές και όμορφες μαζώξεις εύχομαι παιδιά!
Ευχαριστώ πολύ γιά την πρόσκληση, ελπίζω στην επόμενη μάζωξη, να είμαι εκεί! :) ;) Jefe |
Εγω τι να καταγγηλω τωρα............
να καταγγηλω τα ατελιωτα δεντρα μεσα και εξω απο την βιλα Σακης? τις αναπαυτικες καρεκλες που σε αποροφουσαν σαν ηλεκτρικη σκουπα? το απιστευτο μπαμπου κατω απο την σκια σταθερης τεντας? την περιποιηση της Σοφιας που μας σερβιρε ΣΥΝΕΧΟΣ παγομενες μπυρες-παγομενη ρακι(προσφορα heep-ilias vara)παγομενο νερο και παγομενο κρασι? συνεχως ελοιπε απο το τραπεζι(μαλων γιατι δεν ηθελε να μας βλεπει:D:D)πηγενοερχομενη στην κουζινα μην μας ληψει τιποτα το αλκολ που καταναλωσαμε μην αφηνοντας να αδειασει ΠΟΤΕ τα ποτηρια? τους πονους που διμηουργηθηκαν στην κοιλιακη χωρα απο τα γελια? τον Σακη που εψησε μην αφηνοντας με να τον βοηθησω(βγαζοντας με απο την σειρα μου :sm7:)? τον Πειρατη?γιατρος σου λεει μετα ΟΥΤΕ μια φορα δεν επενευει και να πει........ΣΤΟΠ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ φαγατε πολυ ιπιατε πολυ(τι να σε κανω ρε Σταυρακο εισαι και γκαντεμης με την προβατινα με τους αλλους θα επανορθωσω μεσενα?????) που ξεχαστικαμε απο το πολυ γελιο την καλη παρεα και το καλο φαγοποτι και περασε η ωρα χωρις να καταλαβω καθηστεροντας με απο την εργασια μου(τραβατε με και ας κλεω:yz) το μονο που με στενοχωρει περισωτερο απο ολα ειναι η εικονα που δωσαμε στην κοπελα-Ειρηνη που ηταν μαζι με τον Σταυρο σου λεει αυτοι χαζοι θα ειναι ολη την ωρα γελαγανε-πινανε και τρωγανε.....το σταματαω εδω ΠΕΡΑΣΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ...Η παρεα ηταν υπεροχη η χαλαρωση ηταν τετοια που σε που σε αποσυντονιζε απο τα προβληματα που σε βαρενουν καθημερινα το γελιο αφθονο μεχρη τελικης πτωσεως..... Τελικα το μυστικο συστατικο στην μυστικοσυστατικοσουπα ειναι Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ και εμεις το πετυχαμε ΣΑΚΗ-ΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ;):) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!